A trzeciej części nawet do końca nie obejrzałem. Liczyłem na fajny film akcji z dużą liczbą zajebistych efektów specjalnych które były bardzo plastikowe. Film dla fanów spidera, reszta może sobie odpuścic. 5/10
Wiesz dziecko. Jesli ktoś wyłącza film 20 minut przed końcem to świadczy tylko o tym jaki to jest denny film !
Ale co tam. Broń, broń swojej bajeczki. Może do kogoś trafisz, w co wątpie (ARGUMENTY). Wyzywając kogoś, za to że twój kochany filmik się komuś nie spodobał, udowadniasz tylko jaki to siedzi tam bachor po drugiej stronie monitora. żegnam ozięble.
Wiesz wcale nie napisalem, ze film mi sie podobal. Przeciwnie byl to syf, ale to ty jestes dzieckiem bo oceniasz film nieobejrzawszy go do konca do do konca. Niedlugo wogule nie bedziesz ogladac filmow tylko od razu oceniac tak jak nasz kochany herbul. I nie nazywaj mnie kurwa dzieckiem bo dopiero moge zaczac ci wrzucac.
goń sie suko i lepiej zmien podejscie do bo jak kogos nazwies gdzies na miescie dzieckiem to cie pewnie bedzie potem dozorac z chodnika zeskrobywac
Hłe hłe hłe... Jak już chcesz młody komuś "wrzucać", to najpierw nauczyć się pisać poprawnie..w tych gimnazjach to teraz niczego nie uczą!!
gratuluję. Ja do gimnazjum nie chodziłem, za moich czasów takiego czegoś nie było. Więc domyśl się że jestem od ciebie trochę starszy.
Następnym razem zanim zaczniesz kogoś wyzywać zastanów się kto może siedzieć po drugiej stronie, a co najważniejsze może być od ciebie mądrzejszy.
Starszy nie znaczy madrzejszy, a morde i tak bym ci obil cwaniaczku. przez neta kazdy jest taki odwarzny.
Weź się zamknij! temat Waszej kłótni zakończył się już dawno więc po jaki chu... się jeszcze odzywasz??
po chu... to można w wodzie stać. Raczej powinieneś swojego młodszego kolegę uspokoajać. Bo od tych marzeń i nerwów mu trąbka w du... pęknie.
Giertych! popieram. Zero tolerancji w szkołach, bo co to rośnie pózniej.
No można stać po chu... pod warunkiem, że sie ma to chu.
Jesteś starszy więc powinieneś być mądrzejszy i się już nie odzywać nie potrzebnie. Nie wiesz, że nic tak nie denerwuje jak olanie kogoś?
Gdybys od czasu do czasu dostal w pysk pewnie zachowywal byc sie inaczej. I juz koncze te tozmowe bo szkoda klawiatury. Swoja droga Giertychowi tez bym chetnie lep obil. Zegnam pana weterana. I radze na ulicy lepiej zadnemu "malolatowi" za nic nie wrzucac bo zle skoncysz i tyle.
Rady mi dajesz? Dziękuję :] Jednak nie skorzystam..uważaj jednak mały abyś ty kiedyś łba nie stracił na ulicy, jakby ci jakiś weteran go odstrzelił z dobrego serca. Byś się więcej na tym ziemskim padole już nie męczył. Po co?
ty już nie zmądrzejesz. No chyba że zabawiasz się w swojego idola Spider-Mana, aha i nie zapomnij mleczka spod nosa wytrzeć, zanim do przedszkola pójdziesz. Co dziś macie z Panią przedszkolanką? Jakie zabawy? O tej porze to pewnie spacerek dookoła placu zabaw. Cześć chłopczyku.
Alez ty jestes kurwa kretynem, ale nic tacy ludzie niestety tez sie rodza.
P.S
PIsalem juz ze S3 to syf ale ty oczywiscie nawet nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, a masz sie za takiego madrego. Widzisz w gimnazjum moze bys sie tego nauczyl. Ubolewam nad tym ze musiales zakonczyc edukacje po trzech klasach podstawowki, bo byles potrzeby aby orac pole. POtem jeszcze wybuchla Pierwsza Wojna Swiatowa i wam pole zabrali... Eehhh ale to juz nie moja sprawa. A teraz SZMATA W LAPE i nA KORYTARZ.!>!>!>!>!>.!
wieśniaku..morda w kubeł. A teraz ładnie zrób sobie samogwałt oglądając spidermenka 3, lub swego tatusia.
WeZ LEPIEJ POGADAJ SOBIE ZE SWOIM OJCAMI O TYM CO CODZIENNIE W NOCY z toba robia ROBICIE I NIE MARTW SIE MOZE KIEDYS WAM ODDADZA POLE..
mi sie wydaje ze Raimi pomyslil gatunki filmowe podpisujac kontrakt z COLUMBIA!!serio!!nie mowie ze to zly rezyser,i wiem ze chcial wniesc cos ciekawego do filmu(moze liczyl na oscara:))))!!!ale jak na moj gust 2 czesc tez nie byla zachwycajaca!!!rozumiem ze zycie prywatne glownego bohatera to wazna rzecz ale bez przesady!!wkoncu to jest kino akcji a nie melodramat!!!zdecydowanie zabraklo akcjii ,no oczywiscie tam gdzie juz owa byla ,to az milo bylo patrzec na te efekty(walka na pociagu)!!!nie wiem czy oni sie tam w hoolywood kieruja przy kreceniu filmow!!ale skutkiem takich niedociagniec moga byc rozne wizje w stosunkach:REZYSER-PRODUCENT!!!!:(((szkoda ze nie umieja sie dogadac:(((filmy na tym traca:(((
To fakt! Spiderman (część 1) - film bardzo dobry. Można go w kółko oglądać.
Spiderman "Dwójka" - no totalna żenada. Film był koszmarny. Z całym szacunkiem do "jedynki"! Druga część była poprostu do dupy!
Spiderman 3 - to dobry film kręcony w konwnencji pierwszej części ale trochę jej jednak ustępuje (nie ma sie co dziwić, dwa razy takiego samego sukcesu nie powtórzą) jednak mimo wszystko film godny uwagi.
Nie powtórzą sukcesu, a mogli by go nawet przebić! Gdyby nie to, że zrobili z SM3 romansidło... no i jakby było ciutke więcej akcji.
POpieram cie Aleex w 100% film naprawde mial ogromy potencjal. Ale niestey ambicja rezysera i napieranie za strony producentow zmarnowaly go.
1 i tak najlepsza
Przez producentów potencjał Raimiego jakoś schował się w cień... mam nadzieję, że tym razem pani M i pan S dadzą wolną rękę Samowi i zrobi nam film na miare pierwszej części.
I nigdy wiecej takiego mixowania watkow!!!!!!
NIech tez wezma gura 2 przeciwnikow bo z 3 to sobie znowu nie poradza@
Przeciwników niech biorą ilu chcą... w X-Men'ach było dużo mutantów i jakoś nikomu, to nie przeszkadzało... najważniejsze żeby daś spokój reżyserowi!
Coś mi zeszło z tym M i S chodziło mi oczywiście o Arada ( bo on najwięcej miesza) i panią Ziskin oraz pana Curtis'a... Jeżeli nie będą sie wpieprzać do będzie git ;]
i niech scenarzyscie sie postaraja i nie naginaja histori komikst tak jak z symbiotem czy sandmanem(to byly jakies nie mile zarty chyba)
Scenarzysta robi, to co mu każą producęni... każą zrobić z Venom'a geja... mamy Venom'a który preferuje sex z mężczyznami... proste jak kilometr sznurka w kieszeni.
no i oczywiscie niech troche krytyczniej patrza na aktorow na castingach bo ten brock byl zalosny
Topher Grace zagrał bardzo dobrze...nie mam do niego żadnych zastrzeżeń ;] mógłby być tylko trochę większy;] w sumie jak już wydali na film 258mln, to mogli go komputerowo powiększyć nic by się im nie stało i tak Brock był w filmie pokazany przez góra 5 minut no ewentualnie 10 ;]
Aleex w X-Menach było więcej postaci/mutantów to fakt, ale w X1 i X2 to nie było ich aż tak dużo żeby sobie nie poradzić, a to tylko dlatego że mutacja w świecie X-Men jest na porzadku dziennym i to ze nie poznamy historii, albo nie poznamy zbyt dokładnie, jakiegoś mutanata to nikomu nie robi bo to jest tak jakbysmy nie poznali hisotii jakiegoś przechodnia. Ale mimo, że w tych częściach nie przeszkadza ilość postaci to już w X3 mi pprzeszkadzala, bo za krótki czas dano na projekcję i wyglądało to jak jakiś najazd cyrkowców, którzy sobie nie przypadli do gustu.
Tak samo jest ze Spidermanem. Nie poznajemy zbyt dokładnie Venoma... tylko Sandmana i to z całkiem dobrym efektem.A taki Harry było pokazywany przez trzy części więc widać różnicę.
W każdym bądż razie ja czekam na czwarte części obu obrazów żeby się zrehabilitowali... to może im wtedy wybaczę ^^
Wiem, że chodzi o poznanie historii każdej z postaci... mi bardziej chodzi o to, że producentów stać na kolejne postacie (aktorów, kostiumy, efekty etc.)... co do X-3, to uważam tę część za najbardziej shitowatą... za dużo, za dużo wszystkiego i za mało czasu.
Slow kilka o X3 :
Zrobili tyle chalasu o Angelu, ze niby glowna postaci co pojawil sei jeszce krocej niz venom w S3 i to ze dwa razy krocej. Colossus plastikowy i 2-wymiarowy, Cyclops ginie po 5 min filmu, magneto ponownie wrogiem nuber one. NO i oczywiecie nasi kochanie producenci museli wprowadzic jakic kultowy watek komiksowy wiec pojawil Phenix...
Za ten watek nie powinni sie zabierac nawet tworzac o nim osobny film bo z gory wiadomo ze go zpieprza a oni nam go daja jako watek poboczny ito bardzo poboczny. Na dodatek watek ten ma tyle wspolnego z komiksem co stroj greengoblina 2 z S3 albo i jeszce mniej.
X1 i X2 sa swietne ale X3 to juz zenada. Ale itak jesli chodzi o nnnnnnnnnnnnajwiekszy syf ze wszytkich komiksowych trylogi to goruje zdecydowanie 3 czesc blade ale o tym to juz nawet lepiej nie pisac.
3 część Blade hahahhaahahahahahaha no comment :D wyszedłem z kina jak usłyszałem jak mówią na niby Draculę ;D
Widziałem, widziałem :D na kompie... popłakałem się ze śmiechu. A wiesz co mnie najbardziej rozpierdoliło? to, że ów Draco/Drace (kij mi w plecy) wypijał krew za pomocą takiego samego narządu jak wampiry w 2 części, a przecież one były zupełnie nowym gatunkiem, który hodowano on bardzo dawna ;]
no to tez bylo ''przykre''
A co sadzisz o Daredevilu bo mi odobiscie sie nawet podobal
Daredevil, to jedna z lepszych adaptacji komiksowych, choć jest niedoceniany z bliżej nie zrozumiałych mi przyczyn... może dlatego, że niektórych walczący niewidomy nie przekonuje?
a ja wiem czemu bo Ben Affleck i wszysko jasne.
Wszyscy po niem jezdza a chociaz jak dla mnie to bardzo dobry aktor, ale oczywiscie gdyby zagral Damon film bylby inaczej oceniany
Do "Jausher":
Powiem, ze wątek Phoenix'a jak najbardziej mi odpowiadał, bo i w X2 juz to było wiadomo, że się pojawi. Ale Ratner musiał to skiepścic... ale to i tak nie tylko jego wina, że sobie nie poradził. Bo historia mial potencjał.
Co do Blade 3 to nie widziałem, ale jesli rzeczywiscie jest taka szczena jak u tych z Blade2 to lipa.
A co do Daredevila, to powiem, że mogło być lepiej, a sam wątek że jest niewidomy i ma ta zdolność "widzeia" dżwięków to mi jak najbardziej pasował. Powiem nawet, ze na tle takich prdukcji jak Electra, czy Ghost Rider to wypada nadzwyczaj dobrze. Jedynie co to kolor niepotrzebnie zmienili z czerwonego na niebieski jesli chodzi o tą jego zdolność.
A sam Affleck nawe w miarę mi pasuje, tylko reżyserka kuleje.
Blade, to na prawdę lipa... zawiodłem się na tym filmie :( miała być najlepsza część trylogii no i w sumie była do póki nie usłyszałem jak mówią na swojego "Boga" (Draco) i nie zobaczyłem jak wypija krew... zobaczyłem, to i mówię "o nie, to jakaś kpina ze mnie chyba" po czym wstałem i wyszedłem z kina.
Co do Daredevila, to Affleck mi przypasił w tej roli, ogólnie film mi się podobał ;] Electra to dno, a Ghost Rider jest raczej przeciętny niż dobry.
A punisher ! smiech na sali !!!
1.skopali go we czterech
2.postrzelili kilka razy w korpus
3.podpalili i wysadzili
a on wogole przezyl i jeszcze doplynol do brzego i normalnie chodził
ci scenazysci to chyba jarali na calego pracujac(ale jezeli tak bylo w komiksie to przepraszam nie czytalem)
O Punisherze, to mi się nie chce gadać, bo jakoś nie bardzo pamiętam ten film... widocznie był słaby i jakoś nie utrwalił mi się w pamięci;]
W spidr-man 4 nawet chcialbym tego morluna fajne wykrety z nim odchodza :):))::)