Bo jestes głupi i tyle, nie wypisuj tu bzdur i nie psuj ludziom krwi, frajerze!
Agata S.
The Eye był chiński bracie, chiński. A japońskiego kina nie trawisz może dlatego, że....go nie rozumiesz ? Azjatyckie kino WYMAGA od widza nie tylko patrzenia, ale także zastanowienia sie nad nim, jesli chcesz ogladać prostackie, łatwe do zajażenia filmy, to oglądaj sobie te amerykańskie horrorzyny(nie twierdze, ze wszystkie są słabe, o nie).
pomijając, ze The Eye nie jest japoński... :p to akurat Uzumaki w niczym, w NICZYM nie przypomina tych filmów, które wymieniłes, jeżeli wydają ci się one podobne to nie wiem jak oglądałeś film :|
eh, ja bym nie powiedziała, że to film grozy... Mieszanka dziwna komedii, horroru, i właściwie to nic z tego nie wynika. Ja się bardzo rozczarowałam.
Z tym że Uzumaki to lipa to się zgodze.Nie dość że film zawierał w sobie troche komedii to fabuła była całkowicie do bani jak z resztą jej wykonanie :]
Ale w żadnym wypadku nie zgodze się że Ring,Grudge czy też The Eye to lipa.Jak to powiedział poprzednik nie rozumiesz tych filmów i póki nie zmądrzejesz żaden z tego typu nie spodoba ci się :]
Film może i lipa (znaczy się, z tego co mówicie, ja jeszcze nie obejrzałam, ale szczerze chce się za to zabrać) ale manga na podstawie której powstał jest genialna. Polecam, przeczytajcie i porównajcie ;] (choć moze nie ma czego ;x)