Znalalzem cos takiego:
http://miqque.50megs.com/images/spidey3/spiderman_3_small.jpg [miqque.50megs.com/image...]
wiem, pewnie sie wydurniam kolejnym fakiem, ale to, jakos tak dziwnie realnie wyglada, nie wiem sami ocencie. ja mysle ze to fake :\
Poczekam na wypowiedz Dartha Venoma :) Tak w ogole soz, ze nie walnalem tego na AF, ale po prostu nie znam sie na filmach, i tak jakos spojrzalem na tego venoma, i jakos tak, wydaje mi sie taki realistyczny. ale jak mowilem, na filmach sie nie znam. D. Venom da werdykt to bedzie wiadomo. No i Angelus. Bo Hank juz dodal :]
To sie zamienia w komedie ;p czy ja jestem tu jakims czlonkiem grupy trzymajacej wladze? ;p bylbym wdzieczny gdyby nikt mnie tu nie stawial w roli zadnej wyroczni etc. zostawmy to grekom.
OMG odrazu widac ze to fake... Spidey'ego pol lba a wenoma z jakies 3/4. Pozatym pysk venoma jest poskladany z paru czesci widac to dosc wyraznie, pod jezorem biegnie dolna szczeka (orginalna) troche nie wyrazna i dopiero nizej kawalek pyska no i oczy tez widac na sztucznie podlozene. :) Fake i to slabej jakosci.