Spidermana lubiłem zawsze i kreskówke i film ale o ile kreskówka była zawsze super, to 1 filmu część troche mnie rozczarowała, ale 2 była już znacznie lepsza pod względem zakończenia. No bo w końcu Mary Jane została z Peterem ale nie podobało mi sie że jak już był całkiem koniec to pokazali ją jakąś taką smutną. Mam nadzieje że w 3 to sie wyjaśni! Czekam z nicierpliwością!!!
No coz, jezeli czesc 3 zamknie serie, to bedziemy wiedzieli juz wszystko :) pozdrawiam ;)
na to że częśc 3 zamknie serię są mierne szanse chyba że wyniki finansowe bedą poniżej oczekiwań na to raczej nie ma co liczyc
twórcy zresztą specjalnie wprowadzili Venoma,chcą natrzepac kasy żeby zrobic częśc czwartą
Czlowieku nie wiesz co mowisz:)gdyby M.J. byla w pierwszej czesci z Peterem...z reszta o co Ci biega???Na tym wlasnie polega dramat petera ktory mimo iz ja kocha nie moze z nia byc zeby jej nie narazac.Pierwsza czesc jest duzo lepsza od drugiej.Do 2 jakby scenariusz pisalo 100 osob i nic sie nie trzyma kupy!!Myslalem ze skoro tak lubisz kreskowke i komiksy bardziej bedziesz znal sie na rzeczy.Ale jest zupelnie odwrotnie.Bzdury wypisujesz i tyle
zamknąć serię? to nie Hary Pojeb, 4 kurdupli z pierścieniem czy polska trylogia, żeby mieścic wszystko w 3 częściach
właśnie że 2 była lepsza, Dr.Octopus i cała akcja, spójrz sam na oceny, nie tylko tu nawet na IMDB
Mi akurat bardziej podobała się druga cześć. Black Spider, to jakiś dziwak, mnie się czapia jak zjadę jakiegoś kolesia, który twierdzi że ma prawdziwe zdiecie Venoma albo inne dziwne historie. A ten gość nic złego nie napisał, i nic głupiego, to że mu sie bardziej podobała dwujka to znaczy że ma gust w odróżnieniu od ciebie. A ten temat jest żałosny http://www.filmweb.pl/topic/516758/Co+za+bzdury+++.html [www.filmweb.pl/topic/51...]
Jak dla mnie druga czesc Spidera byla o niebo lepsza od pierwowzoru... w glownej mierze dzieki bardzo dobremu przeslaniu i pokazaniu Tak naprawdę Czym jest wilka odpowiedzialnosc w zyciu Petera. Ogolem rzecz biorąc jedynka ciutke mnie zawiodła ale i tak jest jedną z najlepszych ekranizacjii komiksów. a co do trójki to czas pokaze..;] Nie dzielmy skóry na,,, misiu,, ;]
A tak poza tym to ja nigdy nie bylem za zjezdzaniem nowych uzytkownikow na forum.Wydaje mi sie ze to niczemu nie sluzy a wrecz nie ma sensu.Choc raz poparlem Angelusa bo mial racje kiedy zjechal Ceziego ale tylko w tym jedynym przypadku...
z gustami sie nie walczy..nawet jezeli ktos wogole nie ma gustu..;]
(moja siostra slucha tokio hotel..:p to wszystko wujasnia.. ;P:P:P )
PZDR
Tokio Hotel nie śpiewa źle tylko są idiotami, chodzi mi tu o ich wyglą i zachoawnie. A tak jesli chodzi oi tego misia, to Longer nie byłeś przypadkiem na Sezonie na Misia, bo ja raczej dzisiaj idęi muszę wiedzieć czy jest dobry, ana forum mają bardzo odmienne zdanie, a tobie ufam.
Apropo sezonu na misia ...mi sie podoba :] coś w stylu skok przez płot i innych takich :D mozna sie uśmiać ... a Tokio Hotel ... to produkt teraźniejszości ... taka jest prawda .... to sie dzisiaj podoba malym desperatom .. moze i maja dobra muze .. ale tak jak dark mówi .. robia z siebie kretynow i idiotow ...
Darth ....sezon na Misia moze byc..:D Nie jest to dzileo na miare Shreka ale m swoj urok.Zawsze moizna sie posmiac..:D:D:D A tokio Hotel....:P Nie moge tego nazwac Rockiem..;/ To jest taki Pop...bardziej... a ostatnio nawet doszedlem do wniosku zet en caly Bill...jest chyba transwestytą..:P:P:P:P
Ale pozory czasem mylą.... :P:P:............chyba nie tym razem..:D
Lece do klubu..:D Quo Vadis RLZ..:D
Sezon na misia był nawet. Widzę że max na stałe zaczął tu pisać, i się nawet zna na filmach.