http://movies.yahoo.com/movie/1808496334/trailer [movies.yahoo.com/movie/...]
Aktorzy i sam Raimi udzielają wywiadu , niestety po Angielsku wiec nie wszyscy zrozumieją.. :P:P:P
Miedzy innymi Thoper opowiada o wlazeniu w swoj kostium Venoma....:D
Frajery niech pokarzą jakiś nowy trailer albo tego czwartego wroga a nie sie pier***ą i jakieś głupie wywiady prezentują.
Frajery niech pokarzą jakiś nowy trailer albo tego czwartego wroga a nie sie pier***ą i jakieś głupie wywiady prezentują.
Modzelku cierpliwosci...Jakby co to pewnie cos wygrzebiemy z Neta...Jak nie ja to Venom lub Hank lub ktos jescze... :D POZDRO
Spoko, tylko wiesz, jeżeli mówią, że coś ogłoszą w tym czasie to niech ogłaszają. A następny plakat niech lepiej będzie jakiś konkretniejszy. Pokazali jak lewa strona jesy czarna a prawa niebieska (czy tam odwrotnie). A teraz pewnie pokażą w pozycji góra-dół :D:D:D:D:D
Taaa.... :D Albo z gory na dol albo w cale ... Jestem ciekaw jaki bedzie to plakat.Mysle ze jesli pokaza venoma to bedzi fatalnie... Venom przeciez jest smaczkiem tego filmu.Najwieksza niewiadoma. Jak Saphira w Eragonie czy Voldemort w Hp IV..... Mysle ze bedzie to sam Spidey....
Taaa.... :D Albo z gory na dol albo w cale ... Jestem ciekaw jaki bedzie to plakat.Mysle ze jesli pokaza venoma to bedzi fatalnie... Venom przeciez jest smaczkiem tego filmu.Najwieksza niewiadoma. Jak Saphira w Eragonie czy Voldemort w Hp IV..... Mysle ze bedzie to sam Spidey....