6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144679
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Co wam sie podoba w Spider- Manach tzn co cenicie w tej seri?

AzuR_the_ASG_Soldier

Ja osobiscie ogladalem jedynie czesc 2 ale 3 napewno nie przegapie.

Ale jednak wypowiem sie, co mi podoba sie w tej seri.
Otóz to, że filmy, o których mowa, umiejetnie polaczona dawke akcji i jednoczesnie watki osobiste bohatera. Wszystko zwinnie sie przeplata i tworzy bardzo ciekawa calosc. No oczywiscie w seri podoba mi sie tez akcja, sceny pojedynkow itd. ale oprocz tych wszystkich dupereli najbardziej cenie zawartosc wewnetrzna filmu. :)

AzuR_the_ASG_Soldier

Ja podobnie jak przedmowca - cenie te filmy za to, ze kazdy znajdzie w nich cos dla siebie (oryginalna akcja, problemy psychologiczne bohaterow, humor).

lubu10

W zasadzie nic dodać nic ująć.
Choć bym chciał coś dodać to będę tylko powtarzać co powiedzieliście przede mną.

Do AzuR:

Musisz obejrzeć część pierwszą bo warto.

ocenił(a) film na 8
van_Gregorian

Ja wrescie mogłem zobaczyć mojego bohatera z czasów dziecinnych na ekranach kin...nie to samo co animacja...Ogólnie to nawrót choroby psychicznej jaką jest Spider-fobia (nie mylić z Arachnofobią) :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
AzuR_the_ASG_Soldier

W Spider-Manie pociąga mnie przede wszystkim ogromna ilość różnej maści złowrogich przeciwników!!! Na pewno nie przegapię części 3 w której obok siebie pojawiają się Venom, Sandman i Green Goblin II!!! To na pewno będzie warte zobaczenia, że nie wspomnę o wspaniałej, gorącej Kristen Dunst!!!

bono111

W jedynce najbardziej podoba mi się motyw "od zera do bohatera" - kiedy to w końcu Parker przywalił Flashowi ( potem będą kumplami - przynajmniej w komiksie tak jest ) i pokazał kto tu rządzi..hehe :D to był początek zmian na lepsze ( a może i nie..zależy ) Natomiast w dwójce to nie wiem za bardzo..może dlatego że w końcu wszyscy poznali prawdę :)
Ale trójka będzie najlepsza..dlatego że pojawi się...uwaga..VENOM!!!!!!!!
Komiks co tu dużo mówić..świetny bo często pojawia się mnóstwo postaci, niekoniecznie z uniwersum Spider-mana, bo i kiedyś była Fantastyczna Czwórka, czy Punisher..no spoko są tam nawiązania...
"Nikt mi jeszcze tak mocno nie przywalił, ani Hulk ani Thor"
"Wyciskam na ławeczce więcej niż dwóch dowolnych członków X-men"
"Fantastycznej Czwórki pewnie nie ma pewnie w mieście więc nie ma szans na pomoc"

itp..w filmie tego było brak..może teraz Spidey sypnie jakimś humorem, często tak było

Jeżeli coś przekręciłem w cytatach to z góry przepraszam i pozdrawiam :)

BladeMaster

A mi się odydwie częście nie podobały! 3 ma być dosyć mroczna to może mnie wciągnie...zobaczymy