czek diz! nareszcie pokazano Venoma
http://www.youtube.com/watch?v=pTFMtravl-M [www.youtube.com/watch?v...]
Bez przesady.. Venom wyglada gorzej niz Mike Myers w KOCIE.. :D
Fake i to slabiutkiii....:P
Żałosny fake... sceny z 1 i 2 części, tylko zmienili kolor spidera i goblina. Scena z X-mena z roztopionym adamatnium...
heh toś to palnoł ! jak te ujęcia Venoma sa fake to ja jestem Donaldem Tuskiem z Platformersów obywatelskich !
heh powiedz mi jeszcze że są to sceny wyjęte prosto ze spawna albo z
Kubusia puchatka !
Heh Gore88 możesz już zacząć zmieniać nick na Donald Tusk z platfotmersów......
Venom to przemalowany Alien.
Stary fejk i w dodatku kiepski...ale widać że jeszcze zdołał kogoś nabrać:D
Gore Ty tak na serio czy tylko sobie zartujesz? A co jeśli to nie fake???..... JA PIE***E!!! HAHAHAHAHA!!! Na tym to największy śmiech!! Ślepy jesteś czy co? Jak wogóle można było sobie pomyśleć, że to prawdziwy Venom?? Ja to tam mam to w d***e, ale są tu niektórzy użytkownicy, których mozesz bardzo łatwo takimi postami wyprowadzić z równowagi, poczekaj niech to np. Venom albo Angelus przeczytają to się dowiesz o co mi chodziło ;]
Przeczytałem to kilka godzin po pojawieniu sięna filmwebie. I stwierdziłem ze nie warto sięwypowiadać anie znowu tłumaczyć jakiemusfrajerowi że jest nie normalny i ślepy. No ale skoro mowa o mnie to postanowiłem dołożyć swój głos. Mnie to jakoś bardzo nie denerwuje, przynajmniej nie bluźnie tak jak angelus (pozdro dla niego) ale poprostu tracę wiarę w ludzi. No ten fake widziłem już dawno, ale wpadłem na bąbowy pomysł, jak zpoobiegać takim głupim tematoą i zrobić z tego jeden wielki, kultularny temat, na którym nie będziemy sie kłucić tylko gadać, ale to nie długo.
do Venoma :
sam jesteś frajerem ,do tego ślepym i nie normalnym ,nie mówiełem że to trailer imbecylu.Myślisz że jak napiszesz sobie w opisie że jesteś kinomanem od 2,5 roku to jesteś Bogiem , znajomi którzy także widzieli ten clip zgodzili sie ze mną że gościu najwyraźniej wmontował sceny z Comicconu ( te z Venomem).Druga rzecz: Wiedziałem że są to sceny ze Spideya 1 i 2 myślisz że musisz mi tłumaczyć czym jest fake ! następna rzecz idź do podstawówki chłopcze i naucz się poprawnie pisać "tematom" a nie "tematą" magistrze "polska mowa dobra mowa".
w temacie napisałem "nowy trailer bo są tam sceny z Venomem na które warto zwrócić uwagę.Nawet nie wiesz jaki jestem zaszczycony że zostawiłeś tu swój wpis o wielki 14 letni kinomanie ! jak chcesz sie popisać i pobesztać kogoś smarku to se idź na forum "Hepalumfy" i pobesztaj ludzi w swoim wieku.
do Venoma :
sam jesteś frajerem ,do tego ślepym i nie normalnym ,nie mówiełem że to trailer imbecylu.Myślisz że jak napiszesz sobie w opisie że jesteś kinomanem od 2,5 roku to jesteś Bogiem , znajomi którzy także widzieli ten clip zgodzili sie ze mną że gościu najwyraźniej wmontował sceny z Comicconu ( te z Venomem).Druga rzecz: Wiedziałem że są to sceny ze Spideya 1 i 2 myślisz że musisz mi tłumaczyć czym jest fake ! następna rzecz idź do podstawówki chłopcze i naucz się poprawnie pisać "tematom" a nie "tematą" magistrze "polska mowa dobra mowa".
w temacie napisałem "nowy trailer bo są tam sceny z Venomem na które warto zwrócić uwagę.Nawet nie wiesz jaki jestem zaszczycony że zostawiłeś tu swój wpis o wielki 14 letni kinomanie ! jak chcesz sie popisać i pobesztać kogoś smarku to se idź na forum "Hepalumfy" i pobesztaj ludzi w swoim wieku.
Fake jak bum cyk cyk,po pierwsze tam sa sceny z jedynki,po drugie goblina ktos przemalowal ^^ po trzecie venom jest strasznie podobny do aliena,dziwne dziwne^^
usunac!:P
aonisk@... napisał:
"A mi się filmik podoba i chętnie pujde na film , i nieobchodzi mnie do kogo jest podobny venom"
poczekaj aż zobaczysz venoma z prawdziwego trailera(kiedy się tylko pojawi:)
Gore88 napisał:
"znajomi którzy także widzieli ten clip zgodzili sie ze mną że gościu najwyraźniej wmontował sceny z Comicconu ( te z Venomem)[...]"
Tyle że w zwiastunie z Comic-Conu nie ma takich ujęć Venoma - są pod koniec lekko rozmyte ujęcia tylko.
a i ciekawe skąd ten gość miał oficjalną wersje trailera z comic-conu jak nigdzie w sieci takiej wersji w ogóle nie ma narazie tylko kiepska wersja cam. Gore88, bronisz tego fejkowatego venoma jak własnego dziecka, a każdy kto chociaż widział kilka fak'ów oraz kilka prawdziwych zwiastunów rozpozna kolostalną różnicę.
Dobra wy wiecie swoja , ja wiem swoje, ok, kończymy ten temat bo tu sie zaraz krew poleje, a poza tym też widziałem wiele fake'ów i wiem ile one zrobiły zamieszania chociażby m.in. z "Dragon Ball Z", "Transformersami" , "X- men'ami" czy choćby z "Aliens vs. Predator"
gdzie było widac wyraźnie że są to fake'i , hehe a co do obrony jak własnego dziecka, to moje zdanie że ten Venom jest true a nie fake.
Czy ja ci mówie żebyś wierzył że to Venom jaki będzie w "Spideyu 3".
Każdy ma swoje zdanie na ten temat więc...
Szkunec dla ciebie 'Królik Pudding'
I co z tego że ma czternaście lat, mam wiedzę kilka krotnie wiekszą od ciebie a ty siępoprostu nie znasz i będziesz na siłe wszystkim wmawiał że białe jest czarne. No i ja nie jestem ślepy. Jakośnie pamiętam żebuśzałozył wcześniej temat na SM3, a na jedynym który założyłeś zostałeś wyśmiany, tak jest jak siępiszę głupoty. Tym tematem dołączyłeś do niechlubnej elity frajerów którzy się nie znają na filmach. Wystarczy sobie przejżeć listę tematów to sobie zobaczysz ile napisałem na tym forum i nigdy nie zostałem zjechany tak jak ty. (no raz nie doczytałem takstu, bo sięśpiszyłem i zjechałm mojego kolege z klasy, który zrobiło sobie tylko jaja, no a ja nie przecztałe wszystkiego i wziąłem to na poważnie). Twój wspaniały reser znalazł się w archwum Fake'ów to chba przesądza o tym czy jest prawdziwy. ( a nie dodałem go ja)
No i powinieneś czuć się zaszczycony, że tracę na ciebie czas. Wieszjak chciałeś żeby ktoś zwrócił na ciebię uwagę (bo chyba się niedawno zlogowałeś patrząc na twój blog) to mogłeś napisaćjakiś ciekawy i błyskotliwy temat (na taki raczej cię nie stać) a nie stałeś się nstępnym głupkiem który uważa ze się zna i kazdego który powie mu że się myli zaczniesz besztać. Jak chcesz siędowiedzieć co o tobie lub o mnie myślą inni uzytkownicy, to załóż temat "Gore88 -Frajer czy czternastoletni Venom" to siędowiesz co inni myślą o tym że ma czternaście lat i o twojej głupocie. No i mogęwiedzieć ile taki jełop jak ty ma lat.
Gore czlowieku.. Przeciez trzeba miec chyba oczy u Kowala zamawiane zeby nie widziec ze to Fake... ludzie przeciez to krazy w sieci juz jakies pol roku jak nie wiecej, a tu taki jeden łoś sie nabral... No poezja, normalnie. Venom wyglada fatalnie, zobaczysz Gore....Raimi odwali nam takiego Venoma ze bedziesz Venoma z Filmwebu na kolanach przepraszal.....Imbecyl....A ty wiesz chociaz kto to taki???
venom, nie rób z siebie idioty, szkoda czasu na takich smieci!
Ty kur** przypier****** tu jakis pierd***** i wyzywasz wszystkich od jeb****ch idiotow bo wiedz ze to fake?! ban temu pier****** chu**** idz sie lecz i nie wyzywaj porzadnych kinomanow idioto jeb*****
A ja tam wole poczekać do Maja 2007 i dopiero później coś mówić .
i nie patrzyłbym na Youtube bo to skarbiec pełen zfake'owanych
rzeczy.Kurde ale mogliby już tego Venoma pokazać, no pokazali
ale nie dość że na Youtube to jeszcze w krytycznie słabej kopii