Tutaj inny link,lecz nie o premierze.
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=41373&klik=ost_dod_op&klik poz=3
Też słyszałem że ma być w 2009,2010 lub 2011,ale niełudcie się,że zrobią go szybko,ponieważ Kristen Dunst i Tobey Maguire niemogą się zdecydować czy wystąpią to tylko kwestia kasy.Większym problem jest scenarzysta którego wybierają już od paru miesięcy.Słyszałem też,że scenarzysta ma dwa lata na napisanie scenariusza.Napewno powstanie,ale jeszcze niestety trzeba jeszcze poczekać.
scenarzysta jest już wybrany,i to solidny -taki który napewno sprawi że Spider 4 uzyska mroczny klimat,że skupi się na postaciach i ich rozwijających sie psychologicznych wątkach,bedzie mniej wrogów a to oznacza lepszy film niż poprzedni, dużo lepszy. James już napewno zrobi dobry scenariusz.
jakoś nie chce mi się w to wierzyć :]
4 lata? na co im tyle? główną obsade mają (pozostaje tylko kwestia wrogów), scenariusz już pewnie zaczął powstawac przed wyjściem trójki... dooki nie zobacze oficjalnego infa to nie uwierze, póki co obstawaim 2009
Autor tego tematu juz informował o datach premiery Matrixa IV i Piratów z Karaibów IV, nie podawał przy tym żadnych linków czy źródeł.
Tym razem co prawda link jakiś przynajmniej podał ale ta informacja jest stara i raczej niezbyt wiarygodna. Również uważam, że czwaryyu spiderman pojawi się szybciej (2009-2010).
Ciekawe od kogo tym razem Tobey-Pipa będzie dostawał wciry... Pewnie wrzucą Carnage'a, Scorpiona, Lizarda i Doppelganger, który będzie równie nieistotny dla fabuły jak Sandman w III części.
Gościnnie Kapitan Ameryka z patriotycznym przesłaniem + Thor rozdający cukierki.
a skąd ta pewnośc że nie? co wy tacy pesymiści, wkońcu ma byc nowa trylogia a to może oznaczac nowego reżysera skoro już zmieniono scenarzyste na bardzo dobrego.
To może wracając do tematu, filmu w 2009 praktycznie na pewno nie będzie (za mało czasu. Zanim sie zbiorą, nakręca, zrobią efekty, promocja). 2010 prędzej, chociaż i tak sądzę że wejdzie do kin dopiero około maja w 2011(obym sie mylił). Aha. I żeby jeszcze pobudzic te kłótnie, to napisze że wszyscy jesteście złamasy...a w szczególności ten który napisze post pode mną...ot co:D
ja mysle ze premiera bedzie w 2010,do 2009 napewno nie wyrobia sie,ale jak sie spreza to w 2010 moze bedzie sm 4
W sumie to mnie to rybka kiedy powstanie, ważne żeby był dobry, lepszy nieco od 3. Pozdro All.