6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144679
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Czytałem na wp.pl że scenarzysta planuje specjalne zakończenie filmu. Jednak boje sie że, to będzie albo śmierć pajączka(co by sie nie pokryło z komiksem), albo utrata w całości mocy(którą już tracił w drugiej części) co o tym myślicie ??

Szajba

RE:Specjalne zakończenie :)

"Czytałem na wp.pl że scenarzysta planuje specjalne zakończenie filmu. Jednak boje sie że, to będzie albo śmierć pajączka(co by sie nie pokryło z komiksem), albo utrata w całości mocy(którą już tracił w drugiej części) co o tym myślicie ??"

Ja myślę że Mary Jane zginie

Korzen_2

Zginie lub wpadnie do innego wymiaru co zreszta mialo miejsce w serialu o pajaczku. Tak mogliby wytlumaczyc to ze nie bedzie jej w 4 czesci (Kirsten Dunst na razie nie podpisala kontraktu na ta czesc).

ocenił(a) film na 7
rar

To jest prawdopodobne z tym wymiarem, puźniej długo nie było Mary Jane, ale pojawiła sie blondyna kocica :)

Szajba

Mam pare pomysłów:
1.Albo Spidey utraci całą swą moc i zamieni się w pająka-mutanta tak jak w komiksie,i w tedy zrobią 4.
2.Albo Mary Jane zniknie do innego wymiaru.
3.Lub wyjdzie za Marry Jane i koniec.

Ale tak po za tym to ja bym nawet wolał żeby była jeszcze 4.Bo chciałbym zobaczyć innych jego wrogów jak np.Hob Goblin,Kingpin,Scorpion.

ocenił(a) film na 7
Beyond

No właśnie Kingpin. Nie będzie go w trzeciej części, a miałem taką małą nadzieje, że sie pojawi. A jak myślicie kto by mógł go zagrać?

ocenił(a) film na 7
MlodY

A takie mam pytanie... czy Kingpina nie pokonał Daredevil...? w wersji z Benem Aflekiem :) może sie myle i to nie ta sama postać ale pamiętam że widziałęm kiedyś komiks w którym Spiderman i Daredevil działali razem... i to chyba właśnie przeciwko Kingpinowi! To ten grubas w białym garniaku? tak ?

ocenił(a) film na 6
Arbor

Spider-man i Daredevil wielokrotnie działali razem.Można powiedzieć że byli nawet przyjaciółmi.Znali swoją podwójną tożsamość i mieli wspólnych wrogów takich jak Owl,Kingpin,Vulture......Osobi ście nie liczyłbym na zakończenie związane z serialem animowanym...wogóle nie liczyłbym na nawiązania do tego serialu...a co do zaskoczenia to czy nie lepiej być zaskoczonym???

ocenił(a) film na 7
Draven_81

Ja jakiś nieprzytomny jestem :):). Teraz dopiero zauważyłem( mimo, że oglądałem film), że Kingpina grał murzyn :). Przeciesz Kingpin to łysy biały grubas :). Clarka Duncan wzieli ze względu na mase :)

MlodY

tak ze względu na masę ale ja nie pamiętam czy oryginalnie to kingpin był chyba przeciwnikeim Dardevila a nie spidermana bo jak tak to w filmie ze spidermanem go nigdy nie będzie bo szefowie Marvela postanowili nie łączyć historii różnych bohaterów w jednym filmie. Czyli crossoverów typu Alien versus Predator nie będzie