PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144097
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Mój ulubiony super bohater z czasów dzieciństwa ;) Po Avatarze najdroższy film w historii kina i to widać za całość 10/10

ocenił(a) film na 3

Spider-man 3 jest dopiero 3 (po uwzględnieniu inflacji 4) na liście najdroższych filmów. Avatar jest 5 (z inflacją 9).

użytkownik usunięty
bansuj_

Faktycznie masz racje .Nie sprawdziłem tego ;) Spadłem z krzesła jak zobaczyłem koszty 02 i 04 . ;) W Piratach na same gaże pewnie z 100mln$ poszło .

01. Piraci z Karaibów: Na krańcu świata 300 000 000
02. Superman: Powrót 270 000 000
03. Spider-Man 3 258 000 000
04. Harry Potter i Książę Półkrwi 250 000 000
05. Avatar 237 000 000

ocenił(a) film na 6

Zdecydowanie lepsza od 2, gorsza od 1. Nuda przeplatana z akcją, po co w takim wieczornym odmużdzaczu wątek miłosny? 6/10

użytkownik usunięty
THESIMPSON

Oglądałem ten film w kinie ,kilka razy na DVD i dla mnie najlepszy film o super bohaterach ;) Super hero bez laski to już taki stereotyp niestety , że musi być wątek miłosny . Żenujące dla mnie jest umieszczanie laski w Transformersach , gdzie no stop biegnie 3mając się za rączkę z tym kolesie ...

THESIMPSON

Jak dla mnie to część 2 była najlepsza. Zaś 3 jest bardzo słabe. Poprzednie spidery zgrabnie łączyły fabułę z efektami. Tutaj zabrakło mi "duszy" w filmie. Zresztą, jak można tak było olać wątek Venoma ? Największy przeciwnik spidera gra tutaj role trzecioplanową...

użytkownik usunięty
Boof_X

Dokładnie, dał bym 8, ale słaby wątek Venoma obniżył ocenę do 6. Jak sam bym pisał scenariusz do tego filmu, to kończył bym go w momencie połączenia symbiontu z Eddim i CDN... I osobna część tylko dla Venoma. I przede wszystkim zmienił bym aktora na Vin Disel lub Dwyne Johnson.

Venom to postac na której można zbudować cały nowy film i tak właśnie powinno być (plus obowiązkowo wejscie Carnage). W spidermanie 3 Venoma wsadzili chyba tylko po to by na trailerach było coś ciekawego. Niedosyt okropny czuje.