Po tylu stoczonych walkach ciemna strona Spidermana wytworzyła jego ciemną stronę kod DNA która przejmuje nad nim kontrolę tworząc symbiot Spiderman w obliczu zagrożenia zmieni się w Venoma lub druga opcja po ukąszeniu przez Lizardmana dwa Dna skrzyżują się wytwarzjąc symbiont dzięki któremu Spiderman stanie się silniejszy i zacznie pokonywać z dziecinną łatwością swoich wrogów lecz jego ciemna strona nie będzie się patyczkowała lecz będzie zabijała wrogów(w teorię że symbiont będziew z kosmosu jak w komiksie nie wieżę) i wtedy spiderman wejdzie na wieżę i pod wpływem dżwięku z dzwonu pozbędzie się kostiumu (nie będzie chciał zabijać)lecz Brock pójdzie za nim odkryje jego tożsamość i to potem jego opanuje i będzie C)D. czyli czwarta część co o tym sądzicie ?
Możliwe - ale troszkę naciągnięte :-0
Zgadzam się, że na tej wieży Parker pozbędzie się Symbiota. Ten połączy się z Brock'iem tworząc Venoma. Być może dostaniemy jedną walkę - a reszta w Spider-man 4... Tam pojawi się Carnage ;-)
Byłoby nieźle
Mam taką wersje na początku Spidey filmu walczy z Lizardem ten go kąsi potem będą walki z innymi najtrudniejszy będzie Sandman Peter będzie przechodził przemiany będzie walczył na stacji metra z Sandmanem do tego wszyscy się sprzymierzą przeciwko niemu Harry będzie podrywał Mary będą walki(nareszcie w nocy noi ten KOSTIUM) a te ost. 10 minut to właśnie wieża
Sandman jest genialny na tym małym trailerze :-0
Jeżeli w podobny sposób zrobią Venoma i Lizarda ten film może wreszcie przebije "Titanica" Camerona. W końcu 260 mln $ budżetu też mówi samo za siebie...
Nie ma co liczyć na Goblina - ja osobiście uważam, że to właśnie jemu poświęcom realizatorzy najmniej czasu... W końcu najbardziej oczekiwany jest Venom...
Szkoda tylko, że zamiast Hydroman'a umieszczono Sandman'a... Jestem jednak dobrej myśli po tym trailerze :-)
Co do Venoma - mam nadzieje, że w większości będziemy widzieli właśnie jego a nie Eddiego Brocka - bo ten wygląda fatalnie.
Swoją drogą - jeżeli tak jak piszesz zakończyłby się Spider-man 3 to w części 4. na pewno pojawi się Carnage - a tym samym być może Doktor Strange i Baron Mordo.
Znakomite byłoby gdyby również pojawił się Iron Man i War Machine. Ale to jest bardzo mało prawdopodobne - ponieważ rzzadko miesza się kilka postaci komiksowych w jednym filmie.
Ale bądźmy dobrej myśli.
Ja chciałbym aby Spider-man zakończył się częścią czwartą.
z tego testera wnioskuje ze jednak istnieje spore prawdopodobienistow ze symbiot przybedzie z kosmosu, gdyz chocby scena z "pozbyciem symbiotu" w wierzy jest jak z baji tam byl eddi i go dostal wlasciwie symbiot na niego splyna...
wiec to sie zgadza prawie idealnie...
no nie wliczajac ze wtedy venoma idzielismy tylko kilka sekund i trzeba bylo czekac do nastepniego odcinka;/ niestety ...oby tu tak nie zrobili zreszta ponoc to ma byc ostatnia czesc;P
wracajac...wlasciwie skonczylem...
ale najbardziej mnie wkurzylo ze spider w czarnym kostiumie wyglada normalnie szkoda ze zrezygnowali z wygladu kostiumu z komixu czy serialu wedlug mie czerni z tarantula na klacie idealnie wygladalo a tu no coz choc z drugiej strony graficy zoszczedzili czasu:P...i wystarczylo zmienic texture albo poprostu kolor w
narq czekam z niecierpliwoscia :D na film:P mimo glupiego wygladu symbiota na spiderku:/
pozdro:P
To z tym DNA to uważam że tak nie będzie, prędzej z kosmosu. W końcu syn Jamesona był w dwójce, to po co mieli go dawać. W sumie bez sensu byłoby.
No ale się nie upieram, może będzie przy okazji napromieniowania Sandmana. Hmm coś mi się zdaje że z kosmosu, z Marsa. Albo z Księżyca. Lol.
W końcu w teaserze jest scenka jak wisi do góry nogami i w odbiciu jest na czerwono. Praktycznie jak w kreskówce.
Ale zobaczymy. Któryś ma pewnie rację.
na innych teaserach widac dokładnie ze z kosmosu przybedzie symbiot.
choc t były fake teasery to jednak wygladały w maire realnie.
zobaczymy czekam na wiecej.