oto link do stronki z nowym zdjeciem spider-mana 3 w ten sposób chce pokazac ze jestem prawdziwym fanem i jak to powiedział kolega "VENOM"ZZNAM SIE NA FILMACH I NIE WCISAKM KITóW PROSZE BARDZO VWNOM TO SPECJALNIE DLA CIEBIE BRACHU http://www.usatoday.com/life/movies/news/2006-07-20-spiderman_x.htm [www.usatoday.com/life/m...]
Umiejętność skopiowania linku i wklejenia go tu świadczy o ZNANIU SIĘ?
No, to bardzo ciekawe. Masz może jeszcze jakieś podobne absurdy do powiedzenia?
ty co ty masz za problem koles to jest nowe zdjecie i jeszcze nikt go nie widział i jeszcze nikt oprocz mnie nie podał linku do stronki ztym zdjeciem wiec jestem dobry skoro nie pierwszy raz podeje linki do stron z nowymy zdjeciami zatem nie wiem co masz za proeblem ziomek zazdrosny jestes ze to ty nie podałes tego linku przede mna???
Fajny plakat, ale mi sie wydaje że ten kombinezon co mu wystaje spod koszuli to poprostu ktoś go tam dodał, bo tak nie równo leży, a w ogóle na tych plakatach gdzie widać samą klate Spider-mana jest symbol pająka dużo większy niż ten zamieszczony w tym linku ;]
ale ten plakat jest prawdziwy na superherohype tez jest a tam nie zamieszczaja fakeow
http://www.superherohype.com/news/spider-mannews.php?id=4531 [www.superherohype.com/n...]
jestem niemal pewny że to prawdziwy plakat, moderatorzy zresztą umieścili to zdjęcie wraz z drugim zdjęciem w newsie o najnowszych plakatach, nie byliby takimi przygłupami żeby umieszczać fanowskie zdjęcia :D musieli sie opierać na wierygodnych źródłach
chociaż z drugiej strony można mieć wątpliwości co do tego zdjęcia,wejdźcie na podany link
http://www.filmweb.pl/Zobacz,najnowsze,plakaty%2C2006-07-22,news,News,id=29947 [www.filmweb.pl/Zobacz,n...]
Są tam dwa plakaty Spider-mana-w pierwszym widać na dole cyfre 3 a pod nią datę premiery i napis Sony i tak dalej,natomiast na drugim jest jedynie cyfra 3 i to pozwala sądzić,że ten drugi plakat jest fanartem;no cóż teraz to nie jestem pewny w 100% :D no i też może sie komuś wydawać że ten strój jest z deka doklejony
Ja dla mnie toiwidentny fake z dwoch powodow.
1. Kostium nie lezy naturalnie i nawet odchodzi od szyji a na dodatek wyglada jak by ktos go dodal.
2. Kostium jest innej ostrosci niz reszta plakatu.
Jak dla mnie oryginal w 99%. Nie tylko po tym gdzie go juz pokazali, ale i po tym jak zostal wykonany. Jezeli to fan art, to ten kto go zrobil moglby pracowac dla specow od grafiki.
No ja uważam że to prawdopodobnie prawdziwy plakat chociaż są pewne wątpliwości szczególnie z tym kostiumem,który może wydawać sie doklejony
a na innych posterach wszystko wyglada realnie? przeciez to i tak raczej grafa komputerowa.
Na pewno jest to art bo jest odchylony strój (czyli zostało to dodane komputerowo szczególnie, żę na trailerze przylega do ciała) ale na pewno też (tak mi się wydaje, hehe) to jest robione przez grafików producentów filmu. Więc jak dla mnie jest oki.
A tu
http://www.thesuperblog.net/ [www.thesuperblog.net/]
coś jeszcze. Pewnie to macie.
Wystarczy wybrać z Categories pozycję Spider-Man (4) i przewinąć stronę całkiem w dół.
Dwa postery w dużej wersji nie tak jak na filmwebie. Wystarczy każdy kliknąć.
A zauważyliście, że ten pierwszy poster tu na FW pomijając że ma przejście kolorów czarny-czerwony to znak też ma przejście.
Lewa połowa ma ten nowy kształt z czarnego kostiumu, a prawa ten stary z czerwonego kostiumu. Ale po prawej jest też przezroczysta część z czarnego kostiumu. Tak że wygląda to trochę tak jakby u góry po prawej miał trzy ramiona, a nie dwa czyli w sumie dziwieć, a nie osiem.
Mam nadzieję, że nie zamieszałem ;]
fakt :D nie zauwazylem ;) ten z czarnym strojem wreszcie duzy dzieki Tobie znalalzlem , dzieki ;)
ja tez bym mial watpliwosci bo on odchyla ubranie jakby chcial sie rozebrac i zalozyc maske ale przeciez z symbiotem tak nie ma, ale na prawdziwosc tego plakatu przemawia fryzura petera i ten tekst
"New Spider-Man 3 Promo Pic" i "promo photo for Spider-Man 3"
ja sie moze nie znam, ale czy ten kostium to jeszcze nie symbiot? ale po prostu czarny kostium?
wciaz mam nadzieje ze czarny kostium z symbiotem bedzie wygladal bardziej efektownie ;)
zapomnij tak jak juz zostal pokazany czarny kostium to juz tak raczej bedzie do konca i nie ma raczej takiej możliwosci żeby go zmienili takie jest moej zdanie w tej sprawie
No na trailerze wygląda efektowniej, choć tu też nieźle.
Po trailerze też widać ze to symbiot zmieni kolor stroju Spidera.
Tak jak w serii animowanej.
A w komiksach to kiedyś myślałem że Peter miał już czarny kostium, a symbiot się dostosował, a teraz to już sam nie wiem jak było w komiksie. Jak to było dokładnie.
A tak w ogóle to jak to się w końcu pisze symbiot czy symbiont.
Bo jestem pewien, że w komiksie symbiot.
I wiem, że na biologii symbioza, a nie symbionza, hehe.
No ale np. po wpisaniu symbiont w google (kategoria stron-polskie) jest czwarta pozycja pierwsze zdanie jest napisane o jakimś symbioncie grzybowym ;]
Dokładniej jest to pewnie opisane na
http://www.in-vitro.pl/mikoryza.php [www.in-vitro.pl/mikoryz...]
choć nie chciało mi się tego czytać ;]
A na stronie
http://www.3kropki.pl/p/9/0/ultimate_spider_man_ps2.php [www.3kropki.pl/p/9/0/ul...]
jest napisane że Venom to symbiont.
Wystarczy wpisać w oknie 'Znajdź' słowo 'symbiont'.
Tak mi się wydaj, że to może można zamiennie stosować.
Poza tym to w Wordzie sprawdziłem i korekta jest na symbiont.
Więc może ktoś z Was ma jakąś ideę. Bo ja już nic nie wiem.
Tu też jest strona ze słowem symbiont
http://www.gwrota.com/page.php?id=272& [www.gwrota.com/page.php...]
choć w odmianie przez przypadki jest napisane symbiotyczne (od słowa symbiot), a nie symbiontyczne.
Sam nie wiem może jednak zamiennie się tego używa.
Kurde dopiero do mnie dotarło co napisałeś Freddy Krueger (póżna godzina i mniej kapuje, hehe) rzeczywiście z symbiotem tak nie ma mu nie jest potrzebne żeby zakładać maskę, a ta scena na trailerze jak Peter leży na łóżku i na rękę mu symbiot włazi to spokojnie mozna zmienić kolor stroju na czarny. Ale to w sumie bez scenu ;]
Dobra już za póżno żebym nad tym myślał bo pierdoły zaczynam pisać
w jezyku polskim jest symbiont, ale w komiksach zawsze tlumaczyli symbiot. jak bedzie w filmie to chyba zalezy od tlumacza ;) a jezeli trafi sie tlumacz od X-men3, ktory 'cure' tlumaczyl wzniosle jako 'remedium' (a to przeciez po prostu lekarstwo), to mozeliwe ze trafi sie nam zamiast symbiota np. "pasożyt" :D
Co do maski, to przeciez symbiot w komiksie sam tworzyl i usuwal maske, jesli rozumiecie o co mi chodzi.
Co do kostiumu, wiem ze juz nie ma szans by czarny outfit z symbiotem wygladal inaczej, ale przyznajcie sie, czy spidey nie wygladal efektowniej w komiksie? tj. jezeli chodzi o czarny stroj?
a wracajac do zdjecia, pojawilo sie na sony, wiec to chyba konczy wszelkie niedomowienia.
to cale zdjecie to zwykly fake widac to inna ostrosc a poza tym stroj jest po prostu wklejony i widac to na pierwszy rzut oka :/
WSorry AzuR ale sam jesteś Fake. Jesli chodzi o ostrość to to jest tylko zdięcie plakatu z Comic Con. Jest to zrobione komputerowo (no bo jak mieli zrobić oplatający symbiot (nie wygląda rewelacyjnie bo to jeszcze nie dopracowany efekt) I tyle, pozdro dla angelusa17@...
przepraszam !!!!
niestety w ramach jakiegos dziwnego czegos pomylilem slowa FAKE i FOTOMONTAZ. Chodzilo mi o to ze to zdjatko to fotomontaz a napisalem fake no wiec za pomylke wielkie sorry :0
"oto link do stronki ze swietna wyszukiwarka filmowych gadzetow, w ten sposób chce pokazac ze jestem prawdziwym fanem blablabla...
jeszcze nikt oprocz mnie nie podał linku do stronki wiec jestem dobry skoro podaje linki do tak rewelacyjnych stron...
www.google.pl "
:-)
hehe, dobre ;) jak zaczna na Ciebie wrzucac, pomoge Ci klikac na 'zglos do moderatora' ;D
Niech zyja wypowiedzi na poziomie podworkowym! Hurra! Vivat! :D Prosimy o wiecej !!! ;D Pochwal sie ta swoja skrywana od lat inteligencja ;) Pokaz nam, jak sie wypowiada prawdziwy wszechpolak ;) ;D Kiedys bym sie przejal, ale teraz po prostu popieram zdanie, ze to co mowisz najlepiej swiadczy o Tobie samym :)
Regulamin publikacji treści Filmweb.pl:
"3. Publikowane przez użytkowników treści oraz zdjęcia nie mogą być wulgarne, obraźliwie czy też naruszać zasady współżycia społecznego, nie mogą też być niezgodne z prawem lub też naruszać praw osób trzecich."
"7. Użytkownicy Filmwebu naruszający przyjęte normy mogą zostać usunięci z serwisu poprzez zablokowanie lub też usunięcie profilu użytkownika."
"11. Korzystanie przez użytkownika z Serwisu równoznaczne jest z wyrażeniem przez niego akceptacji dla postanowień niniejszego regulaminu."
Gdy wyszukuję przez google, to nie mam żadnych nowych zdieć. Jak jesteście tacy mądrz to mogliscie sami podać link.
Gdy wyszukuję przez google, to nie mam żadnych nowych zdieć. Jak jesteście tacy mądrz to mogliscie sami podać link.
I TRADYCYJNIE PORDRO DLA PRAWDZIWEGO FANA SPIDEY'A I ZARAZEM JEGO NAJWIEKSZEGO PRZECIWNIKA:-)))))) CZYLI VENOMA HE HE EH PEACE!!!!
hehe nie ładnie tak mówić , jesteś nie klturalny :P . ale jest racja w tym co pisali wyżej ,podanie linka znaczy że sie zna na filmach i że jest się fanem :D
Chodzi o to że wiekszość osób które podają linki, daja link do fanowskich teserów i zdieć i wmawiaja że to jest prawdziwe. A angelus ani razu jeszcze nie dał linku di jakiegoś fanowskiego zdięciaa. A czesto daje linki do prawdziwych zdięć. Skoro siemądrujecie to sami mogli byście dawać linki. Jak narazie prawdziwe linki daje tylko ja i angelus. Nieraz ktoś inny da jakiś ciekawy i prawdziwy link.
dokładnie tak jak mówisz VENOM nieraz ktoś inny ciekawy i prawdziwy link ale to naprawde bardzo żadko i dzieki po raz kolejny brachu że stanołes za mna widać ze jestes naprawde wporządku ziomek pozdro z słonecznego pomorza dla VENOMA i Peace!!!!!
nam (znaczy tak mi sie wydaje że nam jak nie nam to mi :P ) chodzi o to że podanie linku nie znaczy że ktoś jest znawcą filmów...