Oglądąłem to niedawno na HBO, ale w baaardzo nietypowy sposób... Mam Multipakiet TP podstawowy, i HBO tam teoretycznie nie ma. Mam 35 programów, ale jak sie weźmie podgląd na wszystkie programy, to tam jest ich 106, ekran jest podzielony na jakieś 25 kwadratów i w jednym z nich było HBO. Oglądałem Spider-mana 3 w małym kwadraciku i bez dźwięku :D Ale do rzeczy. Akcji było całkiem sporo, film nie był wcale nudny. Ale o ile Sandman był super, a Nowy Goblin też niezły, o tyle Venom faktycznie wypadł bardzo blado. Najczęściej widać zbliżenie jego gęby, nigdy nie pokazali go w całości, poza tym jak gada, to jego twarz zmienia się z powrotem w twarz Brocka. Wogóle słaba była ta walka, dopiero końcówka tej walki była niezła. Ogólnie film niezły, a pamiętajcie, że oglądałem go bez dźwięku w utrudnionych warunkach :D Tylko szkoda tego Venoma, bo można go było zrobić dużo lepiej.
ROTFL
Tyle powiem o takim "oglądaniu" a komentowanie filmu po takim "obejrzeniu" zostawię bez komentarza.
He he :)Czytałem, że film jest nudny, a ja widziałem całkiem sporo akcji. Czytałem, że Venom był słabo przedstawiony i to potwierdzam. Za to Sandman był pokazany bardzo fajnie. Nic więcej nie oceniam, w tym dialogów, bo ich nie słyszałem :)
he he ::)Czytałem, że film był nudny, a ja widziałem sporo akcji. Czytałem, że Venom był słabo przedstawiony i to potwierdzam. Za to Sandman był naprawdę niezły. Nic więcej nie oceniam, w tym dialogów, bo ich nie słyszałem :)
"he he ::)Czytałem, że film był nudny, a ja widziałem sporo akcji"
To masz iście sokoli wzrok.
Ja akcji nie zauważyłem prawie wcale - wyparły ją sceny z zapłakanym Peterem wzdychającym do Mary Jane oraz z Peterem, który miał zachowywać się jak mroczny, a zachowywał się jak debil.
Prawda jest taka ze w tego typu filmach gdzie fabula jest wyssana z palca ale zarazem przewidywalna mozna nie miec dzwieku :) bo traca i tak na tym tylko efekty pecjalne :)
Do twórcy tematu.
Chyba musisz jeszcze raz obejrzeć Spider-man'a na normalnym ekranie.
Ja jakoś zauważyłem całą posturę Venoma (i to nie raz)