6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Znalalzem cos takiego:
http://miqque.50megs.com/images/spidey3/spiderman_3_small.jpg [miqque.50megs.com/image...]

wiem, pewnie sie wydurniam kolejnym fakiem, ale to, jakos tak dziwnie realnie wyglada, nie wiem sami ocencie. ja mysle ze to fake :\

ocenił(a) film na 7
AzuR_the_ASG_Soldier

spoko ;) ale nie,.. to nie wyglada realnie ;)

Hank

moze sie wydurniam, ale spojrz na leb venoma!!

AzuR_the_ASG_Soldier

Poczekam na wypowiedz Dartha Venoma :) Tak w ogole soz, ze nie walnalem tego na AF, ale po prostu nie znam sie na filmach, i tak jakos spojrzalem na tego venoma, i jakos tak, wydaje mi sie taki realistyczny. ale jak mowilem, na filmach sie nie znam. D. Venom da werdykt to bedzie wiadomo. No i Angelus. Bo Hank juz dodal :]

AzuR_the_ASG_Soldier

to fejk. chodził po sieci już od jakiegoś czasu. może i lepiej wygląda venom ale to raczej feyk.

ocenił(a) film na 7
Krolik_Pudding

To sie zamienia w komedie ;p czy ja jestem tu jakims czlonkiem grupy trzymajacej wladze? ;p bylbym wdzieczny gdyby nikt mnie tu nie stawial w roli zadnej wyroczni etc. zostawmy to grekom.

AzuR_the_ASG_Soldier

OMG odrazu widac ze to fake... Spidey'ego pol lba a wenoma z jakies 3/4. Pozatym pysk venoma jest poskladany z paru czesci widac to dosc wyraznie, pod jezorem biegnie dolna szczeka (orginalna) troche nie wyrazna i dopiero nizej kawalek pyska no i oczy tez widac na sztucznie podlozene. :) Fake i to slabej jakosci.

ocenił(a) film na 6
Reven

Nie mogę o tym nic napisać bo nie chce mi sięto otworzyć.

Stefan_Mirecki

To masz szczescie, jeszcze bys ze smiechu padl