PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563855}

Spis drani

The Hit List
2011
5,6 6,6 tys. ocen
5,6 10 1 6550
Spis drani
powrót do forum filmu Spis drani

Długo się zmuszałem do obejrzenia tego filmu. A kiedy już nie miałem wyjścia - skusiłem się. Powiem tak: niezmiernie się cieszę, że nie musiałem wydawać kasy na bilet do kina bo wyszedłbym po 0,5h. Niestety Cuba nie daje rady w tym filmie, aktorsko. Na palcach jednej ręki mógłbym policzyć filmy z jego udziałem, które utkwiły mi w pamięci. Niestety kiedy już wystąpisz w Hollywoodzie w produkcji, w której musisz się ścigać psim zaprzęgiem, twoja kariera może już nie ruszyć z miejsca i jesteś skazany na takie filmy jak "Hit list". Drugi rudzielec też się niestety nie popisał, ale do aktorów nie można mieć dużych pretensji. Największe zastrzerzenia mam do scenarzysty, reżysera i ludzi od efektów specjalnych. Jeśli mieli do wyboru: robić lichy pościg samochodowy i nie robić go wcale to wybrali źle. No i motyw z tą lista jest niestety badziewny, lub też opowiedziany w sposób nizbyt ciekawy.
Podsumowując: film słaby, filmów takich jest teraz baaardzo dużo zaczynając od filmów ze Snipesem w Rumuni, kończąc na mizerii ze starzejącym się Van Dammem. To ja już wolę absurdalną "Adrenalinę" niż te wypociny.