i jak wyszła 1 czesc jako fan pajaka poszedlem do kina film jak na komiks bardzo mi sie podobał wiec czekałem na 2 zwiastuny do 2 byly swietne (ale z WTC z 1 czesci jest najlepszy) poszeldem do kina i co rozczarowlaem sie 2 czesc wogole mi sie nie podoba, nie jest tragiczna ale w porownaniu do 1 jest gorsza. i teraz 3 jedynie co mnie zacheca pojscia do kina na ta czesc jest VENOM najlepszy przeciwnik dla spidera, tylko oby nie bylo ze VENOMA pokaza na koncu jako jako poczatek 4 czesci bo to byla by porazka i mam nadzieiej ze 3 bedzie lepsza od 2, a jestr tak jak z 2 zwiastun jest dobry.
I po co nowy temat? Dyskusja na temat "czego oczekujemy po trojce" tez juz byla! Ludzie nie robcie tu smietniska... Chciaz ten temat jeszcze zdzierze, bo nie jest az tak oklepany jak np ten:
http://www.filmweb.pl/topic/514543/Spiepszyli+kostium+symbiota++.html#1113435 [www.filmweb.pl/topic/51...]
Ludzie! Najpierw popatrzcie czy tak itemat juz nie istnieje, a ewentualnie potem zakladajcie nowy...
Seth.... Widać ze dzieci Neo mnożą się jak mrówki...:P:P:P Dopiero co zakonczylismy walkę z Cezim...ooppss Nolanem :) :D :P:P:p
Ja tam sie nie cisnieniuje, tylko kulturalnie zwracam uwage. Nastepnym razem po prostu poczytaj wczesniejsze tematy, zanim zalozysz nowy. Dobrze przynajmniej, ze nie wyskoczyles z czyms takim jak ten drogi, o czarnym kostiumie.
Koleś ty się z buszu wyrwałeś, czy poprostu czytaćnie umiesz. Widuje ciena tym forum, i widzę że nie jesteś farjerem który nic nie wie. Wiec dziwi mie ten twój tekst o Venomie, chba zrobie jakistemat podsumowywujący, zeby każdy móg to sobie zobaczyćbez szykania poo forum. Venom pojawi się pod koniec, ale z powodu dużych urazów ciała symbit porzuci Ediego. I koniec, rozpiszę sie o tym innym razem. Venom nie bedzie żadnym wstepem do 4 cześci ale będzie w filmie tylko jedną walke.
Hmmmm...Ciekawe od kiedy forum należy do was!!!Każdy ma prawo pisać o filmie i wcale nie musi znać wszystkich poprzednich postów...a moim zdaniem to wasze odpowiedzi i najeżdżanie na każdego zaśmieca to forum.
własnie przecież koleś napisał jak podobały mu sie poprzednie Spider-many i jakie ma oczekiwania wobec kolejnej części i to jest zaśmiecanie forum?naprawde niektórzy z was to już przesadzają rozumiem żeby ktoś cały czas wciskał fałszywe zdjęcia Venoma albo zdjęcie sprzed paru miechów ale gośc po prrostu coś od siebie napisał;więc jeżeli ktoś napisze recenzje jakiegoś filmu to wy powiedziecie że zaśmieca forum bo już ktoś pisał recenzje??no ludzie powagi troche
Włąściwie to Derven ma racje, no ale troche przesadziłem, tylko nie napisałem tu nic o rządzeniu forum.
No comments...... jak tak dalej pojdzie to nie bedzie sensu wchodzic na to forum.....
od szpiega na planie wiadomo, ze venom wezmie udzial w dwoch walkach, jedna ma byc zwiazana z jego narodzinami a druga z jego porazka (ewentualnie smiercia brocka)
wlasnie chlopaki o co te klutnie???jesli nawet ktos pisze o tym co juz od dawna jest wiadome lub cos o czym nie ma pjecia to mozna to przeciez elegancko wytlumaczyc tej osobie.Dla mnie naprzyklad to zaden problem a przyjemnosc aby kogos uswiadamiac w takim filmie jak spider man..pozdrowionka
Jak dla mnie smieszne sa wypowiedzi niektorych, jak na przyklad:
"No comments...... jak tak dalej pojdzie to nie bedzie sensu wchodzic na to forum....." (nie zebym sie czepial akurat tego Pana)
Ludzie opanujcie sie, fora sa dla ludzi, i co ma za znaczenie czy ktos jest tu dluzej czy dopiero sie zalogowal, kazdy ma prawo sie wypowiedziec na dany temat, i czy wam sie to podoba czy nie to tego nie zmienicie, niektorzy traktuja ta strone za powaznie, bo jakis temat sie powtorzyl to odrazu zjechac goscia ktory go napisal? parodia moim zdaniem, powinniscie miec podejscie do sprawy takie jak Black Spider, ktorego za to podziwiam i chyle czola, a nie za byle gowno rozpoczynac wojne, takie fora powinny zblizac do siebie ludzi ktorzy tym samym sie interesuja, a Wy tym czasem przez swoje zachowanie wzbudzacie niechec do siebie.
A odnosnie temetu to powiem tylko, ze moim zdaniem obie czesci Spider-Mana byly na wysokim poziomie i mi sie bardzo podobaly, i mam nadzieje ze trojka bedzie jeszcze lepsza. Pozdrawiam
Zbierze sie grupa kolezkow i mysla ze tworza forum..Forum jest dla wszystkich i moga psac o czym chca.A wy lepiej zrobicia jak odpiszecie grzecznie lub jesli sie wam nie podoba nic z tym nie robcie.Ja np. nie wchodze na tematy ktore uwazam za nieciekawe i nie komentuje tego.Wiec nie widze problemu.Dzienks za poparcie:D
Włściwie po części masz racje, ale jak widze jak ktos piszę jaki dziwne spekulacje, i inne beznadziejne teksty, to go poprawiam ewentulanie powiem że sie nie zna. Ale nigdy ni bluźnie na nikogo tak jak to Robi angelus17 czy AzuR.
zmienilem zdanie..Bez przesady po co bluzgac ale trzeba z nimi zrobic jakis porzadek..Luknijcie sobie na to http://www.filmweb.pl/topic/516673/oby+by%C5%82+lepszy+.html [www.filmweb.pl/topic/51...]
koles mnie zdumiewa..jak mozna byc takim kretynem????
no cóż takich tematów to moderatorzy raczej nie usuną więc możesz darowac sobie porządek na tym forum,po prostu nie odpisuj