NIe rozumiem dlaczego tyle ludzi miesza ten film z blotem mowi ze to szmira roku przeciez w kazdej czesci Spider mana bylo poswiecane sporo czasu na zycie uczuciowe Petera.
Zgodze sie ze tutaj czasami sa irytujace sceny ale za chwile mamy cos interesujacego.
Jak zwykle swietnie zagrali swoje role Maguire (Parker) i Franco (Harry) na poziomie zagrali takze Church (Sandman) oraz Grace (Eddie Brock Jr) najslabiej w tym towarzystrwie wypada oczywiscie Kirsten Dunst.
Faktem jest ze kazda scena z jej udzialem to melodramatyczna papka. Moim zdaniem spece od castingu zrobili blad juz na samym poczatku wybierajac panne Dunst na Mary Jane no ale coz zrobic.
Akcja jest spoko efekty sa swietne, dobre scenerie.
I co najciekawsze lepsze zdanie o tym filmie mialem po obejrzeniu go drugi raz.
Co do wydania DVD to nie polecam lektora. ten pan najzwyczajniej w swiecie nie nadaje sie na lektora. mysle ze ci co maja wydanie DVD sie ze mna zgodza.
Pozdro :)
Hmm...serio uwazasz ze lektor jest do kitu?? Ja sie ztym nie zgadzam a mam DVD...Gorszy lektor byl w Underworld 2... i Ten film jest gniotem,...jakby nie to ze go dostalem to bym go wcale nie kupil...;//Maguire wyglada jakby chcial sie powiesic juz grając tę role trzeci raz...Franco rzeczywiscie najlepiej zagrał swoją role, i Grace takze ale tylko kiedy jest juz Venomem...Całosc jak dla mnie jest 1000 razy gorsza od Transfromerów....
Witam.No sam odpowiedziałeś sobie dlaczego ten film jest tak słabo oceniany,chociaż powiedzmy że to raczej jedno z największych rozczarowań roku,szmira,gniot i inne nazwy to za dużo powiedziane.Ja kupiłem sobie ten film na blu-ray(mam PS3 i LCD 32" i ogladam z 2 metrow) bo wizualnie jest kapitalny,zresztą scena powstania Sandmana to arcydzieło(szczegolnie pod wzgledem muzyki) i jest najlepsza w filmie, oglądałem już ją setki razy.Niestety jedna scena nie uratuje filmu,mysle że ocena 6/10 jest sprawiedliwa.Poprostu za duże romansidlo z tego wyszlo.