6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Akcja w klubie jazzowym względem Gwen jak i zarówno Mary Jane, totalna żenada i przegięcie na całej linii względem Parkera. Dobrze odwzorowane przeistoczenie się Brocka w Venoma. Zaskakujący sojusz Spider-Mana z Harrym Osbornem/Green Goblinem przeciwko Venomowi z Sandmanem. Poświęcenie Harry'ego wręcz niewiarygodne. Sceny pod koniec filmu z odchodzącym Sandmanem, a potem umierającym Harrym takie ludzkie...
I jak zawsze Kirsten Dunst mrrr.... :D
Ocena filmu 9/10

ocenił(a) film na 7
Flinston1987

Końcówka jest genialna, najpierw rozmowa Petera z Flintem, a potem umierający Harry. Przy tej ostatniej scenie ciężko się nie wzruszyć, a do tego świetny podkład muzyczny, który jeszcze bardziej wzmaga procesy chemiczne w oku...

Tak w ogóle, to trylogia Raimiego bardzo odbiega od współczesnego Marvela, jest bardziej życiowa, a scen akcji nie jest w sumie tak dużo. Myślę, że dlatego świetne Spider Man 1 i 2 mają tak niskie oceny.

ocenił(a) film na 10
Ryloth

zgadzam się.

ocenił(a) film na 7
panna_x_filmweb

Żeby nie było, uwielbiam Marvela ;)

ocenił(a) film na 10
Ryloth

a co najbardziej?

ocenił(a) film na 7
panna_x_filmweb

W sensie? CHodzi ci o to, który film Marvela uwielbiam najbardziej, czy jaką serię uwielbiam najbardziej?

ocenił(a) film na 10
Ryloth

no jak uwazasz, ja i tak nie znam komiksów. :) wiec nie wiem, jakie sa serie czy filmy, z komiksowych to znam spidermana trylogię Raimiego, ten nowy Webba, Thora, Avengers ( 1 czesc), filmy o Batmanie i tyle. widzialam jeszcze daredevila ale byl bardzo slabym filmem.

ocenił(a) film na 7
panna_x_filmweb

Ja też nie znam komiksów. Słowa "seria" użyłem jako określenia innych uniwersów, np. Star Wars, LotR, Terminator, Marvel itd.

No to moimi ulubionymi filmami Marvela są obie części Avengers, a serią Gwiezdne Wojny ;)

ocenił(a) film na 10
Ryloth

aha, to widac nie zajarzylam, myslalam ze caly czas mowa o marvelu.

ocenił(a) film na 7
panna_x_filmweb

Ano, zdarza się ;)