6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144679
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

PO CO oni kręcą następną część? Przecież niczego ciekawego o tym dwuwymiarowym bohaterze nie da się więcej powiedzieć. Ale każdy pretekst jest dobry, żeby nakręcić efektowne sceny walk z nowymi przeciwnikami Parkera i zgarnąć za to pół milarda zielonych. Mam nadzieję, że ta część przyniesie najmniej dochodów jej twórcom i tym samym więcej sequeli już nie powstanie.

quentin10

przecierz nawet jesli powstanie ta część czy kolejne to nikt tobie nie kaze jej oglądać. A moze sa ludzie którzy chcieliby zobaczyc wiecej części filmu. Pomyslałes o tym???

ocenił(a) film na 6
quentin10

Ależ - jak donoszą moje poufne źródła - w planie są już kolejne części : ,,Plująk-Man vs Złowrogie Andrzeje ( w tych rolach Gołota i Lepper !) , ,,Pulująk-Man i tajemnicza spluwaczki" oraz ,,Plująk-Man kontr pluje !" Będzie tego komiksowego oglądania aż po dziurki w nosie !

D23

nikt was nie zmusza żeby oglądać. Jak mi się cos nie podoba to nie oglądam a nie pisze przy każdym filmie że po co go nakręcili. To po co wogóle kręcą filmy??? Każdy film ma swoich wrogów więc nie powinni wogóle robic żadnych filmów.

ocenił(a) film na 7
quentin10

Nie lubisz??? Nie oglądaj... Proste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
quentin10

Ku**a a każe ci to ktos oglądać!!! Filmu jeszcze w kinach nie ma a ty już ku**a narzekasz!! Idz sie może lepiej powieś a nie pisz takich głupot.

ocenił(a) film na 6
quentin10

ja sie strasznie ciesze ze ten film powstanie (jako male dziecko mialem mase komixów z spiderem i byly to moje ulubione booki:D)
i takie cos jak film to jest dla mnie gratka mimo tego ze 2 nie byla juz tak dobra czekam z niecierpliwoscia na 3:D
a tobie nikt nie kaze tego ogladac,
sa ludzie dla ktoorych to jest naprawde cos:] tacy jak ja:D

Numer_44

Przychylam się do wypowiedzi powyżej
Za młodu (jakieś 4lata temu :P) Miałem całą stertę komixów ze Spiderem i były to moje ulubione. Filmy zachowały komixowy klimat i czekam na kolejne części (mogłoby być ich więcej niż tylko 3)
pozdrawiam :)

quentin10

Zapewniam Cie ze o tym bohaterze daloby sie powiedziec bardzo wiele ciekawego, ale gdyby filmy byly bardziej wierne komiksom i nie robione tak bardzo pod dzieciaki - to niestety problem z wiekszoscia ekranizacji komiksowych. Czytales w ogole komiks? Ja czytalem przez kilka lat gdy dawno temu Spiderman byl w Polsce wydawany przez TM-SEMIC i zapewniam Cie ze jest roznica. Gdyby tylko zdecydowano sie na ekranizacje ktorejs z bardziej mrocznych i glebokich serii komiksowych to wyszedlby z tego swietny film, tyle ze nie dla dzieciarni.

____16

Ktoś cię zmusza do oglądania??