PO CO oni kręcą następną część? Przecież niczego ciekawego o tym dwuwymiarowym bohaterze nie da się więcej powiedzieć. Ale każdy pretekst jest dobry, żeby nakręcić efektowne sceny walk z nowymi przeciwnikami Parkera i zgarnąć za to pół milarda zielonych. Mam nadzieję, że ta część przyniesie najmniej dochodów jej twórcom i tym samym więcej sequeli już nie powstanie.
przecierz nawet jesli powstanie ta część czy kolejne to nikt tobie nie kaze jej oglądać. A moze sa ludzie którzy chcieliby zobaczyc wiecej części filmu. Pomyslałes o tym???
Ależ - jak donoszą moje poufne źródła - w planie są już kolejne części : ,,Plująk-Man vs Złowrogie Andrzeje ( w tych rolach Gołota i Lepper !) , ,,Pulująk-Man i tajemnicza spluwaczki" oraz ,,Plująk-Man kontr pluje !" Będzie tego komiksowego oglądania aż po dziurki w nosie !
nikt was nie zmusza żeby oglądać. Jak mi się cos nie podoba to nie oglądam a nie pisze przy każdym filmie że po co go nakręcili. To po co wogóle kręcą filmy??? Każdy film ma swoich wrogów więc nie powinni wogóle robic żadnych filmów.
Ku**a a każe ci to ktos oglądać!!! Filmu jeszcze w kinach nie ma a ty już ku**a narzekasz!! Idz sie może lepiej powieś a nie pisz takich głupot.
ja sie strasznie ciesze ze ten film powstanie (jako male dziecko mialem mase komixów z spiderem i byly to moje ulubione booki:D)
i takie cos jak film to jest dla mnie gratka mimo tego ze 2 nie byla juz tak dobra czekam z niecierpliwoscia na 3:D
a tobie nikt nie kaze tego ogladac,
sa ludzie dla ktoorych to jest naprawde cos:] tacy jak ja:D
Przychylam się do wypowiedzi powyżej
Za młodu (jakieś 4lata temu :P) Miałem całą stertę komixów ze Spiderem i były to moje ulubione. Filmy zachowały komixowy klimat i czekam na kolejne części (mogłoby być ich więcej niż tylko 3)
pozdrawiam :)
Zapewniam Cie ze o tym bohaterze daloby sie powiedziec bardzo wiele ciekawego, ale gdyby filmy byly bardziej wierne komiksom i nie robione tak bardzo pod dzieciaki - to niestety problem z wiekszoscia ekranizacji komiksowych. Czytales w ogole komiks? Ja czytalem przez kilka lat gdy dawno temu Spiderman byl w Polsce wydawany przez TM-SEMIC i zapewniam Cie ze jest roznica. Gdyby tylko zdecydowano sie na ekranizacje ktorejs z bardziej mrocznych i glebokich serii komiksowych to wyszedlby z tego swietny film, tyle ze nie dla dzieciarni.