6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Wszyscy którz uważająże powinno się blokować innuch użytkowników prosze o oddanie głosu na moim blogu. (powody blokady których nie napisałem na blogu możecie pdawać w swoich opiniach)

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

nie no bez przesady, każdy ma prawo do swojej wypowiedzi, ale ogłośmy że każdy kto zacznie podawać tandetne linki i wydawać przedwczesne opinie, będzie poprostu przez nas ostro gnojony, w języku który nie podoba sie Hankowi :P

ocenił(a) film na 6
deamon82

Każdy sie czepia osób które bluźnią na takie osoby anie zwraca sie uwagi na tych oszustów.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

oszustow? oni po prostu chca byc zbluzgani albo chca zeby na ich komentarz odpowiedzialo kilu ludzi, taka jest prawda przeciez te foty co dawal husajn to na pierwszy rzut oka widac ze sciema ja popieram tak jak demon gnojenie takich ludzi ;/;/

ocenił(a) film na 7

to nie jest 'jezyk ktory nie podoba sie Hankowi' a po prostu jezyk swiadczacy o braku wychowania. Gdy ktos wypowiada sie publicznie, powienien opanowac pewne podstawy erystyki. Nie mozna chodzic, wpierw nie raczkujac.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
angelus17

dokladnie ;] jakby co to ja jestem Don Bambi :D

ocenił(a) film na 7

angelus, czy tak trudno napisac Ci jeden post bez bluzgow?

ocenił(a) film na 7
Hank

a tak serio, masz 17 lat? bo ten wiek juz zobowiazuje.

ocenił(a) film na 7
Hank

Wiesz, jesli nie podoba Ci sie dane towazystwo to po prostu go unikaj, a nie pchaj sie do niego na sile. Z psa kota ie zrobisz, chocbys sie dwoil i troil.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Wiesz Hank... Zgłoś się na moderatora i już... A nie praw kazań...

ocenił(a) film na 6
Hidan

Nie da rady ot tak dostać uprawnienia. Jeśli coś jest niezgodne z regulaminem, wciskamy "zgłoś do usunięcia" i problem z głowy. Wcześniej czy później ktoś się tym zajmie.

ocenił(a) film na 7
Pinokio1983

Zgadza sie, ale posty usuwane sa z ogromnym opoznieniem. Prosze nie czytac tego jako proby obelzenia na moderatorow, wiem przeciez, ze maja tutaj mnostwo pracy. Ale moze jest ich za malo?

Stefan_Mirecki

To ciebie tez powinni zbanować za śmiecenie na forum tego filmu, a pan wulgarny niech troche da na wstrzymanie z cukrem.

ocenił(a) film na 7
Sleppy_Hollow

to ja jestem pan wulgarny czy pan co powinni mnie zbanowac? :D
co do Pyro, jestem fanem spidermana, lubie wiec czytac m.in. i to forum. a ze rodzice wykonali cholernie dobra robote, strasznie razi mnie taki poziom dyskusji. Powiedz szczerze, czy nie czytaloby sie lepiej tego forum, gdyby w co drugim temacie ludzie nie rzucali na siebie miesem?

ocenił(a) film na 7
Hank

Seth, moze i masz racje. mnie po prostu razi, strasznie mnie razi taki jezyk. a poniewaz moderator dziala z miesiecznym opoznieniem, myslalem ze moze ludzie sie troche opanuja. Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo. Kropla drazy skale nie sila, ale ciagkym kapaniem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Hank

Jak przeszkadza Ci, ze ktos publicznie przeklina, to podaj go na policje, to jest karalne. Zaplaci taki mandat, to mu sie odechce od razu.

Ja was wszystkich podziwiam, ze wam sie chce jeszcze, z doswiadczenia wiem, ze takie dyskusje do niczego nie prowadzom.
Dziwi mnie tez, ze wszyscy jak glupi lecicie, bo ktos powiedzial, ze ma fotke Venoma, a pozniej tacy wielce obuzeni, ze albo jej nie ma, albo to fake. Wiezycie w kazda glupote jaka wam wciskaja, dziwi mnie najbardzej, ze do kazdej takiej wiadomosci podchodzicie bez ani odrobiny sceptyzmu. To chyba logiczne ze w takiej sytuacji jaka mamy (tzn oficjalne zrodla nabieraja wody w usta), pojawia sie pelno nieoficjalnych informacji, z ktorych (to oczywiste!) 99% jest zwykla sciema.

Jak dla mnie, to sobie przeklinajcie ile wlezie, ja mam na to wylane. Swiadczycie tylko o sobie i z siebie robicie idiotow. Jesli rodzice was nie umieli wychowac, to ja tym bardziej nie dam rady, wiec sobie podaruje moralizowanie (wiem, przed chwila to robilem - to odpowiedz na oczywiste zarzuty jakie byscie mi postawili, ale to pierwszy i ostatni raz [mam nadzieje]). Nie bede marnowal sil i nerwow. Amen

ocenił(a) film na 7
_SetH_

Seth, w dobrej wierze zakladam wiec, ze mamy podobna opinie na temat wulgarnych wypowiedzi. Mysle, ze problem rozwiazalby sprawny moderator, ktorego jednak tutaj brak. Czuje sie bezsilny, gdy osoba ktorej nie znam, po moim pierwszym poscie, obrzuca mnie wulgaryzmami, ktore co noc slysze sprzed calonocnego monopolowego. Byc moze bezpodstawnie zalozylem, ze gdy postaram sie przeciwstawic tego typu zachowaniu, na (jakby nie patrzec) forum ogolnodostepnym, ktore czytaja zapewne takze osoby jeszcze bardzo mlode, wiecej osob mnie poprze. Tymczasem kolokwialna "znieczulica spoleczna" przeniosla sie i tutaj, co mnie ogromnie razi, tymbardziej, ze na wielu innych forach internetowych, rozwiazano juz podobne problemy. Jak juz pisalem, jestem otwarty na wszelkie rozmowy z kazdym, kto chce wymienic ze mna swoje zdanie. Myslenie jednak na prostackim poziomie 'kali zabrac koze to dobrze, kaliemu zabrac to grzech' (ja moge tu bluzgac, ty nie mozesz tu pisac), tylko wzbudza moje obawy, ze gdy przestane sie odzywac, za kilka dni zobacze znowu post w stylu "ale zesmy tego (****) Hanka (*******) z naszego forum". Dziekuje Ci jednak Seth, ze chociaz Ty wypowiedziales sie w tej sprawie, jako tez jasno rozumiem, iz nie stajesz po zadnej stron, milo jest przeczytac w koncu opinie na poruszany przeze mnie temat, ktora nie jest przerywana co drugie slowo bluznierstwami.

do angelus: jezeli masz powyzej 17 lat (lub 17), to czemu nie mozemy porozmawiac kulturalnie, prywatnie?

ocenił(a) film na 7
Hank

Nie tyle jestem neutralny co zmeczony walka z takim czyms. Czasem trzeba dac sobie spokoj, bo glowa muru nie przebijesz, jak to mowia.
Zdecydownie popieram, ze potrzebny jest tu sprawny moderator i edycja postow.

ocenił(a) film na 7
_SetH_

czasem pomaga prosta blokada popularnych wulgaryzmow przy dodawaniu postow. pisalem juz w sprawie moderatora do filmebu, bez odzewu na razie.

ocenił(a) film na 7
Hank

Gdzie mozna zglosic sie na moderatora? Bo chyba sie tym zajme, ale tylko dla tematow o s-m3.

ocenił(a) film na 7
_SetH_

mysle niestety, ze przyznaja takie uprawnienia od pewnej ilosci punktow. Musze sie obowiazkowo zapytac, jaka jest mozliwosc zostania moderatorem. badz co badz, czlowiek siedzi troche w tym internecie dystkutujac o filmach ;)

ocenił(a) film na 6
Hank

Sorry że długo nie odpisywałęm na swoim temacie, ale musiałem wyjechać na weekend. Może i angelus bluźni ale na tym forum to właśnie on daje najwiecej prawdziwych linków do różnych zdięć i informacji. Zna sie na spider-manie, przynajmniej umie odróżnić fanowski fotomontarz od prawdziwego a taki n.p. Szlifara próbawał wcisnąc wszystkim kit że daje linki do zdięć Venoma, a tak naprawdę to były już wszystkim znane Fan arty. Ja już wolę żeby ktoś bluźnił (angelus nie bluźniee bo lubi, tylko bluźni na atki jełopó jak Szlifara, którzy wciskają kity i okłamują Fanów) niż żeby robił zamiszenie wokół siebięże ma zdiecie Venoma.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

angelus- dzięki za pozdrowienie
Hank- mam takie pytanie, znasz się nafilmach i cie to interesuje, czy tylko strzeżesz tego forum żeby nikt nie bluźnił? Bo jak na razię, nie dodałeś zadnego sęsownego komentarza z treścia tylko cały czas prawisz kazania.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

Venom, ja po prostu duzo czytam. Nie wiem na ile "znam sie" na filmach w Waszym rozumieniu, ale na pewno interesuje sie nimi. Jestem tez fanem spidermana, stad moja obecnosc tutaj. Czytam, czytam, czytam. I nie rozumiem sensu bluznienia? Co to daje? Nie mam nic przeciwko angelusowi jako osobie, ktora dodaje wiele ciekawych nowosci, ale jako przeciw osobie, ktora bluzni i wyzywa za kazdym razem, gdy ktos wypowiada sie nie po jego mysli. Nie prawie tu kazan, ale nie spodziewalem sie, ze zostane przez wszystkich zbluzgany (a i niepoparty przez nikogo), jako osoba, ktora pragnie zaprowadzic troche kultury wypowiedzi w miejscu, ktore jest powszechnie dostepne, miejscu, ktore czytaja tez dzieci (bo przeciez Spidey jest bohaterem wielu dzieci). Zdziwilo mnie, ze jest tu wiecej osob, ktore usprawiedliwiaja wulgaryzmy, niz takich, ktore po prostu powiedzialyby "angelus, lubie Cie, ale na prawde- za duzo bluznisz".

ocenił(a) film na 7
Hank

Probuje spokojnie porozmawiac, nie patrze na nikogo z gory, jezeli kogokolwiek urazilem - PRZEPRASZAM! Dlaczego wiec, to mnie spotyka tu krytyka? Czy bluznilibyscie tak samo w ogrodku piwnym, gdzie obok Was siedza rodzice z corka?

ocenił(a) film na 7
Hank

a tak swoja droga, wrzucilem dzis na forum gifa z Venomem, ktory wg coraz wiekszej ilosci forow na swiecie, jest oryginalnym clipem z zaprezentowanych fragmentow spidera3 na comic con. I nawet nikt nie skomentowal, co o tym sadzi. Ale gdy napisze do kogos "nie bluznij", nastepnego dnia czytam serie obrazliwych epitetow o mnie, jako osobie persona non grata na tym forum, chociaz oficjalnie zaden moderator mnie stad nie wyprosil.

ocenił(a) film na 6
Hank

No dobra, sorry, może się znasz i nie robisz nic złego. A ten klip jest poprostu słebej jakościi za dużo nie widać, wiec jak miałem skomentować, że jest byle jakie.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

spoko, ja tylko wrzucilem co znalazlem. Gdy pojawialy sie podrobki wormy'ego, to jakos cale forum wrzeszczalo.

ocenił(a) film na 7
Hank

a, i chyba stanelo na tym, ze Bruce Campbell zagra Quentina Becka. czyli Mysterio wchodzi na scene.

ocenił(a) film na 7
Hank

co z tego ze jako jedyny przed premiera mowilem ze profesor Xavier nie zgienie ostatecznie w X3. nikt mi nie wierzyl ;p widze ze dopoki tu nie zamiesci/ nie powie czegos angelus, to cale forum nabiera wody w usta. wracam na forum warki, tam przynajmniej mozna normalnie porozmawiac.

ocenił(a) film na 4
Hank

Hank ma racje. Po za tym Angelus powinien byc pierwszy do usuniecia....Zachowuje sie jak 2 latek.. ;P

Wyluzuj koles....

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

Hej! Ktos mnie poparl a ja tego nie zauwazylem ;) dzieki