Taki sobie, połow zwiastunu to taka animacja, gdzie kamera jeździ po stroju spideya. Pużniej widać jak spider-man rozrywa swój kostium. po 75 procentach zwiastunu zaczyna się akcja. Widać niedopracowane efekty. Pojawia się super ujęcie sandmana i fatalny HobGoblin. Nie ma lizarda ani Venoma. Ogółem zwaistun słaby. Ale sandman jest rewelacyjny. Obejżaę możecie an oficjalnej stronie spider-mana. Dziwne ze nie ma go jeszcze na innych stronach.
Napisałem ten post w tej samej minucie co został dodany na filmweb. Zawiodłem się na zwiastunie, ale jest kilka fajnych scenek. Zresztą to tylko teser. Nawet gdyby dali go za dwa miesiące lub za trzy. Poprostu nie mieli z czego zrobić tego tesera przecież jeszcze nie zrobili połowy filmu (chyba). Ale Columbia się postarała żeby pokazać teser tak w cześnie. N.p. eragona zwiastunu jeszcze nie ma a ma premierę pół roku przed spideyem.
Sandman - genialny
HobGoblin - nawet nawet
Jeżeli przyłożą się do Venoma tak jak do Sandmana to braknie mi słów :-)
Jeśli mnie wzrok nie mylił to chyba było nawet widać Gwen ( blond, opaska na włosach - tak ja w orginale).
Poza tym było parę scen wyjętych żywcem z serialu animowengo np pod koniec jak Spidey zwisał głową w dół albo scena jak chce zerwać z siebie kostium ( na jakieś wieży chyba bo Peter normalnie zrywął go na dzwonnicy - symbiot był wrażliwy na dźwięk)
Tyle wyłapałem:P Ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie. Póki co jestem pozytywnie zaskoczony na tak szybki ruch. Miejmy nadzieje że do czasu premiery efekt przerośnie nasze oczekiwnia.
Powiedzcie mi czy To był Green Koblin czy Hob Goblin??? Ja wiedziałem Zielonego Goblina... Chyba, że niedowidzę :-)
To był na 100% Harry Osborn... Ale na Green Goblina mi nie wyglądał... ma ciemniejszy strój... więc raczej Hob Goblin... moim zdaniem,of course.
jak na rok przed premierą to teaser kapitalny. Mało co wyjaśnia i o to chodzi. Kurcze, jeszcze ROK! czekania.
Masz rację - ciemniejszy, ale ja spodziewałem się takiego złotego, no może ciemno żółtego kostiumu...
No ale wiecie jakby to wyglądało jakby np Hobgoblin miał taki sam kostium identyczny lub prawie jak w komiksie?:P (niebiesko - żółto - pomarańczowy:P:P) - raczej porażka. Jeśli film ma być mroczniejszy to i postaci też. Przeżyje nawet jak Hobo będzie czarny:]
Nie chodzi mi o taki trójkolorowy... Chodzi mi o to, iż powinien być jednokolorowy - złoty albo żółty.
Acha spoko bo już sie prestraszyłem:] NA teaserze ciężko powiedzieć jaki miał kolor. Na pewno był bardzo ciemny i jakieś zielone tylko światełka były od jego pojazdu zdaje sie.
No wiadomo ze postac HobGoblina tak samo jak bylo z Green Goblinem bedzie bardzo inna niz w komiksie :) Sadze, ze to dobrze, ma byc mroczny, tutaj duzo nie widac, ale czego sie spodziewac, do premiery rok :P :)
A sam teaser po prostu swietny. Dla fana komiksu idealny. Niektore sceny zywcem jak pamietam z komiksu albo bajki (scena w dzwonnicy jak parker probuje "pokonac symbiont) Szkoda ze samej postaci venoma jeszcze nie zrobili :) Ale sandman za to wypas:)
Ciekawe kim bedzie ten czwarty...
Jak Teaser jest dobrze! Mi się podobało. Tesery mają to w sobie, że mają pokazać tylko co nieco. Mają raczej pokazać, że dany film będzie w kinach, a dopieor trailery mają zachęcić na pójście do kina!
Qurcze ja bym chciał żeby czwartym był Carnage. Jeśli już jest Venom to co szkodzi? Przynajmniej gdyby był Carnage to Venom prawdopodobnie przyszedłby na strone Spidey'a a wówczas byłaby jazda niezła. Ale jak znam zycie to raczej dadzą Lizarda a Carnage ewenutalnie zostawią na może jakąs 4 częśc bo to dość obszerny temat.
Zauwarzyliście ze Harry nie ma maski anie żadnego pancerza (tylko taki brzydki czarny kostium na którym widać wszywane gąbki. Ta wierza to dzwonnieca (widać na jednym ujęciu dzwon).
Ja osobiście uważam, że Venom będzie na samym końcu. Za to w czwartej części dołączy Carnage :-)
Na jednym ujęciu widać że Hog Goblin ma maskę, ale tylko do czoła i nie zakrywającą tyłu głowy Jest taka zielona i właściwie nic nie przypomina.
Poczekajmy jeszcze trochę :-)
Zapraszam Wszystkich na mój blog. Jest tam dużo tematów o komiksach. I jeżeli możecie to zagłosujcie na najlepsze zdjęcie w temacie nr. 1
Dzięki
Venom mógłbyś jeszcze raz zagłosować? Dodałem nowe zdjęcie nr. 8 :-) Nawet jeżeli zostaniesz przy tamtym to raz jeszcze zagłosuj ok? Dzięki
Venom mógłbyś jeszcze raz zagłosować? Dodałem nowe zdjęcie nr. 8
:-)
Nawet jeżeli zostaniesz przy tamtym to raz jeszcze zagłosuj ok? Dzięki
Wiem, ale bardziej lubie przeciwników spidera :-) A plakaty z Venomem, Sandmanem, Goblinem czy Lizardem będą za... jakiś czas...