Oceniam film „Spotkanie przy grach” na 6,5/10. Ten film jest naprawdę bardzo śmieszny. W dodatku jest bardzo dobrze nakręcony, ale w paru miejscach jest bez sensu.
Od dłuższego czasu usiłuję dodać w moim stylu recenzję, ale filmweb blokuje ją i sugeruje, żebym szukał synonimów niektórych słów. Nie wiem, o co chodzi, ocenzurowałem już kilkanaście słów i nadal nie pozwala mi tego zamieścić. Będę cenzurował dalej, może kiedyś się uda zamieścić. Ale niestety to jakieś niepoważne jest ze strony filmweb, bo w moim komentarzu nie było i nie ma żadnego nieprzyzwoitego słowa. Pozdrawiam Was, Wasz Profesor Jan Film.
Dokonałem autocenzury w ponad 30 miejscach. Nic to nie pomogło. Zacząłem zamieszczać fragmentami, żeby stwierdzić, które słowo blokuje wpis, ale to się nie powiodło. Postanowiłem zamieścić oryginalny wpis po angielsku, więc znajdziecie to tu obok. Potem niestety będziecie musieli go sobie przetłumaczyć jakimś translatorem, no ale trudno, co zrobić. Pozdrawiam Was, Wasz Profesor Jan Film