7,6 177 tys. ocen
7,6 10 1 176730
7,3 86 krytyków
Spotlight
powrót do forum filmu Spotlight

Teraz macie raj... Jak nie kłamliwe filmy o Polakach mordujących żydów to kłamliwe filmy o katolikach... Ktoś mógłby pomyśleć, że Polscy Katolicy to największe zło... ale ja wam wybaczam...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 9
zosiah

Kłamliwe filmy o katolikach? Czy pedofilia w Kościele to kłamstwo? Nie! I jest ona obecna również w Polsce. Były głośne sprawy Polskich księży, którzy również dopuścili się pedofilii. Jestem katoliczką, ale nie jestem ślepa na to co się dzieje w Kościele. i szczerze podobał mi się ten film.

agata0707

Nie no pewnie... to tylko zbieg okoliczności, że albo w tym roku katolicy uciskają żydów, albo molestują małych chłopców... w ogóle katolicy to samo zło... mam wrażenie, że problem pedofilów dotyczy tylko kościoła katolickiego, a problem żydów nie niemców, ale Polaków... zraz mi napiszesz, a "polskich obozach koncentracyjnych"... ślepe i żałosne z was lewactwo...

ocenił(a) film na 8
zosiah

Chyba koledze wyżej przestali refundować lekarstwa. Dzienna dawka leków przyjęta?

Bartosz3039

Jakiemu "koledze" lewaku?

ocenił(a) film na 8
zosiah

Sugerujesz, że wydarzenia przedstawione w filmie są nieprawdziwe. Jeżeli piszesz tak, tylko dlatego, że nadal wierzysz w jakiś międzynarodowy lewacki spisek, a film oglądasz przez pryzmat swojej "wiary" to gratuluję jesteś idiotą.

ocenił(a) film na 8
Bartosz3039

Zakładasz że bohater posta oglądnął by film zanim się na jego temat wypowie. To jest najwyraźniej człowiek któremu dało satysfakcję syknięcie jadem na film i na ludzi o poglądach innych niż on sam. Po wypowiedzi wnioskuję że, jego wiedza na temat filmu nie wychodzi ponad opis umieszczony na stronie.