Skoro chcieliscie ciekawego tematu do podyskutowania to zastanowcie sie jakiego przeciwnika pajaczka chcielibyscie zobaczyc w czwartej czesci??
Fajnie, jakby zrobili jednak dr. Connorsa jako Lizarda. Mam pytanie: Czy Spiderman 3 jest ostatnią częścią? Jeżeli okazałoby się ze będzie 4, to uważam, że najlepszym przeciwnikiem byłby wtedy Morlun.
Czy mozesz mi powiedziec kim jest Morlun? Moze to wstyd nie znac tej postaci , ale niestety pierwszy raz o niej slysze, w kazdym razie tak mi sie wydaje.
http://www.spider-man.pl/. [www.spider-man.pl/.] Wejdź w BOHATEROWIE, Potem WROGOWIE i wybierz Morlun.
Z wielu informacji, można wywnioskować, że (SPOJLER!!!!) skoro venom zostanie pokonany w trzeciej części, ale symbiot będzie dalej żył, to w czwartej części raczej napewno pojawi się Carnage i prawdopodobnie Lizard (nawiązania będą w części trzeciej)
Właśnie najlepiej by było,gdybyśmy w czwórce zobaczyli Lizarda i Carnega.Ale może pojawić sie jeszcze Mysterio
ja najchetniej zobaczylbym scorpiona w polaczeniu z jakims gosciem specjalizujacym sie w duzej rozwalce jak np. shocker i rhino moglaby sie pojawic takze postac czarnego kota aby pajak mial trudny wybor - kochac jedna czy dwie (jedna jako peter druga jako spider-man) byloby ciekawie
A filmy Spider-man nawiązują chyba do komiksów z serii Ultimate. Bo np. w zwykłej serii Harry Osborne jest Zielonym Goblinem, a w Ultimate jest Hobgoblinem. To jeżeli robią wg Ultimate, to mogą pojawić się też Carnage i Electro...
A filmy Spider-man nawiązują chyba do komiksów z serii Ultimate. Bo np. w zwykłej serii Harry Osborne jest Zielonym Goblinem, a w Ultimate jest Hobgoblinem. To jeżeli robią wg Ultimate, to mogą pojawić się też Carnage i Electro...
Morbius - zarąbista postać i Carnage -coś mi sie zdaje że jednak to będzie główny przeciwnikw 4 części
nie nawiazuja do serii ultimate spider-man pewnie sugerujesz sie tym ze harry ma byc hobgoblinem ale to nieprawda bo rezyser filmu na comic conie powiedzial ze harry nie jest ani green goblinem ani hobgoblinem
Carnage, Morbius i Schoker - to byliby najtrudniejsi przeciwnicy. I jak ktoś wspomniał mógłby powrócic Venom.
Moja koncepcja na czwórkę: Na początku filmu rodzi się Carnege, zaczyna współpracować z Venomem, na końcu filmu Venom przyłącza się do Spider-mana, pokonują Carnege'a, zawierają coś w rodzaju rozejmu.
głowni wrogowie : "Lizard", "Morbius" , "Carnage" i na początku filmu jeszcze "Venom"
a do Spideya jako pomoc mógliby dołączyć "Toxin"(hehe to była by dopiero jadka} , "Ezekiel" i "Scarlet Spider"
głowni wrogowie : "Lizard", "Morbius" , "Carnage" i na początku filmu jeszcze "Venom"
a do Spideya jako pomoc mógliby dołączyć "Toxin"(hehe to była by dopiero jadka} , "Ezekiel" i "Scarlet Spider"
moim zdaniem powinno zaczac sie od sceny w ktorej powstaje rhino (ewentualnie shocker) nastepnie na zlecenie jakiegos mafiosa zaatakowalby syna jamesona spider probowalby go uratowac ale mlody jameson by zginal i stary by sie wkurzyl zaplacil jakiemus naukowcowi za stworzenie scorpiona ktory ma zniszczyc spider-mana jesli chodzi o watek dramatyczny (nie moze go zabraknac) to jameson powinien sie zastanawiac czy slusznie ninawidzi spidera a scorpion bylby zly na caly swiat za to ze go oszpecono (pamietacie jego mutacje co?) spider z kolei moglby sie zastanawiac: mary-jane czy black cat taka moja koncepcja chociaz carnage'a tez chetnie bym zobaczyl
tak sobie myslalem:D ... i spider-man moglby sie zmienic w takiego pajaka jak w serialu animowanym:D...
hehe fajnie by bylo go zobaczyc z 3parami rak:D:P
tak tylko fantazjuje:P
wiesz może to nie głupie co do tej mutacji jak w serialu, bo przypomnijmy sobie, że w serialu spider zanim zamienił sie w monstrum zaczął tracić moce, w 2 spidermanie było tak samo. Może w 3 części będziemy świadkami bólów koło żeber?? Fajnie by było. Był by bad i mery jane by go jedynie uspokoiła. Ale zobaczymy jak będzie.
wiesz może to nie głupie co do tej mutacji jak w serialu, bo przypomnijmy sobie, że w serialu spider zanim zamienił sie w monstrum zaczął tracić moce, w 2 spidermanie było tak samo. Może w 3 części będziemy świadkami bólów koło żeber?? Fajnie by było. Był by bad i mery jane by go jedynie uspokoiła. Ale zobaczymy jak będzie.
wedlug mnie to co sie zamienia sie w tego mutanta (Spider X sie to zwalo CHYBA wiec nie bluzgajcie jak nie to) a wracajac do tematu to wydaje mi sie ze to byloby za bardzo juz takie "kosmiczne" =) Najlepiej jak bylby jednak Rinho i Lizard albo Scorpion =)
Piszcie jacy aktorzy mogli by sie wcielic w tych wrogów:
-Morlun
-Mysterio
-Carnage
-Scorpion
-Electro
-Jackal
-Kingpin
-Vulture
Cletus Kasady alias Carnage mogłby zagrac Silas Weir Mitchell, to taki ziomal ktory w "Prison Break" gral Charles "Haywire" Patoshik, to taki niezrównoważnony psyhicznie ziomal:)...wedlug mnie pasuje idealnie nawet wyglad :D) (http://www.rivercityent.com/B eholder/cast/images/mitchell.j pg)
Vulture - Adrien Brody (ciekawie by wyglądałw tejże roli)
NAd resztą trzeba się zastanowić
noo Adrien Brody jako Vulture mogłby być ciekawy, ale pewno nie wypali jak z granie mJokera w nowym batmanie...
a mój typ:
Sam Rockwell - Carnage
Ja myślę że w czwórce będzie Carnage (muszą coś zrobić z symbiotem), Lizard (w trójce będzie juz badał jaszczurki, to w czwórce pewnie zmieni sie w Lizarda), no i Mysterio (podobno jego postać pojawi sie w trójce ale jeszcze nie jako mysteria ale jako normalny człowiek). A w piątce widział bym Vulture (w wstepnych planach miał siepojawic w trójce al nie wyszło, no chba że to on jest troaktowany jako czwarty wróg w trójce), Rhino (poprostu go lubie, film z niem napewno będzie bardzo efektowny) i fanie jak by była Black Cat. Nad następnymi czesciami nie myślałem.
Oki panowie skoro podajecie swoje typy na aktorów ktorzy mieli by zagrac przeciwników spider-mana to co powiecie na moja propozycje chociasz jest to jzu raczej nie możliwe ale jak by w roli Venoma wystąpił znany z serialu "gotowe na wszystko" Jesse Metcalfe wydaje mi sie ze ten aktor jest wprost stworzonyy do tej roli ma wszystkie predyspozycje co wy na to ?????
Oki panowie skoro podajecie swoje typy na aktorów ktorzy mieli by zagrac przeciwników spider-mana to co powiecie na moja propozycje chociasz jest to jzu raczej nie możliwe ale jak by w roli Venoma wystąpił znany z serialu "gotowe na wszystko" Jesse Metcalfe wydaje mi sie ze ten aktor jest wprost stworzonyy do tej roli ma wszystkie predyspozycje co wy na to ?????
Wydaje mi się, że jeśłi miała by się pojawić 4 część, powinien być jeden przeciwnik - Morlun... Warto zauważyć, że wszyscy przeciwnicy Spidera to oszuści - ludzie któży wykorzystują nowoczesną technikę, nic poza tym... Tylko SpiderMan ma "prawdzią" moc. I teraz pojawia się koleś który potrzebuje tej mocy do życia i jest bardzo, bardzo głodny. Morlun jako chyba jedny z przeciwników nie jest człowiekiem. Przewyższa Pająka w każdym punkcie - sile, szybkości itp... a dodatkowo nie można pozbyć się go, przez zabicie go... Byłby najmroczniejszym przeciwnikiem Spidera, tym który wzbudza największy strach Petera , tym który nie nastaje na życie jego bliskich, tym którem chodzi tylko o śmierć SM, a jednocześnie powtarza, że nie jest to nic osobistego...tym przed którym jedyną drogą jest ucieczka, albo śmierć w walce...
To by było coś nowego...film w którym Spider po prostu walczy o swoje życie ze śmiercią we własnej osobie...
Cóż, prawdopodobnie to i tak bez sensu bo nie powstanie pewnie nawet 4... Ale o ile część 4 była by już zakrawą na serial brazylijski to 5 i 6 by była już totalną przesadą... Uważam, że jeżeli saga SM się skończy to skończy się na trzech częściach...i uważam mimo wszystko, że tak być powinno, ponieważ o ile pomysły na wrogów i walkę są niewyczerpane to życie prywatne Petera mogło by już z czasem stać się nudne i widz "przesypiał" by kawałki z Peterem i czekał by tylko na to aż znów założy kostium - to by było bez sensu... A co do Morluna to powinnien się on pojawić w ostatniej części, ponieważ dotychczas jest on najpotężniejszym przeciwnikiem Pająka...Emocjonujące walki itp. a także "walka" Petera ze swoją pajączą stroną, która panicznie boi się Morluna, aż w końcu ostatnia dramatyczna walka i oczywiście zwycięstwo Spideya.... i to by było wspaniałe zakończenie sagi SM...