witam , ja tez lubie tego pajaka , uważam ,że maja w filmie (juz poza klimatem i świetnym prowadzenie akcji) kapitalne i skomplikowane F/X. Pytanie moje brzmi nastepująco - czy jest jakas fajna gierka na PC o spidermanie?? , taka gdzie będe mógł skakac po wszystkich budykach i bujac sie na tych pajęczynkach miedzy nimi
I jeszcze jedno pytanie którego nie chciałem zadawac ale mi chodzi po głowie - jak on sie czepia tych scian przez buty i rękawiczki ?? przeciez jego moc nie działa na zasadzie magnesu tylko za sprawa malenkich włosków :-)
pozdrawim
W komiksie to pisali coś, ze jego przyczepność jest na tyle silna, że przez kostium przsiąka,a włąśnie w filmie to nie wiem, może to się zalicza jako jeden z wielu jego błędów. Ale nie wnikajmy!! Pająk od zawsze umiał sie kleić do ścian w kostiumie :D:D
Pytanie dosyc proste-to pierwsze.
Według mojego doświadzczenia, najlepszy jest ultimate spider-man-gra wymiata jak nie wiem. Dobry też jest spider-man the movie, rówinież polecam, w przeciwieństwie spider-man movie 2 jest beznadziejna. Z starszych gier polecam spider-man, grę oprtą raczej kreskówce(komiksie), lecz nie można w niej chodizc po ziemi, tak samo jak w spider-man the movie. Njleoszy jest jednak ultimate, super grafa, mozna garc venomem, mnóstwo żeczy do odblokowania, i wogule grac nie umierac.