PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 143804
5,0 41 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Jak poszłam do kina to bardzo podobał mi się film, byłam mocno skupiona na efektach specjalnych i Tobym by dostrzec, że zmarnowali potencjał Venoma. Moim zdaniem powinni powycinać te durne sceny jak np. Mary Jane gotuje z Harrym, a Peter urządza potańcówki w klubie, a skupić się właśnie na Venomie. Po Zwiastunie to człowiek czuł się bardzo podekscytowany widząc jednego z najbardziej niebezpiecznych i fascynujących przeciwników Spider-mana. Tymczasem - z tego co ktoś powiedział, Venom był na ekranie może z 10 minut?

Generalnie podobały mi się ekranizacje Spider-mana mimo pewnych zgrzytów, jak np. uofermienie Petera. Ale z drugiej strony bardzo mi się podobała kreacja Maguire'a. Takie ciepło i dobroć biła z tej postaci, że czuło się iż to On jest spider-manem, naprawdę on.

Oczywiście pewnie się znajdą i te osoby co nie będą się ze mną zgadzać, i jak najbardziej szanuję również ich opinie, bo ja się na Spider-manie wychowałam, i odczuwam sporą nostalgię wobec tego super-bohatera z naszego podwórka. :)

Będzie mi go brakować.

Zwłaszcza, jak zobaczyłam, że fabuła kolejnego filmu będzie mocno zBat-Man'iona.