Bardzo lubię spider-mana i jego ewolucje między wieżowcami w Nowym Jorku. Podobał mi się wątek nienawiści spider-mana i Henry'ego ale za mało było Venoma. Film widowiskowy, dużo akcji. Polecam!!!
Nie znoszę, kiedy ludzie sofizmatami sypią.
Kino akcji? Kurwa mać, a gdzie jest ta akcja? Góra trzydzieści minut na dwuipółgodzinny film? A resztę zapełniają albo kolejne wydarzenia na linii "kretyńskie love story" albo "Peter robi z siebie błazna w miejscach publicznych"?
szczerze to jeden z najgorszych filmów jakie widziałem. Myślałem że zreperują tego spider-mana z dwóch części a ten stał się kompletną żenadą - może dla miłośników prostego i bez-fabularnego kina to arcydzieło(ludzie oceniający ten film na 8/10 mają coś z głową) jak dla mnie - efekty zajebiste 10/10 akcja 1/10 fabuła 0/10 ( i ta akcja z tym dziadkiem że to jednak go zabił kto inny - śmiech na sali/ tak samo jak Peter sobie idzie przez miasto i się cieszy/ a później ten sztuczny do bólu płacz) byłem w kinie i zmarnowałem kasę.
Mnie na szczęśćie ominęło wydanie pieniędzy na taki bubel.
Podpisuję się całkowiicie pod tym, co napisał poprzednik - jedyne co odrobinę ratuje film to efekty specjalne.
Reszta to ŻENADA !
Film jest dobry , dwie pierwsze części mnie zafascynowały, że długo czekałam aż obejrzę kolejną część filmu, w tym momencie się zgadzam katastrofa, wątek rywalizacji o kobietę dobry, film wzbudził by większe zainteresowanie jeśli jak inni wcześniej pisali nie byłoby dwóch scen tej w restauracji i na ulicy jak tańczy, oglądając te sceny filmu w pewnym momencie zastanawiałam się czy ja naprawdę oglądam film o Spider manie czy jakiś film o tańcu... Wg mnie błędem było zrobienie bohatera złym to też na minus...Za dużo złych rzeczy w filmie dlatego nie wyszło, wcześniej były jedna czy dwie złe moce i film był bardzo dobry, mam tylko nadzieje że 4 część nie będzie taka