Jeśli chcecie zobaczyć poster z Venomem, to wchodźcie na tę stronę:
http://www.film.gildia.pl/filmy/spiderman_3/posters/poster002/*sen/ [www.film.gildia.pl/film ...]
sam jesteś ściema! nie wszystko musi być CAŁKOWICIE podobne. czy Green Goblin z 1-szej części był całkowicie podobny??? nie!!! gdzie fioletowa czapeczka i gumowa maska? Venom może mieć zielone oczy!
Gdyby nie oczy (zielone + malutkie) to bylby super venom !! Ale przez to mam wątpliwości bo to może byc sciema.. no ale nie porownujcie tego pod wzgledem kitu do rzekomego zwiastunu ktory niby posiada sceny z Spidermana 3 bo ten zwiastun to dopiero ściema !!
No tak... wpuścić gówniażerię na salony... Czy Angelus cię obraził? Nie. Wyraził tylko swoje zdanie o plakacie; więc bądź tak miły i nie wyskakuj z mordą do ludzi bo nie tacy jak ty co ledwo sięgają głową do kioskowej lady próbowali i byli szybko gaszeni przez resztę społeczności. Radzę, weź dobry rozbieg i spotkaj się ze ścianą może wtedy nabierzesz szacunku dla innych "potterowcu".
wielkie dzięki AMBROSE widze ze jestes kumatym facetem i czaisz temat a ten "potterowiec " jak go nazwałes niech sie wali na ryj i jest głupszy niz ustawa przewiduje jeśli myśli że to jest prawdziwy plakat venoma trzymaj sie pozdrawiam
phie! ślepak jesteś! ty w ogóle żadnej części spider-mana nie oglądałeś, skoro twierdzisz, że ten zwiastun był lepszy!!!
mi to wyglada na zabawe w photoshopa...
raczej to nie jest venom(prawdziwy, miejmy nadzieje:P)
przykra sprawa- czytac komentarze ludzi którzy z takim przekonaniem twierdza ,że ten pseudo zwiastun i niby plakat to autentyk . Mówie tylko do tych napaleńców . Darujcie sobie tych podniet kiepskimi fotomontazami !! żałosne :-) pozdrawiam
Ja musiałem przerobić ten "plakat" na negatyw żeby coś na nim zobaczyć i wiecie co wam powiem... ten stworek na nim widoczny to według mnie jest postać z gry Spider-Man (takiej wydanej jeszcze przed Spider-Man: The Movie). Był w niej motyw pojedynku/pościgu z Venomem i miały go dodatkowo utrudniać właśnie takie stwory wyglądające jak skrzyżowanie Venoma i Lizarda. Według mnie jest to screen właśnie z tej gry i oczywiście odpowiednio podrasowany.
A według mnie ton jest ściema, bo oni nie chccilei by venom był aż za głupio zrobiony bo fani by się wściekili, poztym zrobiłem zooma i patrzcie jaki on wychudzony!!! I szczęka taka malutka 3 ząbki tylko ma takie małe, oczy jak u jakiegoś-nie wiem czego, łeb jak lizard, cały zielony, i gdzie te wszechobecne macki? Przypomina mi też takiego potwora z spiderman: the game, to byli ludzie zamienieni w jaszczury przez lizarda. Wogule to jakaś ściema, i o jakim zwistunie gadacie?