Kirsten Dunst, Tobey Maguire i reżyser Sam Raimi planują realizację czwartej części przygód "Spider-Mana".
Według wcześniejszych informacji, film "Spider-Man 3" miał być ostatnim z cyklu. Również dotychczasowa obsada miała pożegnać się z popularną serią. Tymczasem, Kirsten Dunst zaprzeczyła tym pogłoskom.
- Myślę, że nakręcimy czwartą część, jeśli ja, Tobey i Sam weźmiemy w niej udział - twierdzi aktorka. - "Spider-Man 4" powinien być gotowy do 2011 roku.
Film "Spider-Man 3" wejdzie na ekrany kin 4 maja 2007 pod patronatem medialnym Wirtualnej Polski.
http://film.wp.pl/id,77160,title,Spider-Man-4-za-cztery-lata,wiadomosc.html
szkoda , ze mialby wejsc dopiero za 4 lata
ale niektorzy moga powiedziec dobrze , ze za 4 lata
bo mowilo sie przeciez ze wogole juz nie powstana dalsze czesci...
a tak przynajmiej jest swiatelko w tunelu
Mam nadzieje zeprzez 4 lata w SM4 dadzą porządnych przeciwników..a nie jakiegos Morluna..;/
no i ze przez te 4 lata napisza suuuper scenariusz dopasowany pod kazdym szczegolem
No mieliby sporo czasu dopracowac nowych wrogow (typu Lizard)
ale kurcze czy byloby to mozliwe
ze tobey wtedy zagra ..
bo w 2011 bedzie mial 36 lat
a to troche sporo grajac taka role jak spiderman
Oj tam da rade...Sam napisales ze Do 2011 zrobia a nie ze w 2011...to jest różnica:D
sporo? lepiej zlukaj na jackie chana jego wiek i jego wyczyny w tym wieku;) albo chociaż by bolo yunga, jak gral w krwawym sporcie miał 50 lat więc prosze, gdyby Toby był bliski 50 to mogł bys tak powiedziec ale 36...
ale w sumie nawet dobrze zrobi taka przerwa
bo tak jak mowie mozna wszystko dobrze dopracowac , a tak apropo watpie aby w SM 4 pojawil sie ten morlun
Te 4 lata szybko zlecą.A poza tym będziemy mieli coś do roboty, szukanie fotek, zwiastunów i najnowszych informacji na temat tego filmu.
Jak udało nam się dotrwać do 3 części to spokojnie damy rade dotrwać do czwartej części.
O Tobeya nie musimy sie martwić. Spece od charakteryzacji i efektów specjalnych zrobią z niego młodzieńca, którego znamy z obecnie istniejących części. Wystarczy spojrzeć choćby na film "Karol: Papież, który pozostał człowiekiem" Skoro Adamczyka potrafili postarzyć i nadać mu wygląd 80-latka, to i pewnie odmłodzą Magiure'a. ;) Jestem dobrej mysli
Profesor Xavier i Magnet z X-Men3 zostali odmłodzeni w początkowych scenach o jakieś 20 lat. Tam dali radę to i tu dzadzą... szczególnie przy poziomie techniki efektóe specjalnych jaki jest dziś, a co dopiero jaki bedzie za te 4 lata.
36 lat to dużo jak na spider-mana, hahahaha
tyle to mieli aktorzy co grali nastolatków w Beverly Hills
Kurde co wy dajecie , jeszcze w polsce nie wszyła spider-man 3 ,a wy mówicie o Spider-Man 4, jeszcze nie wiadmo czy wyjdzie ta część
Nie my (tudzież oni) tylko WP... a forum o SM4 już dawno temu powstało... nawet zaplanowano film jako dramat sf z nutka fantasy i w ogóle :]
Proponuję wrogów w filmie spider-man 4 : Lizard (jaszczur), Shocer , skorpion, Mysterio i nowy symbiot. Trochę dużo bo chcę żeby film trwal 190 minut.
190 minut :P!? daj spokoj dupa by Ci sie przyleiła do krzesła po seansie takiego filmu :D
chiałbym aby w 4 był carnage ale niestety mało to prawdopodobne
lizard i scorpion starczyliby w zupełnosci ;]
Mości Longinius przyłącza się do dyskusji :) I twierdzi iż 190 minut filmu to stanowczo za długo, gdyż nawet stalowe pośladki nie wytrzymają takiegoż oto obciążenia, powiadam wam ^^
Ja niżej podpisany śmiem ^^ się nie zgodzić. Hamlet Kenneth'a Branagh'a miał 238 minut. A Władca Pierścieni 3h i było git... nawet nie zauważyłem jak czas zleciał. A stalowych pośladków nie posiadam ^^ ...ale widać miętkie nie są XD
Ja na Władca Pierścieni dwie wieże zasnąłem:D:D..obudziłem sie pod koniec filmu:D
ze stali. Bylem na takim maratonie ze tzry, albo cztery razy i na przerwach nie wychodzilem, tylko siedzialem.
hehe, wlasnie?? (za krotki) Ja chce forum Spideya - wszystkie trzy czesci, od godziny np. 21
Nie zaglądał nie zaglądał, żeby nie było xD hahaha :) ja mama nawet punkty za Spider-Mana IV .. O_O
http://www.filmweb.pl/Spider-Man+4+2009+o+filmie,Film,id=401436 - za jakże gigantyczną i fantastyczną treść o treści PRODUKCJA : USA :) xD
Daj spokój... nie wstydż się ;D
Widać, że go lubisz... daj go do ulubionych i będzie po kłopocie ^^ XD ;-)
skąd wiesz ze go dodałem(świry):P...jak napisałeś ze ''Widać, że go lubisz...''to jak se to przeczytałem poczułem sie jakbym był Gejem(nie jestem dla jasności:P:D:D:DXD
Nawet jakbyś był, na nic nie licz :) buahahahahahahah xD Greg ale powalony mamy dziś humor :)
I tak bym na nic nie liczył gdybym był...Na moje szczęście orientacjii nie zmieniłem na chłopców ale za 30 lat to kto wie...XD:D:D:D:D:D
"skąd wiesz ze go dodałem"
Nie wiem... ja nic nie wiem, nic takiego nie napisłałem... a czyli miałeś go w ulubionych ^^ Xd
Czemu go stamtąd usunąłeś... nie spodobał Ci się w pewnym momencie XD ^^ ;-)
"poczułem sie jakbym był Gejem"
No i jakie to uczucie ;p ^^ XD
"nie jestem dla jasności"
Ja słońce przy zaćmieniu ^^
A kim jesteś... jesteś gejem czy nie... nie wstydż się... mów prawdę XD nikt cię tu nie potepi...
No Longer... mamy powalony dziś jak nic ;) ;D
Tylko się nie zdziw ja będzie Cię namawiać... jeszcze nic nie wiadomo ;-)