A trzeciej części nawet do końca nie obejrzałem. Liczyłem na fajny film akcji z dużą liczbą zajebistych efektów specjalnych które były bardzo plastikowe. Film dla fanów spidera, reszta może sobie odpuścic. 5/10
Ludzie uważajcie bo tu jest pogawędka dwóch znawców komiksów nie znających się kompletnie! Z punisherem i bladem może macie rację ale o X- menach gówno wiecie. To jest najlepsza komiksowa saga i kropka.
Ludzie uważajcie bo tu jest pogawędka dwóch znawców komiksu którzy nic o tym temacie nie wiedzą! Może z Bladem i punisherem macie rację ale X- men to najlepsza saga filmowa na podstawie komiksu jaką widział świat!
No nic, to się raczej nie ciekawie nastawiam na obejrzenie tego Blade3.
A co do znikających postów to to forum jest w ogóle jakies pojechane... mi też co jakiś czas się tak robi.
No na Blade, to sie raczej nie nastawiaj jak na wgniatające w fotel arcydzieło ;]
Pamiętam jak bodaj rok mi brakował do pełnoletności i nie mogłem pójśc do kina... bo w naszym małym kinie trzymali się zasad... i dobrze nawet, choć na FW ograniczenie jest do 15 lat to wtedy w kinie było napisane że seans jest od 18 roku zycia. Bo i film jak na tamte czasy był mocny.
Jak Blade wchodził do kin, to do ósmej klasy chodziłem... pamietam, że jakoś zimą, to było. Ale się srałem żeby iść do kina,a tu zonk ograniczenie :( pamietam też, że wszyscy na około mówili o Bladzie, co mnie jeszcze bardziej dołowało bo do kina zakaz :(
2-jka jest o wiele bardziej mroczna niż 1, a podobna miła być jeszcze bardziej, ale reżyser odrzucił scenariusz, a może to miała być 3? sam już nie wiem;]
Taa i znowu się kłaniają brudne łapska producentów... czy oni nie maja lepszych pomysłów jak się tylko wpierniczać komus do roboty ;]