Według mnie Goblin to postać nie pasująca do Spider-mana. Film opowiada o losach Petera Parkera, jego darze, problemach i miłości a tu pojawia się Goblin. To juz naprawdę szczyt głupoty a mogli przecież zamiast jego dać Rhino.
Taaaaaa, bo Rihno idealnie pasuje do rozterek Parkera.
Czy ty kiedykolwiek czytales ktorykolwiek z komiksow o Pajaku? Watpie, bo wtedy inaczej bys patrzyl na Goblina.
Seth przyznaje ci calkowita racje:)rihno i parker..Gosc naprawde nie czytal komiksow..Tak wlasnie zaczyna sie dramat petera i jego dalsze przygody jako spidermana.harry pragnie zemscic sie za smierc ojca na spidermanie i jak dowiaduje sie kim jest naprawde do konca traci zmysly i rodzi sie nastepny goblin.W filmie nie mogloby zabraknac ani jednego ani drugiego goblina.Jak bowien wtedy wygladala by fabula??Zastanow sie MARVEL a jak sie nie znasz to nie wypisuj glupot:)tyle...
Jesteś poprostu beznadziejny. Wiesz co powiem ty do tego forum nie pasujesz. To jest forum dla kinomanów a nie niedorozwojów którzy się mądrują i myślą że najwięcej wiedzą.
A ja pamietam jak po premierze pierwszej części narzekano, że Goblin ma zbyt futurystyczny kostium, a nie ten co w komiksach, który to właśnie był bajkowy.
A co do Rhino to jak dla mnie (widzę, że nie tylko dla mnie) nie pasuje do filmu. W kreskówce tak, w komiksach... no nie wiem bo nie czytałem żadnego z jego udziałem ;] niestety część komiksów przegapiłem. Ale w filmie wygladało by to raczej groteskowo.
A historia Goblina to główny wątek perypetii Petea jako Spidera.
Problem w tym, że ten nowy Gobli nie Goblin (albo cokolwiek to będzie) jest po prostu śmieszny z wyglądu. Gogle ala maska i latająca deskorolka. To nie 'Powrót do przyszłości'. Ale dość narzekań. I tak czekam, a wole czekać w spokoju więc rzadko bedę tu zaglądać.
Pozdrawiam wszystkich.
Ps. X-Men3 oceniam niżej miedzy innymi przez to, że miałem za duże oczekiwania do filmu spowodowane tym, że prawie cały czas przed premierą wysiadywałem na forum filmu. Więc to jest przestroga dla tych co nie lubią spoilerów, itp. nie zawsze jest dobrze wszystko wiedzieć na temat filmu przed premierą. Chociaz kogo to obchodzi, hehe ;) na pewno nie kinomaniaków. Dlatego tu jesteśmy co nie.
Jeszcze raz Pozdro.
To moze zrobic film bez zadnych przeciwnkow? :) wyjdzie z tego ciekawy dramat psychologiczny a la Niezniszczalny, jeden z moich ulubionych filmow tak btw.
MARVEL nie obraz sie ale uwazam ze Twoja wypowiedz jest bynajmniej smieszna, to tak jak bys powiedzial, ze Bestia nie pasuje do X-Men'ow bo jest niebieski heh Poczekajmy az wyjdzie film, zanim zaczniemy go krytykowac. Ja tez jak pierwszy raz zobaczylem Goblina w pierwszej czesci Spider-Man'a myslalem ze bedzie jakis sztuczny i bajkowy, bo po bajce i komikasch calkiem inaczej sobie go wyobrazalem, ale ogolny efekt po obejrzeniu filmie mi sie podobal. A co do tego ze lepszy byl by Rhino, to wyobraz sobie goscia z robiem na glowie biegajacego po miescie, nie mowie ze nie, bo byc moze w kolejnych czesciach(jak oczywiscie powstana) moze sie pojawic tego typu bochater, przeciez to film Sci-fi, ale nie przesadzaj ze nie powinno byc takich bochaterow jak Goblin, bo opierajac sie tylko na zyciu Parkera powstal by jakis melodramat albo cos gorszego, a tym czasem mamy barzdzo dobry film zduza dawka akcji i efektow, moze troche namieszalem w tej wypowiedzi ale napewno kazdy wie o co chodzi heh Pozdro
Akurat Rhino mało udzielał się w komiksie i w serialu. Po jakiego walca go wprowadzać do filmu? Goblin jest jednym z najważniejszych przeciwników Parkera...Mi by się w takim filmie przydał Kingpin, ale podobno jego postać jest zastrzeżona przez inną wytwórnie...
A co do MARVEL'a no to gdyby zekranizowali wszystkie postaci z Spider-Mana to nie starczyło by na to nawet 5 częśći. Czasem pojawiał się Iron Man, Kpt. Ameryka. Te postacie zagmatwały by cały film!
A Spider-Man to całkiem przyzwoity film:)
Rihno- naprawde zabawnie by wygladalo jak kolo rozpedza sie i wali z bańki:D i ciekawe jak by wygladal scenariusz i co by wymyslili..Spider man nie mialby problemu z unieszkodliwieniem rihno bo wystzraczylo by mu do tego troche sprytu bo wiadomo rihno to napakowany idiota:)Co innego jesli Juggernaut z x-men 3 rozwala wszysko z rozbiegu ale to postac poboczna i nie przywiazujemy do niego duzej wagi wiadomo o co chodzi nie??:) pozdro wszystkim:D