Nie wart poświęcenia większej uwagi. Zwykła bajeczka dla 13-latków. Cóż, gdybym miał tyle lat to może...
Ale przecież w każdym facecie jest coś z małego chłopca ;). Nie mów, że nie lubisz czasem przypomnieć sobie jak miałeś te powiedzmy, 13 lat.
Oczywiście masz rację, ale znam wiele filmów dla dzieci (np. Opowieści z Narni, Harry Potter), które z chęcią oglądam wspominając czasy dzieciństwa. Są to tzw. filmy dla ludzi od 1 roku do 99 czyli podobają się zarówno dzieciom jak i dorosłym. Spider Man 3 do tych filmów moim zdaniem się nie zalicza.
PS Usmiałem się czytając wcześniejszy post dorosłego 15-latka. Ale doskonale rozumiem, że w tym wieku jest się "prawie dorosłym"
Pozdrawiam
ja rozumiem że jest to słabsza częśc Pająka ale żeby dla samych dzieci? to wkońcu film na wieczór.skoro 2 poprzednie Spidermany niebyły specjalnie dla dzieciaków to i ta częśc ma w sobie garstke powagi.
Akurat film Opowieści z Narni mi sie nie podobał.Harry Potter spox choć ostatnia część troche mnie rozczarowała,ale to tylko moje zdanie:).
'' Usmiałem się czytając wcześniejszy post dorosłego 15-latka.''
To niemiało zabrzmieć że jestem jakiś dorosły czy coś tylko napisałeś,że film dla 13 latków a ja napisałem że ja mam 15 i film mi sie podobał i to wszystko:)^^.
Pzdr
Spoko, a to, że nie podobał ci się film Opowieści z Narni to normalne. W końcu jeden lubi rybki a drugi akwarium. Jeśli zaś chodzi o Spider Mana to wszystkie 3 części przeznaczone są dla dzieci. Tylko to, że dla dzieci nie musi oznaczać, że film jest zły, choć III część moim zdaniem jest słaba (naj) i nudna (naj). Ale tak jak wspomniałem, mogę nie być obiektywny gdyż mam już troszkę wiosen i trudno mi oceniać tego rodzaju filmy.
Pozdro.