6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Z czystej nieposkromionej ciekawosci w mym ukochanym BearSharku przeszukiwalem serwe r w poszukiwaniu jakiegos fajnego zdjecia Venoma.Moja uwaga skupila sie na tytule "marvel comics_ Ultimate Venom". JAk sie okazalo jest to zdjecie ktorym chwalil sie Rider, ze niby szkic prawdziwego Venoma.Jednym slowem....zaprzeczam.
To rysunek z ktoregos komiksu, najprawdopodobniej z ULTIMATE SPIDERMAN....
Pozdro dla wszystkich fanow Ścianołaza!!! ;D

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

to już byłoi napisane, ktoś napisał ze to częś okładki komksu. no ale spox, przynajmniej nie piszesz głupot.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

Glupote tepic inteligencja.. :D ...Robisz dobrą Robote VENOM. Połowa informacjii na Forum jest od Ciebie.... i dobrze po tez nie pszesz glupot.Wiadomo cos na temat 4 Rywala???

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

nie da sie ukryc ze Venom odwala tu kupe dobrej pracy.
co do 4 przeciwnika, ma sie pojawic bruce jako mysterio. tak ja slyszalem. ale to bedzie tylko 3o planowa rola.

ocenił(a) film na 7
Hank

tzn. to Venom pierwszy o tym powiedzial, a ja pozniej slyszalem ze to prawda ;)

ocenił(a) film na 4
Hank

Transkacja wiązana Hank.... Wy jestescie troszke bardziej w temacie bo ja mam neta od przedwczoraj... ;P Czy slychac cos o nowym trailerze??? Ten z Comic Con jest oficjalny nie???

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

Si. Znowu powtorze Venoma ( o ile mi pozwoli po raz kolejny sie na niego powolywac ), jako ze on znalazl to info,

material z comic con ma byc opublikowany przez sony 4 sierpnia ( zgodnie ze strona 'this week' )

ocenił(a) film na 4
Hank

AHHHAAAA!!!! Wiec czekam z niecierpliowsciąąąąąąą... ;D
Pozdro.....

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

AVI ARAD potwierdzil, ze moga byc nastepnes spidermany.

"Arad stated that Sam Raimi miscommunicated about #3 being the final movie. He definately foresees more Spiderman movies to come but they like looking at one movie at a time and not beyond."

Arad stwierdzil, ze Sam Raimi zostal zle zrozumiany mowiac o cz3 jako ostatnim filmie. Stanowczo rozwaza nastepne spidermany, ale nie lubia wychodzic w rozwazaniach poza jeden film.

sorki za lamane tlumaczenie.

ocenił(a) film na 7
Hank

4 wrogiem bedzie superman ;)

http://www.dg-promotions.org/chicago/specialevent/Spiderman%201.jpg [www.dg-promotions.org/c...]

jakby ktos nie wiedzial, zartuje sobie tylko ;D

ocenił(a) film na 4
Hank

Albo koles ktorego ugryzl Radjoaktywny zuk gnojaż... ;D

żuk-man

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

a tak z ciekawostek ;)

http://img149.imageshack.us/img149/3581/starvingartistrj9.jpg [img149.imageshack.us/im...]

to raczej tez fake, zeby nie bylo :D

ocenił(a) film na 7
Hank

aczkolwiek... glowy nie dam ze to fake...

ocenił(a) film na 7
Hank

Nie no dobra, to jest fake chyba jednak ;) glowa jak z obcego ;p
sluchajcie, a zauwazyliscie, ze venom na tym posterze ma kostium jak spidey z symbiotem?

ocenił(a) film na 6
Hank

to zdjecie powyzej jest przeróbka tego oto zdjecia:P
http://www.filmweb.pl/Wallpaper?wallpaper.id=19994 [www.filmweb.pl/Wallpape...]
wiec posrednio to jest venom:P:D

ocenił(a) film na 7
Numer_44

tak no, szacuneczek, ale tyle to ja wiem ;)

po prostu spodobal mi sie ten fan art, dlatego go tu walnalem.

ocenił(a) film na 4
Hank

FanArt ale jaki dobry...kawal dobrej roboty.... ;D

Longusiowe_Szalenstwo

Racja, świetny efekt, a że fake, to swoją drogą.

47Hitman

nieły, naprawdę niezły fanart ale jak się przyjżeć to fakt-obcego można tu odnaleźć.

ocenił(a) film na 6
Krolik_Pudding

To jest pierwszy dobry fan art o spider-manie 3. Sorry że długo nie odpisywałem anie się nie udzielałem, ale miałem przeprowdzke i dwa tygodnie byłem bez internetu. Mam takie pytanie do was , jakie mam teraz avatra, to znaczy jaki wy widziciue na swoim kompie? Bo ja na jednym kompie widzie spider-mana a na drugim Misia push-upka, a nie zmieniałem avataru, teraz powinienem mieć tego obrzydliwego misia. A widzę spidera.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

Nareszcie wrocilem do domku... Mis Push Upek sie kłania mosci Venomie.. :D:D:D;D

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Może ktoś zauwarzył że wczoraj na avatarze miałem swoje zdiecie.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

zauwazylem. mlooooody z Ciebie czlowiek. (neutralnie to pisze :) )

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

zauwazylem. mlooooody z Ciebie czlowiek. (neutralnie to pisze :) )

ocenił(a) film na 4
Hank

Tiaa... Hank spojrz na mnie.. :P:PP:P:P A poza tym poszperaliscie cos w necie??? Wiadomo cos nowego???