Umnie leci tylko jakaś muzyka ale może być to wina mojego wolnego internetu (512 kb/s)
Nie. Mam podklad muzyczny, logo, ktore pokrywa czarny symbiot i napis:
The Spider Man 3 Premiere will beginn shortly. Moze maja jakies opoznienia lub problemy z lacznoscia.
Przeciez w Anglii czas jest liczony o godzine do tylu. Czyli u nich jest teraz 16:41. Wiec premiera naszego czasu odbedzie sie o godzinie 18:15. Jest to mozliwe?
User masy racje w anglii jest godyina wstecz. Ale ten pokaz to chyba na caly swiat idzie
Glownych aktorow, rezysera, tworcow, gosci, ktorzy zostali zaproszeni (aktorzy, ktorzy nie wystepowali w filmie). Taka premiere online mial, rowniez Batman Begins.
Lol u mnie prosi zebym zainstalowal Mozilla ActiveX Plugin naciskam na to i nic ;/
Bez sensu. Czemu to kórestwo nie chce się włączyć. Ja już chyba próbowałem na każdej możliwej przeglądarce
Der Spinnen-Mann kommt nach Berlin, um dort die große Deutschland-Premiere zu feiern. Die Rede ist natürlich von Tobey Maguire und dem Kinohit "Spider-Man 3", zu dessen Filmpremiere der Topstar sowie auch in Deutschland erwartet werden.
Die große Spider-Man-3-Premiere findet am 25. April 2007 im Sony Center in Berlin statt. Los geht's am Roten Teppich um 18:00 Uhr. Und wir streamen die Red Carpet Show live - natürlich hier auf Kino.ProSieben.de!
Also, nicht verpassen und am 25. April 2007 um 18:00 Uhr auf diese Seite surfen. Es lohnt sich bestimmt, dabei zu sein, wenn die großen Top-Stars wie Tobey Maguire, Kirsten Dunst uvm. am Teppich posieren, Interviews und Autogramme geben ...
Moderieren wird das Super-Event Sebastian Höpner.
25.04 O GODZINIE 18:00 PREMIERA W bERLINIE - Kino.ProSieben.de - STREAMING LIVE
no wlasnie nie bardzo:/ pyta mnie o zainstalowanie Mozilla ActiveX Plugin wie ktos moze jak to instalnąć?
ej o co biega z tą wtyczką Mozilla ActiveX Plugin wam poszlo bez problemow ? jak tak to jaką przeglądarką
ja sciagnalem mozille 2.0.3 i gowno nie dziala ;/ Pyta mnie o instalacje tego plugina, naciskam i nic sie nie dziejE POMOZCIE!!!!!!!
hehe działa mi , tylko szkoda że jak sie bierze na fullscreena to troche dupna jakość
może programy antyvirusowe blokują ci wejście? ja tak to poza tym mam zainstalowaną jave i inne pierdolniki, ale to raczej nie ma nic wspólnego, prędkośc mojego łącza to 1 mega
Kórwa mać czemu mi to nie chodzi??????????? Zainstalowałem mozille i dalej to samo.............................................. POMOCY HELP MY
u mnie tez nie dzailalo ale wylaczylem antywira i firewalla i chodzi.mam IE 7 i WMP 10.A moglem dzisiaj tam pojechac ale musialem pracowac, a tak blisko jestem:((((.Teraz juz za pozno.
co jakiś czas przechodzą jakies ludki po czerwonym dywanie ale głownych gwiazd jeszcze nie ma..