6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144695
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Kirsten Dunst, Tobey Maguire i reżyser Sam Raimi planują realizację czwartej części przygód "Spider-Mana".

Według wcześniejszych informacji, film "Spider-Man 3" miał być ostatnim z cyklu. Również dotychczasowa obsada miała pożegnać się z popularną serią. Tymczasem, Kirsten Dunst zaprzeczyła tym pogłoskom.

- Myślę, że nakręcimy czwartą część, jeśli ja, Tobey i Sam weźmiemy w niej udział - twierdzi aktorka. - "Spider-Man 4" powinien być gotowy do 2011 roku.

Film "Spider-Man 3" wejdzie na ekrany kin 4 maja 2007 pod patronatem medialnym Wirtualnej Polski.

http://film.wp.pl/id,77160,title,Spider-Man-4-za-cztery-lata,wiadomosc.html

van_Gregorian

Nawet jak za 30 lat ;-)

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

Ale śmieszne:D:D:D:D:P....Nie jestem Gejenm!!!!!:P a może ty jesteś bo tak mowisz o tych gejach:>:D:D:D

Darth_Carnage

No nie jesteś Gejem... i o to się rozchodzi... ale ja się pytam czy jesteś gejem czy nie... bo ja ani Gejem ani gejem nie jestem XD

Się nie obrażaj... jaja (znowu dwuznaczne słowo^^) se robię.

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

Nie obrażam sie co ty!!!luzik...pogawędka o gejach:D:D:D ja ani gejem nie jestem i gejem tez nie:D:D:D:D(alez logika)

Darth_Carnage

A pogawędka o gejach to się nawet nie rozpoczęła... może i lepiej... temat delikatny ;p
A czemu sie powtarzasz ^^ ze słowem gej.
A tak poważnie to mi chodziło o to że piszesz "gej" z dużej litery, a nie że się powtarzasz.
Się zaskoczyłem po prostu to wolałem to obrócić w żart ;D

van_Gregorian

Zamiast Cię poprawiać...

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

Aha...to ja rozkminiłem z tymi litreami:D

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

nie rozkminiłem(poprawka)

Darth_Carnage

Nom ^^ ale przynajmniej była okazja do pożartowania :)

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

Nie bój sie bedzie wiecej takich okazjii(może nie dosłownie takich):P:D

Darth_Carnage

Będę czekał ;p ;D

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

ale przecież nie koniecznie bedziemy musieli zarowac z tego co ja powiem lub co zrobie...prawda??:D:D:>

Darth_Carnage

Oj koniecznie, koniecznie ^^
Chyba, że ktoś się lepiej popisze... a może mi się uda to zrobić i wtedy ktoś to wykorzysta też ;p XD

van_Gregorian

4 lata - na przygotowanie drugiej trylogii, Spiderman 5 powstanie pewnie w 2013 a 6 w 2015 albo 2016, tak mi się wydaje.

ocenił(a) film na 7
Darth_Carnage

Przecież Sonny oficjalnie potwierdziło powstanie 4,5 i 6 i postanowili, że przyspieszą pracę nad 4 i będzie gotowa za 2 lata! Jeśli 3 odniesie duży sukces, luż nawet największy ze wszystkich dotychczasowych części to jestem pewna na 100% że za 2 lata mamy 4 jak w banku. Nie będą trwonić czasu bez sensu, skoro za 2 lata znowu będą zarabiać kupę kasy, a 4 lata to sporo czasu, oni chcą zarabiać szybko. Zobaczycie, wspomniecie moje słowa, po wejściu do kin 3 na pewno będzie wiadomość, że np. Sam Raimi zaczyna pisać scenariusz dla 4!!!

Nigtingale

To się zgadza... taki chwyt marketingowy zeby sprawdzić czy fanom dalej zależy... a jesli tak to zrobią na pewno... a wiadomo ze fanom zależy

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

Kirsten Dups powiedziała, że SM4 wejdzie do kina NAJPÓŹNIEJ ZA 4 LATA, a ja wam powiem, ze już za 2 bo za 4 lub 5 to będzie 5 część. Sonny przecież nie zabije kury, która znosi złote jaja:)

użytkownik usunięty
Nigtingale

daczego posty sie nie wyswietlaja?? (za krotki)

It's magic...
Ech ja też tak mam...
Lipa...

Nigtingale

Oj ta Kirsten... przypomina mi się przemówienie Halle Berry do fanów żeby pisali listy, to powstanie X4... obie mają zabawne :] podejście... raczej się nie znaja... ale co do SM4 to może tak być... ech zobaczymy...

ocenił(a) film na 10
van_Gregorian

kurcze wczoraj powstal
600 - setny temat
a juz dzis jest 632

kurcze zaloze sie ze przed 4 maja bedzie 700 :D

Red_Spider_2

A wiele z tych tematów powstało wiele miesięcy temu... więc tak tatka latka lecą i ich teraz tyle jest, a do 700 na pewno dojdzie... tylko żadnej nagrody za to nie ma ;p

ocenił(a) film na 7
van_Gregorian

noo spoko duzo tematów jest 635, nazbierało sie ale załoze ze nie dojdzie Do 700 Tematów

ocenił(a) film na 7
diablo_8

..............................Spider-Man 3..........................
....................................................................

ocenił(a) film na 10
diablo_8

jest juz 666 tematów ;p

Koki_1989

A potem będzie 777 ;p