Cofam wszystko co pisalem na temat nie robienia jazd nowicjuszom.Ale niektorych rzeczy nie mozna poprostu przeczytac nie denerwujac sie!!Co Ci gamonie wypisuja???Ten temat mnie tak oburzyl http://www.filmweb.pl/topic/516673/oby+by%C5%82+lepszy+.html [www.filmweb.pl/topic/51...]
cos nieprawdopodobnego...No sami powiedzcie czy nie idzie sie wkurzyc????
To proste - najwidoczniej sie nie znasz i nie masz pojecia o tych bzdurach ktore tam nawypisywal ten gosc
Niech juz sie pojawi jakis porzadny news ze SM3, bo sie tu ludzie pozabijacie z braku ciekawszego zajecia. Z calym szacunkiem dla autora, robisz dokladnie to samo, jak osoba ktora krytykujesz (zakladasz nowy watek absolutnie bez sensu).
Jestesbeznadziejny Black Spider, poprostu dziwniejszego gościa trudno spotkać nawet Nolan robi czegoś takiego, chociaż widział Lizarda w zwistunie SM3, i pare wiele innych wyskoków miał. Ale nie odpieprzał takich jasełek bo komuś siepodobał brdziej inna część niż tobie. Mi też podoba sie bardziej druga no i co mi zrobisz, zrób też taki temat jak ten.
Włąsnie postanowiłem sparwdzić ile tematów tu napisałem i na ile odpisałem, i Okazało sieże ten temat jest jubileuszowy, bo To jest 50 temat nie założony przez emnie na który odpowiedziałem, odpowiadłem takżęna wszystkie swoje a tych jest 21, czyli odpisałem na 71 tematach, na każdym średni pisałem po 2-3 nawet po cztery komenty ale to żadko. więc napisałem tu miedzy 200 a 300 komentów. No to nawet ja nie wiedzaiłem że tak duzó no ale jak dzienie piszenewet około około 4 a czasem nawet z 10 i tak jużod czerwca. jeszcze w tym roku dobije setki tematów. A do premiery będe maił tu około 700-800 komentów. No to postaram sieo 1000. Troche głupi sie rozpisałem, no ale trudno. to pomiedzy to 200 a 300 to daltego bo robiłem to szacunkowo. No właśnie n.p. AzuR nie ma podglądu w swoje komętarze i tematy. A ja tak. Dlaczego?
I jeszcze, miło mi że angelus do mnie zaklikał na GG, i mam prośbę do HAnka że też do mnie napisał. Bo we wrzesniu po swoim powrocie miałes do mnie napiasać ale nie napisałeś, może zapomiałeś, miło by mi było gdybyś jednak napiesał.
Coz, przepraszalem juz longera, przeprosze i Ciebie. Po prostu przestalem korzystac z komunikatorow, a i na forum wchodze raz/dwa na tydzien. Zrobil mi sie od poczatku semestru okropny natlok nauki, musialem wiec z czegos zrezygnowac. jeszcze raz przepraszam, moj blog za to jest zawsze otwarty i obiecuje ze nawet z opoznieniem, ale zawsze odpisze ;)
No cóż widać że zanim jakiś news się pojawi ... to mamy pewna "rozrywke" w postaci czytania totalnych bzdór i idiotyzmów :] cały urok dzisiejszego świata .. :]
Ah....Max...to co sie tu momentami dzieje jest kwintesencją tego co sie dzieje w tym kraju..:D Bórdel niemilosierny.... ;p
O w morde..mają nas...;/ Max i Darth Venom na tyły , Hank do Bazooki....Ja zajmę sie resztą.....:D:D:D:D
zauwazylem ze coraz glupsze mamy tu tematy do dyskusjii..na serio musi wyskoczyc jakis news ze Spiderka 3 bo niektorzy sie tu pozabijają...:) Niektorzy ze smiechu of course..:}
Ja na tyły? Szkoda gadać, wpadnie ci tu na forum taki oszołom jak Kama i gada od rzeczy.