Spider-man to debilizm! Lata w tym swoim kolorowym wdzianku i tylko okleja pajęczynami miasto!Wogóle każdy amerykański film o amerykańskim superbohaterze to kicha! NP:
Uszaty Batman
Superman, który zakłada gacie na spodnie
Hulk rzucający helikopterami i czołgami
X-meni w obcisłych kostiumach z bazaru
Dajcie spokój! Jak dla mnie jedyny superbohater ameryki to Homer Simpson!
A wiesz co to jest wyobraźnia? Musi zawsze być jakaś odmiana, nie da rady oglądać ciągle filmów sensacyjnych albo melodramatów. Sporo ludzi lubi superbohaterów, bez nich byłoby trochę nudno :D
dobra ludzie darujcie sobie odpowiedzi na jakis debilny temat, jak widac ta osoba nie ma wyobrazni i chcialaby zeby kazdy super bohater mial stroj 25 wieku, byl bogaty i nie wiadomo czym sie zajmowal. Nie bede sie rozpisywac, moje zdanie jest takie:
KOLEJNY SMIEC NA FORUM SPIDER-MANA
Kolega jesteś ż-a-ł-o-s-n-y (!!!!!)
Możesz się czepiać Hulk'a i Supermana, ale wara od Spider-mana i
X-men'ów!!!
Pewnie ty uwazasz się za super-bohatera - szlałf-mena
Koles wyrazil swoje zdanie o tego typu fimach i ma do tego prawo- ja tez za tego rodzaju produkcjami nie przepadam. Ostatni ich wysyp jest zjawiskiem dosc zatrwazajacym- czy naprawde nie ma juz ciekawszych historii do opowiadania niz opowiastki o facetach w rajtuzach? ,,Batman Begins" jest wprawdzie filmem dobrym, wyżej wymieniony Spider-Man nie jest do cna idiotyczny - co nalezy poczytac mu za plus ale cala reszta sfilmowanych komiksow?
A ja osobiscie cenie realizacje Hulka (oczywiscie procz Batman Begins). Prawda jest taka, ze obecnie przezywamy renesans komiksowy, szczegolnie o superbohaterach i nie kazdemu musi sie to podobac. Fakt, ze wszyscy fanatyczni groopies od razu siegaja po kalasznikowy i zabluzguja kazdego, kto ma inne od nich zdanie, swiadczy tylko i wylacznie o ich wlasnym poziomie kultury.
Mi rowniez podobal sie SM i Xmen, ale rozumiem wypowiedzi negatywne odnosnie tyh filmow. Gdyby nie roznorodnosc i tolerancja, kino zatrzymaloby sie na Casablance.
Koles jest autentycznie żalosny!!!!
Te filmy to taki skok w bok.Dobrze sie oderwac od rzeczywistosci i obejrzec cos takiego. MOzna sie dobrze bawic a co najwazniejsze zachwycic...Bo ekranizacje komiksow sa coraz lepsze!!!!
Spidey2 X Men 2 Hulk Sin City.... Najlepsze w swej dziedzinie.
Oho! Widzę, że o Spider-Manie i innych Marvelowskich produkcjach można mówić albo dobrze, albo wcale...
Zupełnie jak o naszym rządzie...
Wrzućcie trochę na luz i dajcie komuś wyrazić swoją opinię, niekoniecznie pochlebną...
Czy to takie trudne?
http://www.filmweb.pl/Oto,kilka,nowych,fotek,z,filmu%3A,nie,jestem,do,nich,przek onany%2C,os%B1d%BCcie,sami,temat,Topic,id=472983 [www.filmweb.pl/Oto,kilk...] Tan koleś nie zna siena filmach. Jak mozna dawać link do takiej sieczki io wmawia cże to jest prawdziwe. Rozumiem że każdy może powiedzić co uważa ale nie zamierzam czytać postów ktego kolesia.
ja rowniez.
szlifiara a ty jak tak bardzo nie lubisz filmow o spider mania i o podobnej tematyce to po co tu do diabla siedzisz i smiecisz?! jesli cos cie nie interesuje to wara stad pisze sobie na forach brazyliskich serialach a nie smiecisz tutaj, wsrod grona fanow!
Ależ twórca tematu ma o tyle racji, ze ostatnio z ekranizacjami komoksów sie przesadza- ile to mozna? A co najwazniejsze wszystkie sa kubek w kubek identyczne- prawie- zmianiaja sie jedynie bohaterowie, ich przygody sa nie do odroznienia! Wyjatkiem , o którym mowa jest ,,Batman poczatek" ale to rzeczywisice niezwykly film jak na ekranizacje komiksu...
Co do liczby ekranizacji to właściwym pytaniem byłoby, "kiedy wpadną na jakiś oryginalny pomysł?". Te ekranizacje są robione po to by zarobić jak największą kasę specjalnie się nie wysilając - to jest chyba jakaś nowa strategia Producentów filmowych na szybkie wypchanie kasą kieszeni przy minimalnym wysiłku.
Szlifara .... takie male apropo ... szanuje to że Ci sie nie poodba film ... ale TY USZANÓJ TO ŻE INNYM SIĘ ON PODOBA !!!!! tobie podobaja sie pewnie za to inne rzeczy za którymi pewnie wiele ludzi nie przepada... każdy jest inny .. i na tym polega Świat !!!! czy bylo by tak fajnie gdyby wszystkim podobały się idiotyczne komedie pozbawione humoru i jakiej kolwiek fabuły ??? A jedyne co sie dzieje to żarty na poziomie przedszkola ..... Wiec sorx ... lae uszanoj to ..