W 0:01:17 sprawne oko zobaczy łeb najprawdopobniej jaszczurki. Czyżby tym czwartym wrogiem miał być Lizard?
Ja nic takiego nie zauważyłem :-(
Tak to właśnie Lizard będzie czwartym przeciwnikiem Spider-man'a obok Venoma, Sandmana i Hob Goblina.
Zawsze można ściganąc i sobie zwolnic puścic klataka po kaltace lub gapic się w tą scene 150 razy, zapewne dziesiątkie tysięcy fanów wybrały którąś opcje i napewno już w necie była by inforamcja o tym że coś tam w tle widac wraz ze zdjeciami.
Ja tam nic nie widze.
Powiem jeszcze tak że nie jestesm jakimś wielkim fanem spider-man'a ( w sumie to widziałem moze z 10 komisków z nim ) ale wydaje mi się że nie występuje w tym filmie postać Hob Goblina bo to był jakiś maniak który wykradł tą technologie wiec nie wiem po co go tak nazywać. A syn Harry który włożył kostium włożył Zielony kostium, a znakiem rozpozawczym Hob Goblina był pomarańczowy poszarpany kostium. Zreszta na zwiastunie widać że Harry nawet nie mam pełnego kostuimu tylko jego cześć. To tak na marginesie :) .
0:01:07 kiedy sandman walczy ze spideyemw metrze za wagonem coś przemyka.
To może być Lizard, ale wydaje mi się że to był Venom.
A który to trailer??? Wy mówicie o tym co został wczoraj zamieszczony???
Zapraszam na mojego bloga, Zagłosujcie na naljepsze zdjęcie. Będe wdzięczny
MASZ RACJE KOLEGO JUż ZACZYNAJA WYMYSLAC JAK Z TYM GDY WYSZEDł PIERWSZY PLAKAT SPIDEYA ZE W JEGO OKU ODBIJA SIE POSTAC VENOMA A PRAWDA JEST TAKA żE NIC TAM SIE NIE ODBIJAłO SZCZEGóLNEGO TYLKO TO JUZ TYM FANATYCZNYM FANOM ZACZYNA ODBIJAć POZDRO
A Ty nie jesteś fanatycznym fanem? Kilka razy, gdy ktoś napisał, że nei podoba mu się Spider-Man to oberwał od Ciebie piękną wiązakną wulgaryzmów :)
Dokladnei zgadzam sie z angelusem17 - jak by juz zrobili Venoma to by go na pewno pokazali w teaserze a nie chowali gdzies w tle.
A co do 4 przeciwnika to wydaje mi sie ze nikogo takiego nei bedzie. Venom, Goblin i SandMan w zupelnosci stykna.
Zreszta i tak w teaserze pokazali naprawde duzo bo np. w teaserze Supermana ktory byl rok przed premiera nic nie bylo. Nawet Supermana nie pokazali to dopiero byl lol. A tu juz niektorzy gluie komentarze i teorie spiskowe wymyslaja na temat filmu. Zeby film i efekty byly dopracowane to wlasnie potrzeba z roku czasu. Pomyslcie ile lat sie robi gry komputerowe, wiec na takie efekty w filmie tez trzeba duzo czasu.
angelus:
1. zwracam honor. nie chce mi sie szukac owego watku, ale gdy zamiesciles fotki takiego czarnego kostiumu nie wierzylem. Miales racje :)
2. a i tak nie podoba mi sie ten czarny kostium.
3. i dlaczego Cie jeszcze nie wywalili z tego forum? wydawalo mi sie, ze tu JAKAS kultura obowiazuje.
Hehe
Ani Venom ani Lizard :P
Poprostu to był Sandman w ludzkiej postaci czyli Flint Marko granego przez Thomas Haden Church'a