fajnie fajnie. VENOM bedzie miał strój z czarnego lateksu i pająka na piersiktórego tworzą rzyły od pasa w góre zajebisty VENOM bedzie
kurde chłopioe podniecasz sie tak jak bys juz widział zdjecie Venoma a pewnie tylko przeczytałes ten sam wywiad co wszyscy :/ szkoda mi takich ludzi
no i co że przeczytałem wywiad !!! chodzi mi poprostu o to ze taki Venom jak był opisany w wywiadzie to będzie prawdziwy VENOM i nie trzeba miec żadnego zdjęcia bo już wiadomo że bedzie zajebiście zekranizowany z tym swoim językiem
no to po co piszesz skoro wszyscy fani spider-mana i nie tylko wiedza jak bedzie wygladal bo czytali juz spilery;/;/????
chyba tylko czekasz na zbluzganie albo chcesz zeby twoj post mial kilka komentow(niestety i moj)
tu można zobaczyć Venoma, ale tylko głowę, le zawsze coś ;)
http://youtube.com/watch?v=5VL3_NMjicM&search=spider%20man%203%20venom [youtube.com/watch?v=5VL...]
hahaha...to mnie rozwaliles:D
po 1! to jest fake :D
po 2! to jest stare jak nie wiem co :P
po 3! to nie venom tylko spawn(stylizowany na venoma...):D...
Którzy wokońcu wrogowie PAJĄCZK bedą w 3 części (znaczy z którymi będzie walczył bo Venom ma się podobno pojawić w 4 części a w 3 będzie tyko Eddi Brock, Harry Osborn jako Hobgoblin też ma być dopiero w 4 części, Curt Connors jako jaszczur ma sie wcale nie pokazać, więc pozostaje tylko Sandman). Troche by było szkoda czekać na Venoma do 4 części.
Koleś , nie z tej ziemi jesteś? Juz o dawna wiadomo ze Green Goblin 2 będzie już na poczatku filmu, tak samo jak sandman a Venom pojawi sie pod koniec. a lizarda wogule nie bedzie. Mam już dosć ludzi którzy przeżywaja fan tesery i na siłe wsiskaja ludzią że tak będzie wygladał Venom. a ten fan Teser pojawił sie juz pół roku temu. Przecierz widać na pierwszy rzut oka że to foto montarz i kilka scen ze starych spider-manów i z innych filmów. a tak poza tym to ten teser można zobaczyć w lepszej jakości (normalnie a nie nagrywane na ekranie kompa)
Sorka wiem że jestem niedoinformowany ale słysze na ten temat różne informacje często sprzeczne ze sobą, więc się już pogubiłem, teraz mówią jeszcze o 4 przeciwniku, może jednak to bedzie Connors który pojawił się już w 2 części ale nie będzie jeszcze jaszczurem. No ale jestem trochę zawiedzony tyle sensacji że w 3 będzie walczył z Venomem a się okazuje że walczył z nim będzie dopiero w 4 części. Na ale mam nadzieję w 3 też trochę go będzie jednak.
http://www.youtube.com/watch?v=s0V80l4XMsE&search=spiderman%203 [www.youtube.com/watch?v...] Nie podniecajcię się jednak bo to trailer zrobiony przez fanów:) Ale fajnie im wyszedł!! Venoma skojarzyłem :) Split second !!!!!