6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Sluchajcie mam nowe zdjecie venoma widac go w calosci a obrazek jest zgodny ze wszystkim co do tej pory slyszelismy i w 65% TO NIE JEST FAKE macie linka: http://data1.blog.de/media/149/468149_e8d2ca66a9_m.jpg [data1.blog.de/media/149...]

michal2603_91

Nie żebym od razu negował ale przyznam, że to mi wygląda na jakiegoś sportowca (jak na kulturystę to słaby sześciopak ma) przerobionego na czarno. Bo gość wygląda jak pomalowany pastą do butów. No i sama głowa i uzębienie jest dziwne w porównaniu z resztą, no i gdzie są oczy. Ja wiem że mu niby nie potrzeba no ale...
No i te niby macki wyglądają jak łańcuchy z nałożonym filtrem, np. explosion w programie Irfanview.
Ale mogę się mylić.
W każdym razie do fanartów to na pewno sobie dam.

ocenił(a) film na 10
van_Gregorian

no coz to jest twoje zdanie ale radzilbym ci przyjrzec sie jego glowie a na pewno zobaczysz oczy a co do tych lancuchow to mozesz miec racje teraz tez to widze poza tym venom nie mialby golej pomalowanej na czarno klaty pozostawiam wam to do oceny bo kazdy zabaczy tam co chce

michal2603_91

A tak sorki oczy są. Czarne "szkiełka". Dopiero na zbliżeniu zobaczyłem ;] starość nie radość i oczy szwankują ;-)
Co do niepomalowanej klaty to też racja.
No ale powiem jak zawsze, że ja bym raczej tak nie potrafił. Coś tam chyba trzeba umieć żeby zrobić taki retusz. No ale to ‘majn opinion’

ocenił(a) film na 3
van_Gregorian

Stary, straszny fake!!! I nie zgadza się z tym o co wszyscy juz wiedzą!!!

ocenił(a) film na 4
van_Gregorian

Hmmmm... Osbiscie mysle ze to fake. Spojrzie na twarz.Jest taka niewymiariowa.A poza tym..nie podoba mi sie.Jezeli tak bedzie wygladal Venom, to nie obejrze tego filmu.....

ocenił(a) film na 7
Longusiowe_Szalenstwo

wg. mnie też jest to kolejny fake , jak powiększy twarz to widac naklejony pasek twarzy (albo raczej ryja :P) ...

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Żeby rozwiać waszę dyskusję, jest to fake. Widziąłem go w internecie już pare miesięcy temu. Koleś dorwałeś jakięś tandetny fake i się podniecasz. Ten fake jest fatalny. Dlaczego tyle osób podaje linki do fatalnych fakeów? Wy ślepi jesteście? Wiesz co o tobie myślę, powyni ci dać jakiegoś bana za zaśmiecanie forum. Najpierw uszczęśliwiasz wszystkich teserem który wszyscy widzieli a teraz jednym z najgorszych fakeów jakie widziałem.

ocenił(a) film na 7
michal2603_91

jak dla mnie wypasiony ten Venom :D już nie mogę się doczekać tego filmu :d i jak zobacze go na żywo, no tzn. w filmie :P

ocenił(a) film na 3
Agniecha

To żaden Venom, nawet sie nie zgadz z opisem jedego z twórców filmów. I te doklejone zzzząbki, i te sutki.

ocenił(a) film na 6
Arkhan

Poprostu wypas i jeszcze kilak osób twierdzi że jest super, jak cztam takie głupoty to tracę wiare w ludzi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
AzuR_the_ASG_Soldier

BUAHAHAAH TEN SMIEC KTORY OBRAZA VENOMA NIE MA NAWET PAJAKA NA KLACIE....

ocenił(a) film na 7
AzuR_the_ASG_Soldier

Przeciez to fake, widac na pierwszy rzut oka. Po co sie tak od razu ekscytowac? Wystarczyloby, zeby Venom napisal to co napisal, i dajmy juz spokoj temu tematowi bo tylko niepotrzebnie ___karmimy trolle!!!___

Hank

Możecie mi powiedzieć czemu zbanowali AzuRa ?
Ja sobie nie przypominam przekleństw, a czytałem posty.

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

oj byly bluzgi ;) przed chwila czytalem a teraz 'pyk' i juz nie ma ;p

ocenił(a) film na 4
Hank

Tepic smiecie na forum naszego Spiera!!!!!!

ocenił(a) film na 5
michal2603_91

No Venom to to nie jest... Ale spoko motyw ;]

Ade_Er

Jako motyw to i tak.
Nie tak dobrze zrobiony co ten
http://lobefrontal.free.fr/venom.jpg [lobefrontal.free.fr/ven...] (bardzo stary fanart, który ktoś gdzieś tu już kiedyś zamieścił)
ale jako fan art... ;]
Już nawet ktoś sobie wziął jako avatar. Ten z góry mam na myśli.

van_Gregorian

Do Hanka

Mówi się trudno ;)
Taak miało być ;-) znaczy taak tu jest ;)
Ale z drugiej strony to nie wiadomo co było napisane. Choć przekleństw nie pochwalam...
Nic to... taki regulamin.

van_Gregorian

tak wybluzgalem nieco tego kolesia bo mnie wkurzyl jak cholera!! dziwne takie?!

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

do gregorian. vangelis ,
ja tam pochwalam usuwanie obrazliwych postow. gdy czasami nas ponosi, wkracza moderator i potem nie musza tego czytac 10 latki przegladajace forum.

ocenił(a) film na 10
Hank

A to widzieliscie? Moze i tak :D:D http://miqque.50megs.com/images/spidey3/spiderman_3_small.jpg [miqque.50megs.com/image...]

modzelek19

Do "AzuRa":

Spox.
Nie dziwne.
Wcale a wcale :-|
Nie dlatego pytałem dlaczego Cię zbanowali.
Ja Ci tu wrogiem na pewno nie jestem.

van_Gregorian

Ja powiem tak. Imho.
Rozumiem frustracje i bluzgi :-| każdy się przecież może zdenerwować, ale co to da.
Są jakieś granice. Wiadomo każdemu wolno je przekraczać. Ale po co. Będzie ban i tyle.
W takim przypadku (jak np. frustrujący fake) ignorancja jest błogosławieństwem. Bo wtedy nie ma niepotrzebnych nerwów.
Nie jestem pierwszy, który pisze żebyście takich ignorować.
Nie wiem, może ja głupio gadam ;/

Ale sorry, ja kazań nie chcę prawić bo nie o to mi chodzi (choć pewnie to tak zostanie odebrane).
Szczególnie, że ja nie jestem doskonały.

van_Gregorian

Ja lubię Spider-man’a. Widzę, że też lubicie tą postać.
Ale ci co facków i fake'ów ;) nie zapodają chyba widzą, że „nerwy” nic nie dają.
A ci co zapodają faki bo mają dość fake'ów to tym bardziej cyba to widzą i nie są szczęśliwi. Stąd te facki ;)
Ja wszystko rozumiem.

van_Gregorian

Chodzi mi tu o to, że ja chciałbym znać każdego zdanie, no ale jak posta banują to mogę nie zdążyć poznać takiego zdania. Wiecie chodzi mi o poglądy. Nawet jeśli bym się z nimi może nie zgadzał. Nawet jak są przy tym bluzgi.
Tylko, że jak są to banują.

van_Gregorian

Do "Hanka":

Tu się zgadzam dlatego nie pochwalam bluzgania, tylko proszę o jego brak.
Bo co racja to racja jak 10 latek takie coś przeczyta no to co można powiedzieć...
Więc się w ogóle nie dziwie moderatorom takie mają zadanie na ich miejscu też bym tak robił. Ale dlatego nie zamierzam być moderatorem bo się bym tym zmęczył.

van_Gregorian

Ale dość tego filozofowania.
Każdy zrobi jak chce.
Ja pretensji nie będę mógł mieć :-|
Bo niby dlaczego. Nie o to mi chodzi przecież.
Mam nadzieję, że nikt tak tego nie odbiera.

van_Gregorian

W ogóle to zapodajcie może jakiś ciekawy temat, może coś o samych komiksach. Do premiery prawie rok więc faków (to z frustracji na trolli), fake’ów i fanartów jeszcze może być sporo ;)
Z resztą nowi na forum też mogą zapodać fake’i i znowu mogą polecieć facki ;)

van_Gregorian

Dobra idę spać bo zaczynam ogólnie rzecz biorąc pierdzielić farmazony ;] czy jak to się tam mówi.
No ale może za to kogoś to ubawi ;)
Pozdrawiam wszystkich i się nie gniewajcie.

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

Musze przyznac, ze moj podzial jest prosty. Jezeli ktos chce sie ciekawie wypowiedziec, wyrazic swoja opinie (niezaleznie czy pozytywna czy negatywna, o jakimkolwiek filmie, zgodnie z tematem na forum) to droga wolna. Jezeli kogos poniosa emocje, i uzyje przy tym bluzgi, dla mnie taki wpis automatycznie staje sie kandydatem do zbanowania. Dlaczego? Bo warto nauczyc sie wypowiadac zgodnie z przyjetymi ogolnie zasadami kultury oraz wykazac sie zdolnoscia poslugiwania sie jezykiem polskim. Jeden bluzg, mozna wytrzymac. Ale w tym przypadku troche soli sie posypalo ;)

ps. wymyslmy jakis temat ciekawy :D

Hank

No ja napisałem dlatego, że się nie dziwię banowaniu.
Tylko chodzi mi o to że można nie bluzgać i o co nawołuję jak jakiś nawiedzony ;-)
Wiesz mi chodzi o to żeby był peace.
Nie lubię się kłócić, dlatego się wcześniej nie udzielałem na ten temat bo bym tylko dodał oliwy do ognia. A teraz można napisać na spokojnie.

van_Gregorian

A co do tego ciekawego tematu ;)
To dałem propozycję do przemyślenia (np. same komiksy o Spiderze), bo nie wiem czy to może byc w tym momencie ciekawsze niż nowe newsy o filmie.
Dlatego sam nie zapodaję tematu.
W końcu to nie blog tylko forum. Tu taki się temat może nie sprawdzić :(

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.