PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144076
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Jedynce dałem 3, dwójce 2, a trójce oczywiście 1. Beznadzieja.

tymon94

Nie rozumiem takich ludzi jak ty.
Skoro się jedynka nie podobała, dwójka również to po co w ogóle tracić czas na trójkę?
Masz gust jaki masz. Ok możesz nie lubić takich filmów. Oglądaj takie gatunki jakie ci odpowiadają biograficzne, przyrodnicze itp. Ale skoro jesteś uprzedzony do Spider Mana, nie podoba ci się to nie mów że film jest beznadziejny.
Człowiek inteligentny napisał by przed swoją wypowiedzią "Moim zdaniem".

Nie mówię ci co masz robić tylko daję dobrą radę na przyszłość. Mam nadzieje że to docenisz.

(zwroty Ci, Ty piszę tylko w tedy gdy odczuwam szacunek do drugiej osoby :) ).
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
bartek14830

Jedynkę obejrzałem dawno temu, jeszcze młody byłem i bawiły mnie takie filmy jak ten. Dwójkę widziałem w telewizji, z ciekawości (bo pierwsza część faktycznie tak tragiczna nie była). Trójkę widziałem niecałą, bo przy końcówce miałem dosyć.
Chciałbym przeprosić za straszne niedopatrzenie, bo faktyczne przydało by się uzasadnić mocne słowa.
Film mi się nie podobał, jako że moim zdaniem scenariusz był bardzo przewidywalny i strasznie pokręcony równocześnie. Gra aktorska mi się nie wbiła w pamięć, więc nie będę się o niej wypowiadał.
Naprawdę lubię kino rozrywkowe, ale ta seria, a zwłaszcza trzecia część, to dla mnie rzut na kasę, zachęcanie do oglądania filmu, którego jedynym atutem są efety specjalne. Ten obraz nie przedstawia żadnych wartości, nie ma żadnego morału, który całej przedstawionej akcji nadawałby cel.
To poprostu zlepek brutalnych scen.

ocenił(a) film na 2
tymon94

akurat morał był, co nie zmienia że skopali film, zbyt dużą ilościom wrogów i wątków, ewetualnie reżyser sobie nie poradził z tak dużą ilością materiału.

ocenił(a) film na 7
tymon94

avatara se obejzyj tam masz i moral i swietna gre aktorska i troszke efektow ale grunt to nie przewidywaln i trzymajaca w napieciu fabula!pozdro mlody

ocenił(a) film na 9
sanczopansa

Mi najbardziej podobał się spider-man 3.
Avatar to porażka jedynie efekty ratują ten film,fabuła czy gra aktorska jest tam na bardzo słabym poziomie.
Nie rozumiem czemu ludzie porównują beznadziejnego Avatara do cudownego Pocahontas.

ocenił(a) film na 7
Flaif

mi o mowisz ?

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 5
tymon94

uzasadnienie swojej oceny jeszcze nikogo nie zabiło...

ocenił(a) film na 1
mallitruff

Tak, już się poprawiłem. Przepraszam po raz kolejny.

ocenił(a) film na 3
tymon94

3,2,1 to przesada, moim zdaniem. Moim zdaniem, 6, 4 i 3 to moim zdaniem odpowiednie oceny, dla tych, moim zdaniem, filmów. Moim zdaniem. Bartek, każda ludzka wypowiedź, jeśli nie jest plagiatem to jest czyimś zdaniem. Nie dmuchaj swojej inteligencji, bo Ci balonik pęknie. To nie on jest uprzedzony do spider-mana, tylko Tobie staje na widok faceta w lateksie. Jestem ogromnym fanem tego komiksowego superbohatera. Dlatego też moje oceny filmów są tak niskie.

tymon94

widzę ze bardzo musisz nie lubić pająk-mena bo patrząc na twoje oceny oceniasz normalnie filmy ale tu to chyba lekko przegiąłeś :)