z tego co przeczytalem w empire [taka angielska gazeta filmowa] w trzeciej czesci ma walczyc z venomem. juz nie moge sie doczekac chcialbm wreszcie zobaczyc czarnego spider-mana[fanom komiksu nie trzeba tlumaczyc o co chodzi]! to moj ulubiony. szkoda ze mary jane ma zginac [wszyscy o tym trabia nawet sama kirsten dunst]. w tym empire pisalo tez cos o kolejnych czesciach w czworce ma walczyc z drugim green goblinem [mam nadzieje jednak ze to bedzie hobgoblin] ale wszystko w rzeczywistosci moze byc inaczej
PEWNO Z ZIELONYM GOBLINKIEM ALE TO BY BYŁO ZA PROSTEI NUDNE WIĘC WYMYŚLĄ JESZCZE KOGOŚ NIE VENONA KOMPLIKACJA I POSTAĆ TRUDNA DO WYJAŚNIENIA ALE NIE OBHODZI MNIE TO :-)
ALE JEŚLI MARY ZAKATRUPIA TO NIGDY WIĘCEJ NIE OBEJRZE TEGO FILMU BO STRACI FAJNIUTKI WĄTEK
PS) JEŚLI MJ ZGINIE MOŻE SPIDEY HAJTNIE SIĘ Z CZARNYM KOTKIEM JAK MYŚLICIE?????
Słyszałem że ma to być Kameleon, ale wolę Venoma i Carnage'a. MJ ma zginąć? Nieeeeeeeeeee. Ja chce MJ więcej i więcej!
Sadze ze wspomnia cos o Harrym-goblinie 100%-owo. Skoro napomkneli jusz o tym w 2 to teraz glupio by bylo tak to zostawic
http://www.filmweb.pl/Im,wi%EAcej,cz%EA%B6ci-tym,wi%EAcej,dolar%F3w....czyli,opi nia,o,sequelach%2C,prequelach,itp.,temat,Topic,id=255095
Polecam lekturę,Venoma chyba przesuniemy do 4
Albo wersja hard-core: Spider-Men, Dare-Devil, Blade, Fantastyczna Czwórka vs. Carnige, Venom, Hobgoblin, Kameleon, Green Goblin Jr, Misterio, Skorpion, Noso, Szoker!!! No może ten kreskówki z fox kids mają zły wpływ na człowieka i wypaczają prawdziwy sens komiksu.
Albo wersja hard-core: Spider-Men, Dare-Devil, Blade, Fantastyczna Czwórka vs. Carnige, Venom, Hobgoblin, Kameleon, Green Goblin Jr, Misterio, Skorpion, Noso, Szoker!!! No może te kreskówki z fox kids mają zły wpływ na człowieka i wypaczają prawdziwy sens komiksu.
Zmierzy się z Skorponem. Skorpion ma osry ogon kturym może rozwalić wszysko . tak jak octopus i Goblin.
nie wiem z kim sie zmierzy ale moglby to byc Anrzej Lepper. Spiderman z pewnością podalby go do sadu...
Z venomem podobno, tak gdzieś było napisane. Chociaż zanim powstała 2 część gadali że w 2 ma być jaszczur, więc nigdy nic nie wiadomo...
To przecież oczywiste, że zmierzy się z Green Goblinem i Venomem. A 4, 5, 6 czy 7 części nie będzie, bo reżyser dwóch poprzednich części Sami Raimi doszedł do porozumienia w tej kwestii z producentami Spidera i cylk o Spidermanie będzie składał się tylko z trylogii.
No a więc jakie są fakty - Tobey Maguire podpisał dożywotni kontrakt na odgrywanie roli Spidey'a, a producenci uznali, że jak będą wypuszczać jeden film w ciagu roku to niexle na tym zarobią (na razie to przeskok będzie ok. 3 letni, więc na trylogi podejrzewam się nie skończy). Problem jest w tym, że Kirsten Dunst nie podpisała tego kontraktu, więc jesli tego nie zrobi to trzeba będzię jakoś wyjasnić jej brak w 4 części.
Co do Venoma lub Carnage'a to wątpie żebyśmy którąś z tych postaci zobaczyli w 3. Powód? Zbyt skomplikowana historia i w ciągu 2h filmu nie uda sie wyjaśnić jak one powstały. Podejrzewam, że w 3 pojawi się na bank Green Goblin i zostanie on wsparty jeszce jednym wrogiem. Jak ujawnili twórcy w Spiderze 2 miała być wprowadzona postać Black Cat i dopiero później z niej zrezygnowano, wiec może w 3 Spidey dostanie jakiegoś sojusznika;)
A JA SĄDZE ŻE W TRZECIEJ CZĘŚCI SPIDERMAN ZMIERZY SIE Z BARDZO DZIELNYM RYSIEM Z KLANU
Proste, że z Venomem. Założe się że oprócz Venoma będzie jeszcze Harry jak Green Goblin :D
Inni potencjalni przeciwnicy w tej, lub następnej częśći:
- Dionizy Złotopolski
- Renata Beger
- Lokatorzy
- Tabaluga
- Krecik/ "The Mole"
- Chojrak tchórzliwy pies
- Łysek z pokładu Idy wraz z naszą szkapą
- Gandalf The White
- Spongebob
- można tak wymieniać i wymieniać, jeżeli kogoś ważnego nie wymieniłem w czołówce to napiszcie :D
Ja myślę że być może znowu z goblinem. Ponieważ w drugiej części Harry Osborn odnalazł strój Goblina. Napewno on będzie goblinem i zmierzy się ze Spider - Manem nie wiedząc że to Petere Parker. MAry Jane chyba nie skrzywdzi nie...
A ja myśle zę on się zjebie na rzadjo i zasra cały świat- ale to tylko przypuszczenie!! :-)
z nikim 3 czesci nie bedzie a jak bedzie zmierzy sie z normanem osbornem ale spider zginie bo mu stanie
Spiderman bedzie walczyl z Harrym, ale w postaci Hopgoblina (Żółty Goblin). Wiem ze takie cos sie wydarzylo, widzialem w kreskowce Harry'ego jako tego wlasnie goblina. Probowal porwac M.J. ale bardzo szybko poszedl do pierdla bo Spiderman go przyskrzynil. Wiec wydaje mi sie ze bedzie on raczej dodatkiem do 3.... Przeciez nikt nie chce ogladac po raz drugi pierwszej czesci... A wiec kto jako drugi przeciwnik ?? Shock (czy jakos tak mial) albo Lizard. Venom na pewno nie, wiem bo czytalem :]
Spiderman bedzie walczyl z Harrym, ale w postaci Hopgoblina (Żółty Goblin). Wiem ze takie cos sie wydarzylo, widzialem w kreskowce Harry'ego jako tego wlasnie goblina. Probowal porwac M.J. ale bardzo szybko poszedl do pierdla bo Spiderman go przyskrzynil. Wiec wydaje mi sie ze bedzie on raczej dodatkiem do 3.... Przeciez nikt nie chce ogladac po raz drugi pierwszej czesci... A wiec kto jako drugi przeciwnik ?? Shock (czy jakos tak mial) albo Lizard. Venom na pewno nie, wiem bo czytalem :]
Co za różnica z kim (na przykład z G.W. Bushem) ważne że hamburgery znów zarobią na głupocie swoich rodaków i innych narodów.....póżniej nakręcą 10 części i wtedy stwierdzą że był to super film. Po prostu niedobrze mi się robi od takiego kina....
Pozdrawiam!!
PS: Niech hamburgery zrezygnują z ekranizacji komiksów, bo wychodzi im z tego niezała szmira.....
Jesli nie zauwazyles przeslania w tym filmie to twoj problem..... Poczytaj sobie temat w dziale Spider-man 2, ten z bodajze 60 odpowiedziami..... Tamten gosc ma racje, to nie tylko glupi film sensacyjny, on chce nam cos pokazac.... Ale niektorzy nie chca tego dostrzec bo uwazaja sie za ambitnych kinomanow.
W trzeciej części pojawi się Czarmy Kot zagrany przez Elize Dushku - to są oficjalne informacje.
Z Zielonym Goblinem. To wiadome poniewaz Harry teraz jest goblinem i chce sie zemscic za ojca!
tak jak juz napisal Jazzwhisky z Sandmanem i Hobgoblinem, tutaj macie wiecej o tym: http://film.onet.pl/0,0,1082862,wiadomosci.html [film.onet.pl/0,0,108286 ...]
Jejku, czy nikt nie widział.że w II części był ten doktorek bez ręki co zmieni się w Lizzarda (jaszczura)? To pewne,że będzie miał dwóch przeciwników - Jaszczur + Harry-Green Goblin.
Według jednego z czołowych szpiegów pracujących nad Spider-Manem 3, wrogiem, a raczej wrogami będą: SandMan, Vulture, Hobgoblin i... VENOM! Czy to prawda, dowiemy się z czasem.