6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144682
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Według mnie pod koniec filmu zginie Mary Jane(np.ratując życie Peterowi),przec co pajączek całkowicie utraci swą moc(w drugiej części widzimy związek pomiędzy mocą spidera a miłością do MJ,są to momenty,,blokowania"się mocy petera,naprzykład wtedy gdy głowny bohater dowiaduje się o zarenczynach ukochanej),takie zakończenie ukazywałoby głębie spidermana.A co wy o tym myślicie??

ocenił(a) film na 7
daria_gabriel

ja mysle ze moja ulubiona aktorka nie powinna ginąc!

ocenił(a) film na 10
ZlyCzarny

Nie zginie bo spidermanów jak kiedyś słyszałem miało być około 9, to co słyszałem to przesada a może kto wie, spiderek to długi i szeroki temat choćby za sprawą komiksów i kreskówek.

Mateo_SF

Według oficjalnych informacji będzie siedem części Spidermana. Prawdopodobnie wystąpią w nich między innymi: Blade, Punisher (Mściciel), Baron Mordo, Doktor Strange, Creaven Myśliwy, Daredevil. Ostatnia część to będzie albo wątek Daredevila i King-Pina albo Kapitana Ameryki i Reda Scala.

ocenił(a) film na 7
richard__riddick

Oficjalnych informacji? mogę prosić o linka

MlodY

wyczytałem to na film.onet.pl

jakieś dwa miesiące temu

ocenił(a) film na 10
richard__riddick

Ja tez czytałem o następnych częściach ,

ocenił(a) film na 6
patryks83

MJ zginie dlatego, ze nie Dunst nie jest juz zainteresowana ta rola i nie podpisala kontraktu na przyszle czesci. Zostalo, wiec tylko jedno logiczne rozwiazanie = smierc...

ocenił(a) film na 4
Carnagge

ja to gdzieś przeczytałem, że aktorka, która gra M.J. ma kontrakt na 3 filmy i odmówiła udziału w kolejnych.

richard__riddick

Na początku miało być 9 części. Taka była mowa.
Na niektórych newsach to straszą, że to ostatnia część.
Ale to bez sensu. Zresztą ich sprawa. Jak nie chcą zarobić to trudno.
A Dardevil i inni bohaterowie komiksów jak np. Blade czy Kap. Ameryka nie wystąpiął w Spider-Manie bo tak ustaliło szefostwo Marvela już dawno temu. Ze nie będzie żadnych crossoverów czyli Spider to Spider, Blade to Blade i żadnych spotkań różnych bohaterów komiksów w jednym filmie jak bzdura w stylu komoiks Batma nad Metropolis. Jedyny co w tym mogło być fajne to kontrast dwóch postaw. Batman działający na pograniczu prawa. I Superman zawsze właściwe decyzje itp. co nie uważam, że jest złe. Ale Batmana wole bardziej. A co do crossoverów to jedyne co mi się podobało to Tajne Wojny - Secret Wars.

van_Gregorian

Tak tak. Powalająca wypowiedź... Szkoda, że do mnie nie dotarła...

richard__riddick

Twoja nie lepsza : "wyczytałem to na film.onet.pl

jakieś dwa miesiące temu".

Opierasz się na "jakimś" Onecie. Lepiej zajrzałbyś na jakieś zagraniczne strony.