PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144076
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

4.................

użytkownik usunięty

a ja chce spider-mana 4. ..szkoda ze sie nie dogadali co do czarnego charakteru (choc faktem jest ze ciezko wybrac jednego czy dwoch konkretnych przeciwnikow dla spider-mana bo mial ich wielu ciekawych ..carnage zaraz po venomie to by byla chyba przesada ..jego bym w ewentualnej zobaczyl w 5czesci chyba) ..poza tym Tobey Maguire pasowal mi na spider-mana a 1 i 3 czesc byly naprawde dobre ..jamie bell jest dobrym akrtorem ale tak jak mowie ..spider-man zostal juz w kinie wykreowany i szkoda mi sie zegnac z ta wersja czlowieka pająka juz po 3czesci bo wedlug mnie ta wersja przedstawiona przez marvela byla dosyc dobra

chyba tylko reboot przedstawiajacy spider-mana jako bardziej mroczna postac (tak jak powiedzmy mroczny rycerz w przypadku batmana, albo nawet jeszcze) moglby mnie zachwycic :]

ocenił(a) film na 6

Ja w 4ej części spider-mana, jako czarny charakter widzę Dr Curt Connors/Jaszczur. W 1ce był już wymieniany przez Parkera, w 2ce i 3ce już występował? Więc chyba pora żeby doktorek zaczął swoje eksperymenty i badania, jak odzyskać utraconą kończynę ręki.

ocenił(a) film na 6
akoziol3

A drugi czarny charakter mógł by być Redrick Kingsley/Hobgoblin- Złodziej i przestępca który zdobył sprzęt Green Goblina