Co wami tak Darth Venom kieruje (o dart venom przyślij nowe zdjęcie błagam podlizuję sie do ciebie) tak wszyscy gadacie gdy zobaczyłem to tamta dziewczyna dobrze cie nazwała diecko internetu niewiem co ty tak śie rządisz może oni coś widzą w tobie ale ja nic nie widzę i dla mnie zawsze byłeś takim dzieckiem internetu (psycholem) możecie sie ze mną niezgadzac ale popatrzcie na to z drugiej strony
Darth Venom (jak można się tak nazwać?) to jeden z tych ludzi, któzy często maszerują po internecie i nie sprawia mu to problemów. Widać ma bardzo dużo czasu i jest to jego pasją, wpatrywanie się w ekran i pisanie często niepotrzebnych "nowości". Najbardziej żałosne nie jest to, że on się wywyższa i rządzi, bo może, ale fakt, że inni są mu ulegli...
Może tak, ja nie prosiłem nolana żeby mi sie podlizywał i nie wiem dlaczego mnie o to opieprzasz. Moze tak poprostu mnie szanują z to co robie bo nikogo tu nie szantażuje. A co do ciebie, żadko cietu widzę, właściwie wogóle. I nagle postanowiłeś zrobićtemat w którem będziesza na mnie najerzdżał. Czytać umiesz? Widziałeś co odpisałem nolanowi w jego temacie? To że ty nic we mnie nie widzisz to raczej świadczy o tym że żadko tu bywasz. Poprostu szkoda gadać, następny znawca kina który postanowił zrobić sobie awanture.
Moze venom 3, poprostu sie koleguje z tymi osobami z forum, przejrzyj sobie to forum i zobacz kto tu często piszez większoscią tych osób piszę na GG a jak nie piszę to często korespondujemy sobie poprzez to forum.
managment (chyba tak), możesz mi wytłumaczyćco masz do mojego nicku? Ty masz beznadziejny nick i nikt sięciebie nie czepia, a tobie się nie podoba mój, pewno nawet nie wiesz dlaczego takie wyrazy siew nim znajdują. Ty kiedy kolwiek napisałeśtu jakiś temat? Nawet nie masz avatara, poprsotu aż nie chce mi się o tobie pisać. Uważasz że to że dodaje tu linki do zdjęć, filmików, newsów i ogółem daje tu dużo tematów bo jestem fanem to oznacza że jestem psycholem? Gościu ty jesteś nie normalny.
ej może troche przesadziłem to fakt i podoba mi sie twuj nick podoba mi sie twuj blog ale ty wszystkimi rządzisz wszystkimi albo popatrz co napsałeś naprzykład tutaj inne szanujesz a drugie poniżasz http://www.filmweb.pl/blog/entry/443077/Ulubiona+posta%C4%87+Marvela.html wiec troche cie nierozumiem
angelus, nie mam nic do Ciebie ale przestan rzucac bluzgami. To tylko zle swiadczy o Tobie, a nic im nie zrobisz. Szkoda slow na osoby, ktore napisaly temat jaki to D.V. zly...
smiejecie sie z jego nicka?
On sam wymyslil, a nie jak wiekszosc newbow, maja nick Voldemort,Harry Potter, spiderman, superman, szajba, albo Darth Maul. Do tych zaliczasz sie ty, voldemort.
bez kitu ja tez to zauwazylem ze sie panoszy i madrzy.A ma 14 latek dzieciak:)dobrze ze ktos zwrocil na to uwage:):)pozdro
nastepny.. .wiecie co co z tego ze on ma 14 lat... skoro wiedza o filmach i mysleniem logicznym wyprzedza was o ladne pare lat... przylazicie i pieprzycie jak to on sie rzadzi. gdyby jego tu nie bylo, to byscie kurw* o tym filmie ch** wiedzieli! spojrzmy prawdzie w oczy : 90% materialow tutaj pochodzi o D.V...
Angelus, jeszcze raz cię proszę żebyś przestał bluźnić. Co do mojego nicku to był zmieniany paraerazy, ulepszany, wracałem do starego motywu i atk powsatł mój nick i sam go wymyśliłem, a nie taj jak wiekszość osób (jak już wspomniał azur, tylko nie czepiaj sie szajby, to spoko gościu). Może ktos już o tym myślał lub miał na jakis studiach wykład, że osoby które są ważne i rządzą sączęsto za byle potknięcie potepiane niewiadomo jak a prawie nikt nie zauwarza ich pozytywnych posunięć. Chodzi mi o to że wiele osób czepia się tego co robie chociarz robie dużo dobrego ale jak wychwyci jakieś potkniecie to robi sie wielka awantura. Co do Black Spidera, powiedz mi czy spotkałeś tu juz jakieś "dziecko" które by miało taką wiedzę, robiło by tyle i miało już jakąś renomę. Jeśli mam wiedzę większą od wiekszosci dorosłych urzytkowników FW to pomyśl jakie doświadczenie będe miał w przyszłości, skoro teraz mam już trzy letnie. A co do Veldemorta, przesadziłeś grubo ale rozumiem, ajk chcesz to możesz do mnie na GG napisać to sobie wszystko wyjaśnimy. Raz już tak zrobiłem, mianowićie pokłuciłem sięz overallem (pozdro dla niego) było to o wiele większa kłutnia od tej i popisalismy sobie an gg i się zakolegowalismy.
Darth daj mi to twoją moc sterujesz Angelusem jak psem na posyłki ja też tak chce.O zaraz będzie Angelsu17(bo ja napisałem posta......)A poza tym nie atakujcie tak innych kto nie jest Darth Venomem badź Azurem.Źle o tym forum świadcża posty Angelusa17 i Azura(moje też ale to przez nich).
Moje komenty są nie mniej inteligentne od Azura a na pewno inteligentniejsze od Angelusa17.Tak moje posty nie są inteligentne jak 70% na tym forum.Ale sam jestem inteligentny(chyba...)My IQ is 131(ale to o niczym nie świadczy)
co z tego ze 90% on dal od siebie.Ale to nie znaczy ze moze udawac jakiegos guru i kierowac innymi.Co on jakims waszym "szefem" jest??Czy poprostu takie z was dupowlazy???Odpowiedzcie mi bo nie rozumiem tego:)
D.v napisal:
"jak już wspomniał azur, tylko nie czepiaj sie szajby, to spoko gościu). Może.."
Sorki, ale chodzilo mi tu o postac z FZ.
NOLAN napisalo:
Źle o tym forum świadcża posty Angelusa17 i Azura(moje też ale to przez nich).
Uciekasz do debilizmu, Nolanku... Moje wypowiedzi tu sa pare razy bardziej sensowne i zlozone. A ty masz moze 12 lat i myslisz ze wszyscy cie lubia... mysl tak dalej...
NOLAN napisalo:
Darth daj mi to twoją moc sterujesz Angelusem jak psem na posyłki ja też tak chce
Nie, to angelus daje sie rzadzic, a to jest roznica
D.V napisal
yyy??? no już nie będe komentował tak mało inteligentnych komentów
N1
NOLAN napisalo:
Moje komenty są nie mniej inteligentne od Azura a na pewno inteligentniejsze od Angelusa17.Tak moje posty nie są inteligentne jak 70% na tym forum.Ale sam jestem inteligentny(chyba...)My IQ is 131(ale to o niczym nie świadczy)
To ja mam jakies 170... NOLAN kazdy moze powiedziec ze ma wysokie IQ... ale to o niczym nie swiadczy. Mozna miec wysokie IQ i byc debilem jak np. ty
Angelus17! Szkoda, że tacy ludzie jak ty istnieją, bo przez ciebie czasami żałuję, że mieszkam w państwie ludzi normalnych i przygłupów takich jak twoja nieposzanowana osoba. Wyzywasz innych nawet ich nie znając, co świadczy o twoim debilizmie. Jeżeli jeszcze raz kogoś obrazisz potwierdzisz to co napisałem. Trzymaj się gnido...
Ludzie dajcie spokój!!! po co cały czas sie kłócić??? Czy te wasze kłótnie cokolwiek zmienią??? Mówie wam, przestańcie sie kłócić.I niech premiera tego filmu będzie jak najszybciej bo chyba sie tu pozjadacie! Pozdro:-))
rozśmieszają mnie te wasze tandetne teksty typu:
,,...jak by nie Venom to oni nawet by jednego zdjecia z tego filmu by nie zobaczyli..." , myślisz że ludzie nie wiedzą co to google, niepotrzebujemy jakiegoś guru , uważasz że oni nie mają rozumu żeby móc sobie znaleźć zdjęcia czy spoty?
Naprawdę nerwus z ciebie biorąc twoje IQ(nie istnieje takie(z twoja inteligencja trudno powiedzieć czy to żart a moze drugie dno?)wnioskuje iż "Nolan napisało"to nie taki żart że "to coś",ale masz problemy
ja napisałem
ty napisałeś
ono napisało
Nerwusek jesteś a z tym ile mam lat to pytanie retoryczne(nigdy sie nie dowiesz moge powiedzieć że 100.
Azur nie ściągaj z linkami(ale to system obronny).Co ty tak z tymi debilami.Jak ktoś coś tak mówi cały czas to sam ma z tym problem.Doda też ma takie odjechane IQ jak ty.....Azur zbastuj .........
Gdybył byś mądry wyszedł byś z tego forum(taki inteligentny a niby z debilami dyskusje prowadzi)to też o czymś świadczy na pewno madrzejszy nie jesteś.Ty kończysz dyskusje ja nie odpowiadam co sierówna_koiec kłótni dobra bastuje nie gadam z mądrymi inaczej.................Azur.
Najbardziej mi sie podoba jak w zdaniach które nie mają żadnego sensu mówie ci żebyś doszukiwał sie aluzji a jej tam nie ma ot proste zdanie a ty to łykasz.Pisze prostymi zdaniami a ty jak spocony 16 latek starasz się mi dorównać.Wiesz co to aluzja
I don't think so.
Znasz angielski
Nie pewnie "ruski".
Dobra od teraz kończę jak chcesz odpisywać to odpisuj ja już skończyłem.
Podobno dzieciom sie ustępuje........ Masz piłeczkę zostań w piaskownicy.
Jedno jest pewne nasze bryki nie zaparkująw tym samym garażu.
A co wy z tym Darth Venomem to zwykły fanboj Spidera dziecko.
NARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA;)
nie bede juz tu tlumaczyl , bo i tak do ciebie nie dociera to, ze przylazisz, robisz afere, pieprzysz, twierdzisz ze PWNujesz, i koniec klotni, zalosne teksty.... zreszta popatrz na te twoje opowiadanka... ludzie na fw maja cie serdecznie dosyc...
to wiesz co nolanku, moj mistrzu i madry czlowieku ze 130 inteligencji...
ide na forum shreka 2 napisac ze juz byl zwiastun...
Najbardziej mi się podobało jak brałeś moje cytaty i je komentowałeś.Ty chcesz po prostu brać moje opinie i przedstawić mnie jako debila.A nie wiem czy wiesz moim celem w pokazywaniu twoich dziwnych tematów jest to iż ty też piszesz bzdury.Chcesz pokonąc nmie argumentem że niby jestem debilem.I tylko to.Podczas gdy ja ani razu cie nie przezwałem dosłownie .Ja po prsou odpowiadam na twoje ataki broniąc się.ty mówisz beznadziejne tematy lizus.Ja ci pokazuje twoje beznadziejne tematy i pokazuje że lizus,a ty po prostu starasz pokazać moje posty jako debilne.Czyżby brak argumentów?Nie jestem debilem i nie uważam sięza niego.Zależy za kogo uważasz debila.Za goscia który zakłada tematy o Angelusie?W takim razie ty też jesteś debilem bo zakładasz tematy jeszcze bardziej prostackie.Już odpowiedziałem czemu miała służyć ta prowokacja pod adresem Angelusa17.
A i jeszcze twoje nieorginalne cytaty z naszej dyskusji.
"Czemu na mnie cały czas najeżdżasz"
a póżniej
"Czemu na wszystkich nowicjuszy najeżdżasz"
Czy mi sięzdaje czy tylko manipulujesz postami?By ci dopasowały do twoich racji jak PIS????
Ja także jakiś czas temu zauważyłem (pisalem już to, nieważne), że o wielki Darth Pokemon żądzi tym forum :)
http://www.filmweb.pl/topic/521178/Jakies+dziwne+zdjecia+%3AP.html
Kompel ,nie kumpel, traktujesz większość ludzi jak szmaty ! Ale gdy juz ktoś przyzna Ci racje, ma u Ciebie względu jakich mało - godne pozazdroszczenia.....
"Ach ta moja wiedza o Spidermanie, gdyby nie ja nie bylo by tego forum" -> niewątpliwe!
Może w końcu tym "twoim podwładnym" otworzą sie oczy i kopną Cie w dupe!
Ot co!
Jesteś zwykły lizus-twój cytat
to wiesz co nolanku, moj mistrzu i madry czlowieku ze 130 inteligencji...
Teraz już chyba wiesz co to aluzja.....
Wiem,ze się nie podlizujesz tylko to wykorzystałem.A o twojej inteligencji świadczy fakt iż wziąłeś na serio podlizywanie do Darth Venoma....
Nie odpowiadam za to co piszę Angelus, Azur czy Nolan, nie moja wina że się ktoś tam postanowił mi podlizywać.
Dath Pokemon :) może być. Szanuję cie chmielu, ja w tamym temacie przerzesadziłem ale nie wiem dlaczego się tak mnie uczepiłeś.
"Ach ta moja wiedza o Spidermanie, gdyby nie ja nie bylo by tego forum"- chamskie jest wciskać jakiś tekst komuś w usta, bo nie pamiętam żebym tak mówił, co najmniej ja, bo jak już zauwarzyliście to takie teksty pisał już angelus i Azur ale ja nie biorę za nie odpowiedzialności.
Skończmy te żałosne kłutnie, przecierz na tym forum obecnie są same tematy z kłutniami i bluzgami, to jest chore, widzieliście kiedyś juz takie nienormalne forum?