PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 143810
5,0 41 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Spider man 3 to najlepszy film na świecie. Dlaczego ? Otóż: Więcej emołszyn i love story, więcej akcji, lepsze czarne charaktery (Venom był świetny), więcej efektów specjalnych, rewelacyjna gra aktorska Maguira i Dunst (Peter był świetny). Jak dla mnie film cudo. A jakie wy macie zdanie ?

ocenił(a) film na 4
logitech44

Mam takie zdanie, że fakt, iż wszyscy zwolennicy SM3 chwalą ów film niemal dokładnie w ten sam sposób (czyli w kółko: "ach, emołszyn, ach, efekty, ach, ekszyn, ach, love story!"), jest kolejnym czynnikiem, wskazującym na fakt, że ten film wywołuje zachwyt chyba tylko u ludzi o skromnych zdolnościach intelektualnych.

logitech44

- za dużo tych czarnych charakterów
- jak MJ po raz trzeci została przez nich porwana i spider ZNOWU musiał ją ratowac to spasowałam :D

ocenił(a) film na 4
logitech44

Venom był tragiczny... w niczym nie przypominal tego z komiksu... jakis zwykly lalus

ocenił(a) film na 5
logitech44

Zgadzam się najbardziej w tym filmie podobał mi się Tobey jak grał
zawadiackiego i pewnego siebie cwaniaka a to co tak naprawdę miało mnie
zachwycić czyli VENOM nie no jak zobaczyłem Tophera Gracea w tej roli to
stwierdziłem że reżyser jest niedorozwinięty umysłowo Venom mniejszy od
spidermana - PARODIA

użytkownik usunięty
logitech44

ja mam dokładnie takie same zdanie jak autor tematu, dlatego też wściekam się jak czytam te nowinki na temat rebootu kóry na pewno będzie koszmarny

ocenił(a) film na 4

Ja tam z rebootu jestem zadowolony. Jeżeli kolejna część miałaby być równie bezmózga, co trójka, to wyrzucenie Raimiego i Maguire'a było słuszną decyzją.

"Zgadzam się najbardziej w tym filmie podobał mi się Tobey jak grał
zawadiackiego i pewnego siebie cwaniaka"

W moim przypadku to wrażenie przytłaczała totalna błaznowatość tego wydania Parkera. O wiele bardziej mroczny był w Spider-Man TAS. A tutaj to pajac robiący z siebie idiotę na ulicy.