6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Nic nie dodaja ale sa spox ;P Tylko prosze mnie nie jechac

http://www.filmwad.com/photo.phtml?post_key=353&photo_key=530 [www.filmwad.com/photo.p...]

http://www.filmwad.com/photo.phtml?post_key=353&photo_key=529 [www.filmwad.com/photo.p...]
http://www.filmwad.com/photo.phtml?post_key=353&photo_key=524 [www.filmwad.com/photo.p...]
http://www.filmwad.com/ul/525-550x-155651777_bff7f321a0_o.jpg [www.filmwad.com/ul/525-...]

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

Mówiłem, najpier dajesz mi te linki na gg potem po moim werdykcie możesz to wrzucićna FW. A ty znów. Wszystkie te zdiecia widziałem tak około czerwca. Poprostu to że coś znalazłeś nie oznacza że musisz to od razu dodać. Gdybym ja miął wszystko co znajde dodaćna FW to wiekszość tematów była by moja. Daruj sobie. Same zdjecia, no jak zwyczajne, nic nowego nie wnoszą.

ocenił(a) film na 4
Stefan_Mirecki

Jezu ..Darth..widze ze ty trzymasz Azura "na krótko"... :o Az strach sie bac...:)

A jesli chodzi o fotki...nic nowego...ot..zwykle fotki..:)

Stefan_Mirecki

A czy ja przespałem kilka lat? Czy mi sie dobrze wydaje czy Forum odnośnie Spidermana 3 należy tylko do Ciebie Darth, jesteś jakimś weryfikatorem, wszystko musi przejsć przez twoje ręce? Nie wydaje mi sie ...
Wedlug mnie sam zaśmiecasz to forum głupkowatymi postami (mój post w tym momencie nie jest lepszy, ale nie mogłem się powstrzymać)... Już od dłuzszego czasu obserwuje Cie , czytam Twoje posty, traktujesz to forum jak swoje własne, a o ile dobrze kojarze nie jest ono twoją własnościa.
To, ze wrzuciles tu kupe materiałów nie uprawnia Cie do niczego.
Ot co ...

Chmielu_4

dzieki CI chmielu za w pewnym sensie wybronienie, faktyczanie, popieram cie szczerze mowiac...

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

Rozumiem cięchmielu. Może się głupio czasem zachowuje ale to jest troche inny przypadek. AzuR to mój kolega z klasy, i najlepszy przyjaciel. Tylko nie zna sięna filmach. I często daje rózne głupoty i się ośmiesza. Więc powiedziałem mu żeby mi dawał linki a potem jes sobie dodawał na FW. Jeśli zdiecie jest Fake'iem lub jużdawno zostało dodane to poprostu powiem mu żeby go nie dodawał bo się ośmieszy. Ale tym razem AzuR zamiast mi pokazaći sienei kompromitować Zrobił od razu temat.

Ale mam plan :) jak zmienić forum. zabiorę sie za to w tym tygodniu i bedzie raczej gotowe na nastepny tydzień.

Stefan_Mirecki

Już czekam z niecierpliwoscią co to bedzie :D XD

Stefan_Mirecki

Bójmy się wielkiego Venoma!:D

I co głupi systemie nie za któtki?

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

w ogóle jeszcze gadasz, że najpierw ma pokazać Tobie zdjęcia bo sie ośmieszy, z tego co tu wyczytałem to tylko ty go ośmieszasz ;]

ocenił(a) film na 5
Stefan_Mirecki

A ty co darth, uważasz sie za jakiegos boga na tym forum, że niby ktoś po twoim werdykcie ma dać jakieś linki do zdjęć (skoro je widziałeś to nie można dać na filmweb ?). Jak ja dodam jakieś linki do fotek z SM3, które ty już widziałeś to też mnie bedziesz jechał, że je widziałeś w styczniu 86 roku ?(bo przważnie znacznie wcześniej widzisz fotki od innych)

Ade_Er

dobra nie robcie znow afery, to juz bylo dawno
, wszystko zesmy se wytlumaczyli dajcie spokoj

AzuR_the_ASG_Soldier

No niezle .. iel to bylo .. w8 niech policze .. 4 dni spokoju .. :/ zalosne .. kolejny ***** co ma jakies waty ...

ocenił(a) film na 7
MaX_35

,,Ale mam plan :) jak zmienić forum. zabiorę sie za to w tym tygodniu i bedzie raczej gotowe na nastepny tydzień."

Darth Venom ty to jesteś jak Kononowicz: ,,plany budowy dróg, podkreślam plany budowy dróg, a ruszą wiosną", może jednak on nie mieszka tylko z mamusią, a ma jeszcze syna... on też zlikwiduje wszystko, bo on wie jak wszystko.
Każdy może sobie wejść w google i znaleźć co chce na temat SM3, wcale nie jestes jakimś mistrzem znajdywania info na temat tego filmu, żeby każdy miał być ci wdzięczny lub być gnębionym gdy zamieści coś co ty umieściłeś na swoim blogu.

deamon82

fotki jak fotki. żadnej rewolucji. ale coż materiał z planu. nie widziałem. teraz zobaczyłem. i tyle. jak dla mnie to nie zaśmiecanie. może nie jest to wyjątkowo wartościowe, ale gość może to zamieścić jak chce. i nie rozumiem dlaczego mu tego zabraniać. nie ma co się wpieniać Darth;/

Azur nie dawaj się tak;p

ocenił(a) film na 6
Krolik_Pudding

Do wszystkich na nowo komentujących: Troche siespuźniliscie to było dawno i rozmawiałem o tym o pokłuciłem się z overallem, leciały bluzgi i wogóle, ale pogadalismy sobie na GG i stwierdziliśmy że to tylko nie porozumienie. AzuR to mój dobry przyjaciel, i czesto dawał różne zdjęcia i się osmieszał, więc zaproponowałem mu że będzie mi pokazywał wszystkie zdjęcia jaki znajdzie a ja mu powiem czy to coś nowego, czy jakieś badziewie, lub coś co było już dawno, bo AzuR nie jest na bierzaco i nie ogląda wszystkich zdjęć. Więc ja troche (nawet bardzo) głupi wszystko sformułowałem a skoro azur nie ma mi tego za złe (wczesniej miał ale teraz nie) to chyba też oznacza że po cześci i (a własciwie głównie) to był jego błąd. (jesli ktoś mi zarzuci że skoro to mój przyjaciel to nie powinienem go jechać, to sie wtłumacze: Nie mieszam spraw osobistych z tym forum. Wiele osób mówi że jejt tutaj kolesiostwo bo koledzy siedogadujai mogarobic co chcą a nowicjusze są jechani, to pokazuje że nawet jak ktośnie jest nowicjuszem to tez ma konsekwęcje swoich bładów).