PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144076
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

nuda jak holera

ocenił(a) film na 3

1, 2, 3 co za roznica. Zygac mozna od tych filmow supermeny, spajdermeny, transformery i inne tego typu. Chyba wszystko rodi jeden kolo, ta sama fabula tylko bohaterowie inni, zenada. 3/10

ocenił(a) film na 9
rzetel3

Nie robił tego jeden kolo bo:

Transformers zrobił Michael Bay
Spider-Mana zrobił Sam Raimi
Supermana zrobił Bryan Singer

Mam rozumieć,że chciałeś fabułę z przesłaniem?:|

Nie wiem jak można żygać od Transformerów skoro to pierwszy film o nich(?)chyba,że żygałeś już od nich gdy wyszły bajki animowane.Inne tego typu?,czyli? Hulk,Fantastyczna czwórka,X-men,Batman,Iron-Man(dopiero powstanie).Jednym słowem filmy na podstawie komiksów i bajek animowanych.

ocenił(a) film na 3
Darth_Carnage

Chodzi mi o to, że poprostu nudza mnie. I co ja zrobie, skoro nie mam na to wpływu. A Transformersow w wersji animowanej nie ogladałem. A tak poza tym, to nie przepadam za filmami na podstawie komiksow i bajek. Wolę je w formie bajek, choć teraz już nie oglądam.
Pozdro

ocenił(a) film na 5
rzetel3

W takim razie po cholerę oglądasz, jeżeli żaden film Ci się nie podobał, i wystawiasz wszystkim 3/10 ?!

"ta sama fabula tylko bohaterowie inni"

no nie gadaj, serio ?

ocenił(a) film na 3
grzegorz_02

Ogladam, bo mam nadzieje, ze w koncu cos innego zrobia. A jak ma mi sie film spodobac jak go nie obejrze. A czemu ty nie wystawiasz samych 10. I poza tym wszystkim, mam prawo do wlasnych opini na dany temat tak samo jak ty i inni.
"Serio, serio"

ocenił(a) film na 5
rzetel3

To widzę, że masz wysokie wymagania względem ekranizacji komiksów. Nie wystawiam samych dziesiątek, bo nie każdy film wg mnie na to zasługuje, zresztą co to ma do rzeczy? Oczywiście, że masz prawo. Ale ja chyba też mogę wypowiedzieć się na temat Twojego postu ?

ocenił(a) film na 3
grzegorz_02

No i szanuje Cie za to, ale jak będziemy ciągnąć dalej tan temat, które zresztą sam zacząłem o tych prawach, to do końca stulecia nie zdążymy. Napisałem odpowiedź,ponieważ chciałem wytłumaczyć tobie,że po prostu taki jestem i mam taki sposób oceniania filmów, może nie najlepszy, ale zawsze coś. Pozdro. :)

ocenił(a) film na 3
grzegorz_02

11 listopada
Evan Wszechmogący (2007)
Evan Almighty 3/10

9 listopada
Hot Fuzz - Ostre psy (2007)
Hot Fuzz 8/10

8 listopada
Job, czyli ostatnia szara komórka (2006) 10/10

7 listopada
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata (2007)
Pirates of the Caribbean: At World's End 9/10

7 listopada
Spider-Man 3 (2007) 3/10

7 listopada
Unrest (2006) 7/10

6 listopada
Turistas (2006) 5/10

4 listopada
Transformers (2007) 3/10

Prestiż (2006)
Prestige, The 10/10

Piła III (2006)
Saw III 4/10

Ostatni król Szkocji (2006)
Last King of Scotland, The 8/10

Tripper, The (2006) 1/10

Zagubieni (2004) (Serial TV)
Lost 10/10

Szósty zmysł (1999)
Sixth Sense, The 10/10

Żywot Briana (1979)
Life of Brian 10/10

Monty Python i Święty Graal (1975)
Monty Python and the Holy Grail 10/10

Zielona Mila (1999)
Green Mile, The 10/10

A to tak dla ciebie, abyś mógł zobaczyć te "same 3/10" :)

rzetel3

Ale jesteś zdesperowany. I co z tym fantem zrobisz? Ja sugeruję strzelić sobię w łeb! LOL co za gostek!!

ocenił(a) film na 3
Bialy_Pielgrzym

Zdesperowany... No cuż skoro tak uważasz. Ja nie mówie, że nie możesz tego oglądać, ja tylko wyrażam swoją opinie na ten temat. A że ty masz inną to "szacun" dla ciebie.

P.S Piszę w cudzysłowiu, bo się "naczelni poloniści Polski" będą czepiać.

ocenił(a) film na 4
rzetel3

idzcie sie dzieciaki nauczcie pisac, darth i rzetel, skaczyliscie choc gimnazjum juz ? Bo chyba slowa bez bledu ort nie umiecie napisac ;/

ocenił(a) film na 9
slocik

Pokaż mi gdzie zrobiłem błędy ort.?

ocenił(a) film na 5
slocik

Przeczytaj-tylko tym razem uważnie-post dartha jeszcze raz. Błędu tam nie zauważyłem. A ja np. też mógłbym się przyczepić do Twojego postu, przecież napisałeś te 2 zdania bez polskich znaków. Wiesz, że są takie litery jak ą,ę,ć,ż,ź? I co, miło ?

ocenił(a) film na 9
grzegorz_02

Ja też czytałem 3 razy swojego posta i nie widziałem tam żadnego błędu ortograficznego...

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

slocik ,a ty taki dojrzały i błędów nie robisz??"skaczyliscie"-chodziło ci o skończyliście??jakby co to ja skończyłem już gimnazjum...

ocenił(a) film na 4
Darth_Carnage

Używacie słów potocznych, a i tak nie umiecie napisać ich poprawnie... powiem wprost - jest to już spód dna...

Alternatywna nazwa dla torsji nie jest wcale pisana z użyciem litery "ż"...

ocenił(a) film na 5
Der_SpeeDer

tylko przez "rz". Ale to tylko jeden błąd.

ocenił(a) film na 4
grzegorz_02

ja jestem analfabeta ortograficzny, ale to was nie usprawiedliwia, jezeli ktos taki jak ja widzi bledy to znaczy ze jest nieciekawie O_o

ocenił(a) film na 9
slocik

A nie pomyślałeś,że nie tylko ty możesz być analfabetą?

ocenił(a) film na 4
Darth_Carnage

moge i byc jedynym analfabeta na tym forum, ale co to ma do tego ze ty robisz bledy ? I po co ja w ogole pisze tym temacie, potrzebuje jakies nowe hobby ...

ocenił(a) film na 9
slocik

To ma do tego,że ja tez mogę być analfabetą i dlatego robię błędy...

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

A czy analfabeta, to nie jest przypadkiem osoba która nie potrafi czytać i pisać ?

ocenił(a) film na 9
grzegorz_02

No właśnie też coś mi tu nie pasuje...

ocenił(a) film na 3
slocik

No to mne se poplaf bo se nomanie poplace i mne mamósa becie mósiala ótólac . A ty co polonista czy co?

ocenił(a) film na 5
rzetel3

Żeby zauważyć błąd, wcale nie trzeba być polonistą. Wystarczyło uważać tylko trochę na lekacjach polskiego...

ocenił(a) film na 3
grzegorz_02

No ja wiem, ale pisałem szybko i nie patrzyłem na błedy czy inne tam. Teraz już będę uważał, bo mnie zaraz zlinczują. Swoją drogą, to jakbym napisał, że film jest dobry i dałbym mu 10/10, to żaden by się nie odezwał. Ale co zrobić. :)

ocenił(a) film na 5
rzetel3

Ja myślę, że odezwałby się ktoś (może ja np.) z pytaniem, a dlaczego tak wysoko i zapytał o jakieś sensowne argumenty.

ocenił(a) film na 3
grzegorz_02

Jednym słowem, co nie zrobię i tak będzie źle. I jak tu żyć na tym świecie. A wszystko poszło o za małą ocenę i jeden błąd ortograficzny.

ocenił(a) film na 5
rzetel3

Ja myślę, że za bardzo się tym przejmujesz. Mój poprzedni post to tylko przypuszczenia, coś w stylu, a co by było gdyby, w odpowiedzi zresztą na Twoje-sam przecież chyba napisałem, co byłoby gdybyś wystawił 10/10 (czy coś w tym stylu).

ocenił(a) film na 5
grzegorz_02

Poprawiam błąd - w drugim zdaniu powinno być napisałeś ;).

ocenił(a) film na 3
slocik

No to mne se poplaf bo se nomanie poplace i mne mamósa becie mósiala ótólac . A ty co polonista czy co?