Teraz macie raj... Jak nie kłamliwe filmy o Polakach mordujących żydów to kłamliwe filmy o katolikach... Ktoś mógłby pomyśleć, że Polscy Katolicy to największe zło... ale ja wam wybaczam...
Kłamliwe filmy o katolikach? Czy pedofilia w Kościele to kłamstwo? Nie! I jest ona obecna również w Polsce. Były głośne sprawy Polskich księży, którzy również dopuścili się pedofilii. Jestem katoliczką, ale nie jestem ślepa na to co się dzieje w Kościele. i szczerze podobał mi się ten film.
Nie no pewnie... to tylko zbieg okoliczności, że albo w tym roku katolicy uciskają żydów, albo molestują małych chłopców... w ogóle katolicy to samo zło... mam wrażenie, że problem pedofilów dotyczy tylko kościoła katolickiego, a problem żydów nie niemców, ale Polaków... zraz mi napiszesz, a "polskich obozach koncentracyjnych"... ślepe i żałosne z was lewactwo...
Chyba koledze wyżej przestali refundować lekarstwa. Dzienna dawka leków przyjęta?
Sugerujesz, że wydarzenia przedstawione w filmie są nieprawdziwe. Jeżeli piszesz tak, tylko dlatego, że nadal wierzysz w jakiś międzynarodowy lewacki spisek, a film oglądasz przez pryzmat swojej "wiary" to gratuluję jesteś idiotą.
Zakładasz że bohater posta oglądnął by film zanim się na jego temat wypowie. To jest najwyraźniej człowiek któremu dało satysfakcję syknięcie jadem na film i na ludzi o poglądach innych niż on sam. Po wypowiedzi wnioskuję że, jego wiedza na temat filmu nie wychodzi ponad opis umieszczony na stronie.