6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Wie ktoś co odbija się w oku spidera.Przekręcając głowę można chyba zobaczyć venoma

ocenił(a) film na 5
daria_gabriel

Tak, na 99% jest to facjata Venoma, na potwierdzenie:
http://www.sonypictures.com/movies/spiderman3/site/ [www.sonypictures.com/mo...] - na początku przy zbliżeniu widać (jest też w wygaszaczu ekranu) oraz statyczny obrazek http://img334.imageshack.us/img334/3586/sm39nc.jpg [img334.imageshack.us/im...]

MrowiecMachine

pkej na wygaszaczu to coś tam widac. Tylko co może to budynki albo coś tam obojętne. Ale na facjatę Venoma to nie wygląda. A jeśli tak topo co się katować, sony pictures wypuści pewnie tapetki spidera z odbiciami wrogów w jego "oku"

ocenił(a) film na 6
van_Gregorian

hmm... wygląda bardziej jak Demogoblin, ale go tam chyba nie będzie...

ocenił(a) film na 7
Macieyko

Jak sie obroci w prawo, to Green/Demo/Hobb Goblin :)

ocenił(a) film na 3
Hank

Wedłóg mnie widac tam venoma, w szczególności jego oczy.

ocenił(a) film na 6
Arkhan

Oczy w stroju Spide-man odbijają wszystko obraz otoczenia tak jak w niektórych okularach. Jak na mój gust to twórcy tego plakatu poprostu zrobili takie zmazy. A niektórzy mają jakieś zwidy. Albo widzici Venoma albo sandmana lub hobo goblina, wszystko co się da. Na pewno widzieliście zdięcie Kota w butach( z Shreka 2) gdy tak wytrzeszcza oczy. Widać że tam odbijają się jakieś zmazy, i wygląda to bardzo podobnie do tego co widać w oku Spider-mana. Więc jestem ciekaw co widzicie w oku kota w butach może hydro-mana albo Lizarda?

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Może coś tam widać, ale ten niby Venom bygląda jak by miał dwie pary oczu, jedne takie wielkie, a poniżej takie małe, zwyczajne. Z tego co pamiętam to Venomowi nie widać pod maskę uszu. A tam wyraźnie widać wielkie uszy jak u goblina. sandman to na pewno nie jest, Venom też, jeśli to hobo goblin to fatalnie go zrobili, na mój bust to wygląda jak sklejone elementy tważy całej tej trójki. Może chcieli zrobić odbicie ich wszystkich.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Jeszcze raz się przyjrzałem i w widać tam kawałek głowy Venoma a szczególnie oczy iczubek głowy. jak sie odwróci głpowe to pod kawałkiem głowy Venoma widać odwróconą bokiem głowe czegoć co mi wyglada na Sandmana, chociaż po uszach wygląda na Hobo goblina. Sorry za moją pierwszą wypowiedź, zabardzo sięnie przyjrzałem, myślałem że tam będzie cała głowa.

ocenił(a) film na 3
daria_gabriel

wg. mnie na 100 % jest to hobgoblin lub demogoblin widziany z boku, jednak skoro demogoblina nie ma więc jest to hobgoblin