mi wyskakuje jakis błąd z windows media player...
kaze mi sie polaczyc z internetem lub zminic nosnik...
czizis...
a jakie masz lacze, bo co chwile odswieza i mi przerywa nawet na 2 MB i jestem w UK
może dopiero jak sie ściemni co by noc zatuszowała wszystkie niedociągnięcia na twarzy kirsten dunst :D
,,a jakie masz lacze, bo co chwile odswieza i mi przerywa nawet na 2 MB i jestem w UK ,,
ja mam jednego megasa i chodzi gitara, ani razu sie nie przycielo, nie ma to jak osiedlówka:D
hehe nom;)...................... jak wy mozecie pisac tak krotkie komenty? ja musze minimum z 6 słowek napisac..
uzywa mi tylko 60KB/s a reszta wolna, takie lacze, moze tak jest puszczane nie wiem, wazne ze cos jest.
tacy mozcno szczupli sa co, zupelnie tak jak widzialem Angeline Jolie na premierze Tomb Raidera 2 w Monachium, inna filmie inna live, ale takie sa uroki kamery
własnie wchodza jakies fiflaki w kolorowych garniakach, normalnie barwy teczy, pedaly jedne no:P
ta no niczym kwiat kwitnącej rozy a ona juz przekwita :P no i ogolnie troche nie na taką okazje :)
ta no siedzisz se w chacie , i oglądasz spidera na żywo przy okazji gawędząc na gg , mogli by przyajmniej na chwile wejsc i pokazac jak to wyglada, kto gdzie siedzi itd, no ale moze tak zrobia bo jeszcze troche do rozpoczecia