6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144679
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Ten koleś jest jakiś troche nie tak http://www.filmweb.pl/user/417360/bartek+michniewicz+.html [www.filmweb.pl/user/417...]
Zobaczcie sobie wszystkie komentarze. Sam sobi9e wystawia komentarze, popierajac swoje zdanie.

Stefan_Mirecki

hehe przeczywiście lekkie przegięcie...Ale sam pisze,że chce zdobyc punkty,więc może jego wpisy też mu sie liczą???

Stefan_Mirecki

a może zapomniał wziąsc dzienna dawke PROZAKU alo jakiegos innego leku na rozdwojenie jażni he he he he pozdro dla detektywa VENOMA peace

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

SPOJLER! W streszczeniu nie ma nic o 4 przeciwniku Spidermana. Wychodzi na to, że tym czwartym będzie on sam.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Trzeba jeszcze poczekać!! Myślisz, że tak od razu zdradzą jego toższamość??

ocenił(a) film na 7
Hidan

Czy Wy przespaliscie ostatnie 2 miesiace? Juz dawno oficjalnie ogloszono, ze tez 4 przeciwnik to on sam. Cala ta gatka o kolejnym przeciwniku to byl tylko chwyt marketingowy, zeby podgrzac atmosfere. Ile razy mozna Wam to powtarzac?

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Tak Ty jesteś Sam Raimi...
Człowieku niedługo ma być oficjalnie ogłoszone kto to jest!!! Możesz poczekać

ocenił(a) film na 7
Hidan

Oficjalnie ogloszone bylo juz z miesiac temu, ze jest to "Mroczna czesc Parkera".

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

A tak w ogóle kolego to ten czwarty przeciwnik może pojawić się na samitutkim końcu (Lizard) - jako wstęp do części 4. i prawdopodobnie ostatniej

ocenił(a) film na 7
Hidan

Nie bedzie Lizarda. Zescie sie tak na biedaka uwzieli, ze mi go praiwe szkoda. Nawet w jednym ze spoilerow szpieg z Sony na pytanie o Lizarda, odpowiada, ze go nie bedzie, bedzie tylko Connors i "jaszczurcze rupiecie" w jego laboratorium.

ocenił(a) film na 7
_SetH_

A, z reszta to mam dosyc, bo was by nie przekonalo pewnie nawet jak sam Rami by wam to powiedzial. Pozyjemy, zobaczymy, ale mam cicha nadzieje, ze to Ty masz racje.
A jak juz gdybamy, to zaowaz, ze Bruce Campbell bedzie grał Quentina Becka.

ocenił(a) film na 7
Hidan

A i jeszcze jedno, bo mi sie przypomnialo, a postow edytowac tu chyba sie nie da:
Rami zaplanowal nakrecic 6 czesci i na tyle juz chyba jest podpisany kontrakt.

_SetH_

O to dobry news. 6 części jam happy tera jest.
A miałbyś linka do tej wiadomości.
Czy to ten surprise od Raimiego na oficjalnej stronie, bo nie dosłuchałem do końca bo za wolno mi się to ładowało.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Może - ale czy Tobey nie poleci na kasę??? A Spider bez niego to nie będzie już to samo... NIe jest jakimś wielkim aktorem, ale w SM gra bardzo dobrze. W części II przyćmił go Molina (Octopus) - stworzył fantastyczną kreację

Hidan

No właśnie bo to z Tobey'em to juz w dwójce chodziło o jego gażę.
Chłopak chce mieć wysokie zarobki w światku filmowym.
A że nie jest wielkim aktorem to prawda, no i w SM mu się udało, choć wzięli go do roli Petera po namowie Raimiego.
A teraz to nie widzą filmu bez niego i się nie dziwię.
No i właśnie dlatego Tobey nimi manipuluje żeby kasiore większą dostać czemu też się nie dziwię.
A Molina rzeczywiście go przyćmił, ale to chyba nawet lepiej - w końcu charyzmatyczny przeciwnik, któremu niby i tak dokopał.
W komiksie Peter też stawał przeciwko takim przeciwnikom.