Kirsten Dunst, Tobey Maguire i reżyser Sam Raimi planują realizację czwartej części przygód "Spider-Mana".
Według wcześniejszych informacji, film "Spider-Man 3" miał być ostatnim z cyklu. Również dotychczasowa obsada miała pożegnać się z popularną serią. Tymczasem, Kirsten Dunst zaprzeczyła tym pogłoskom.
- Myślę, że nakręcimy czwartą część, jeśli ja, Tobey i Sam weźmiemy w niej udział - twierdzi aktorka. - "Spider-Man 4" powinien być gotowy do 2011 roku.
Film "Spider-Man 3" wejdzie na ekrany kin 4 maja 2007 pod patronatem medialnym Wirtualnej Polski.
http://film.wp.pl/id,77160,title,Spider-Man-4-za-cztery-lata,wiadomosc.html
Ale śmieszne:D:D:D:D:P....Nie jestem Gejenm!!!!!:P a może ty jesteś bo tak mowisz o tych gejach:>:D:D:D
No nie jesteś Gejem... i o to się rozchodzi... ale ja się pytam czy jesteś gejem czy nie... bo ja ani Gejem ani gejem nie jestem XD
Się nie obrażaj... jaja (znowu dwuznaczne słowo^^) se robię.
Nie obrażam sie co ty!!!luzik...pogawędka o gejach:D:D:D ja ani gejem nie jestem i gejem tez nie:D:D:D:D(alez logika)
A pogawędka o gejach to się nawet nie rozpoczęła... może i lepiej... temat delikatny ;p
A czemu sie powtarzasz ^^ ze słowem gej.
A tak poważnie to mi chodziło o to że piszesz "gej" z dużej litery, a nie że się powtarzasz.
Się zaskoczyłem po prostu to wolałem to obrócić w żart ;D
ale przecież nie koniecznie bedziemy musieli zarowac z tego co ja powiem lub co zrobie...prawda??:D:D:>
Oj koniecznie, koniecznie ^^
Chyba, że ktoś się lepiej popisze... a może mi się uda to zrobić i wtedy ktoś to wykorzysta też ;p XD
4 lata - na przygotowanie drugiej trylogii, Spiderman 5 powstanie pewnie w 2013 a 6 w 2015 albo 2016, tak mi się wydaje.
Przecież Sonny oficjalnie potwierdziło powstanie 4,5 i 6 i postanowili, że przyspieszą pracę nad 4 i będzie gotowa za 2 lata! Jeśli 3 odniesie duży sukces, luż nawet największy ze wszystkich dotychczasowych części to jestem pewna na 100% że za 2 lata mamy 4 jak w banku. Nie będą trwonić czasu bez sensu, skoro za 2 lata znowu będą zarabiać kupę kasy, a 4 lata to sporo czasu, oni chcą zarabiać szybko. Zobaczycie, wspomniecie moje słowa, po wejściu do kin 3 na pewno będzie wiadomość, że np. Sam Raimi zaczyna pisać scenariusz dla 4!!!
To się zgadza... taki chwyt marketingowy zeby sprawdzić czy fanom dalej zależy... a jesli tak to zrobią na pewno... a wiadomo ze fanom zależy
Kirsten Dups powiedziała, że SM4 wejdzie do kina NAJPÓŹNIEJ ZA 4 LATA, a ja wam powiem, ze już za 2 bo za 4 lub 5 to będzie 5 część. Sonny przecież nie zabije kury, która znosi złote jaja:)
Oj ta Kirsten... przypomina mi się przemówienie Halle Berry do fanów żeby pisali listy, to powstanie X4... obie mają zabawne :] podejście... raczej się nie znaja... ale co do SM4 to może tak być... ech zobaczymy...
kurcze wczoraj powstal
600 - setny temat
a juz dzis jest 632
kurcze zaloze sie ze przed 4 maja bedzie 700 :D
A wiele z tych tematów powstało wiele miesięcy temu... więc tak tatka latka lecą i ich teraz tyle jest, a do 700 na pewno dojdzie... tylko żadnej nagrody za to nie ma ;p
noo spoko duzo tematów jest 635, nazbierało sie ale załoze ze nie dojdzie Do 700 Tematów
..............................Spider-Man 3..........................
....................................................................